20 populaire sitcoms die stilletjes werden geannuleerd in 2019

Inhoudsopgave:

20 populaire sitcoms die stilletjes werden geannuleerd in 2019
20 populaire sitcoms die stilletjes werden geannuleerd in 2019
Anonim

De 2010's gaven ons een aantal werkelijk geweldige sitcoms. Met shows als Broad City, Unbreakable Kimmy Schmidt en Schitt's Creek, is het verbazingwekkend hoe een van ons het huis überhaupt heeft kunnen verlaten. Dat gezegd hebbende, als we afscheid nemen van de 2010's, moeten we deze shows ook in het verleden laten, hopelijk maken we ruimte voor meer, even hilarische series.

In dit artikel zullen we kijken naar 20 sitcoms die in 2019 werden geannuleerd. Terwijl sommige slechts een handvol afleveringen duurden, slaagden anderen erin veel langer in de ether te blijven dan iemand ooit had kunnen vermoeden. Uiteraard was het grootste afscheid het afscheid dat we moesten nemen van The Big Bang Theory. Hoewel de latere seizoenen niet zo sterk waren als de eerdere, brak de show allerlei records en velen zullen Sheldon en de bende zeker missen in dit nieuwe decennium.

20 The Kids Are Alright: geannuleerd na 1 seizoen

De kinderen zijn in orde - tv-programma
De kinderen zijn in orde - tv-programma

Nou, deze was van korte duur. The Kids Are Alright werd voor het eerst uitgezonden in oktober 2018. De show speelde zich af in de jaren 70, waar we een paar Ierse ouders hun 7 jongens zagen opvoeden. Hoewel de serie goede recensies kreeg (82% op Rotten Tomatoes), heeft ABC besloten om niet verder te gaan met een tweede seizoen.

19 BoJack Horseman: geannuleerd na 6 seizoenen

Bojack Horseman - Badkamerscène - TV-show
Bojack Horseman - Badkamerscène - TV-show

Hoewel we later deze maand nog de tweede helft van het zesde seizoen hebben om naar uit te kijken, zal dat het laatste zijn dat we van BoJack en zijn crew zullen zien. Tijdschriften als Rolling Stones en Time hebben BoJack bestempeld als een van de beste series die uit de jaren 2010 zijn voortgekomen. Als dat het geval is, is het waarschijnlijk het beste dat Netflix het stopt voordat het te lang aansleept.

18 Fam: geannuleerd na 13 afleveringen

Fam - tv-programma
Fam - tv-programma

Aangezien Nina Dobrev de ster van deze was, dachten we dat het minstens een paar seizoenen zou lukken. Echter, na slechts 13 afleveringen heeft CBS besloten Fam. De belangrijkste focus van de show was Dobrev's personage Clem. Onlangs verloofd, dacht Clem dat ze alles had, maar wilde familieleden uit haar verleden blijven haar achtervolgen.

17 The Big Bang Theory: geannuleerd na 12 seizoenen

The Big Bang Theory - Groep in de lobby
The Big Bang Theory - Groep in de lobby

Het kijken naar de finale van The Big Bang Theory was de ultieme manier om afscheid te nemen van het decennium. De serie begon in 2007 en duurde 12 seizoenen. In de loop der jaren verzamelde de serie 7 Emmy Awards uit maar liefst 46 nominaties. Fans hoeven echter niet al te verdrietig te zijn, want de spin-offserie, Young Sheldon, is nog steeds in productie!

16 Life In Pieces: geannuleerd na 4 seizoenen

Life In Pieces - TV-show
Life In Pieces - TV-show

Er was veel om van te houden Life in Pieces, niet in de laatste plaats de cast. De hoofdrollen in de serie waren Breaking Bad's Betsy Brandt, James Brolin en Colin Hanks. Voor een CBS-sitcom zijn dat behoorlijk grote namen. Het verhaal volgde rond drie afzonderlijke takken van de familie Short. Zelfs met een 8/10 rating op IMDB is de serie na 4 seizoenen geannuleerd.

15 Schitt's Creek: geannuleerd na 6 seizoenen

Schitt's Creek - TV Show
Schitt's Creek - TV Show

Voor degenen die het niet weten, het spijt ons te moeten mededelen dat het huidige 6e seizoen van Schitt's Creek in feite het laatste van de show zal zijn. De Canadese komedie heeft in de loop der jaren grote nominaties binnengehaald en een aantal prestigieuze prijzen in de wacht gesleept. Met Eugene Levy en zijn zoon Daniel Levy in de hoofdrol, focust de serie op een welgestelde familie die plotseling failliet gaat en gedwongen wordt te verhuizen naar Schitt's Creek.

14 Happy Together: geannuleerd na 1 seizoen

Samen Gelukkig - TV Show
Samen Gelukkig - TV Show

Damon Wayans Jr. is geweldig, maar dit is niet de eerste sitcom van hem die we na een korte run hebben zien mislukken. Om eerlijk te zijn, het uitgangspunt van deze was vanaf het begin een beetje vaag. Ze gaat over een stel uit een buitenwijk, wiens leven op zijn kop wordt gezet als een popster hun intrek neemt. Met een 53% op Rotten Tomatoes, zal CBS niet verlengen voor een tweede seizoen.

13 Samen opsplitsen: geannuleerd na 2 seizoenen

Samen opsplitsen - TV Show
Samen opsplitsen - TV Show

Jenna Fischer terug zien op het kleine scherm was zeker heel spannend. Nu Splitting Up Together echter wordt geannuleerd na de 2-seizoenenrun, lijkt het erop dat we terug moeten gaan naar haar op herhalingen van The Office. Jenna's nieuwe serie ging over een gescheiden stel dat onder hetzelfde dak woonde.

12 Broad City: geannuleerd na 5 seizoenen

Broad City - TV Show
Broad City - TV Show

Eerlijk gezegd denken we dat het waarschijnlijker is dat sterren en makers Abbi Jacobson en Ilana Glazer gewoon door wilden gaan naar andere projecten, in plaats van dat de show daadwerkelijk werd geannuleerd. Broad City wordt algemeen beschouwd als een van de beste komedies van het decennium, dus voor iedereen die het nog niet heeft gezien, ga ermee aan de slag!

11 Veep: geannuleerd na 7 seizoenen

Veep - TV Show - Julia Louis Dreyfus
Veep - TV Show - Julia Louis Dreyfus

Na 7 glorieuze seizoenen is Veep tot een einde gekomen, waardoor andere komedies eindelijk kans maken op een Emmy Award. Julia Louis-Dreyfus speelde in deze politieke komedie samen met andere grote spelers zoals Tony Hale, Matt Walsh en Gary Cole. De serie heeft in de loop der jaren talloze prijzen gewonnen en heeft een geweldige beoordeling van 93% op Rotten Tomatoes.

10 Unbreakable Kimmy Schmidt: geannuleerd na 4 seizoenen

-Onbreekbare Kimmy Schmidt - Titus Andromedon - Limonade
-Onbreekbare Kimmy Schmidt - Titus Andromedon - Limonade

Hoe verdrietig het ook is om Kimmy Schmidt te zien gaan, het nieuws is niet allemaal slecht. Hoewel Netflix de populaire serie niet voor een 5e seizoen terugbrengt, hebben ze wel een interactieve filmspecial gepland voor 2020. Dat is niet alles! Niemand minder dan Daniel Radcliffe van Harry Potter zal zich bij de cast voor de special voegen! Wie is er klaar?

9 Speechless: geannuleerd na 3 seizoenen

Sprakeloos - TV Show
Sprakeloos - TV Show

De serie Speechless had een vrij uniek uitgangspunt, dus we zijn blij dat we in ieder geval 3 seizoenen te zien hebben gekregen. Het verhaal volgde de familie DiMeo, inclusief zoon J. J die toevallig hersenverlamming had. De serie ging over de ups en downs van het opvoeden van een kind met een handicap, maar bleef de hele weg komisch.

8 A. P. Bio: Geannuleerd na 2 seizoenen… Of was het dat?

A. P Bio _ TV Show - Klaslokaal
A. P Bio _ TV Show - Klaslokaal

A. P. De hoofdrolspeler van Bio is It's Always Sunny in Glenn Howerton in Philadelphia. Als dat het geval was, werden er veel van de serie verkocht voordat deze zelfs maar begon. Na 2 goed ontvangen seizoenen besloot NBC echter te annuleren.

Maar wacht! NBC heeft onlangs zijn beslissing teruggedraaid, hoewel het nieuwe huis van de show de aankomende streamingdienst van NBC zal zijn, die pas dit voorjaar wordt gelanceerd. Blijf op de hoogte…

7 Abby's: geannuleerd na 10 afleveringen

Abby's - TV Show
Abby's - TV Show

Helaas voor fans van Abby's heeft NBC besloten de serie niet terug te brengen voor een tweede seizoen. De show concentreerde zich op Abby, een ex-marinier, die een illegale bar in haar achtertuin opende. Hoewel er zowel goede als slechte recensies waren, krijgen de schrijvers en cast geen kans om de zaken om te draaien.

6 The Cool Kids: geannuleerd na 1 seizoen

De coole kinderen - tv-show
De coole kinderen - tv-show

Deze serie bevat niet alleen de bekende gezichten van Leslie Jones en David Alan Grier, maar is ook gemaakt door de hilarische Charlie Day. Dat gezegd hebbende, had deze show zeker een handvol seizoenen moeten kunnen slingeren. Het verhaal volgde 4 bewoners van een bejaardentehuis, die allemaal deden alsof ze nog op de middelbare school zaten.

5 Vrienden van de universiteit: geannuleerd na 2 seizoenen

Vrienden van de universiteit - TV Show - Cobie Smulders
Vrienden van de universiteit - TV Show - Cobie Smulders

Friends From College had alles in zich om een geweldige komedie te maken, maar op de een of andere manier schoot het tekort. Sitcom-veteraan Cobie Smulders speelde in dit Netflix-origineel, hoewel zelfs zij de serie niet kon redden van de 25% rating op Rotten Tomatoes. Na een rotsachtig seizoen 1, heeft Netflix verlengd voor een tweede seizoen, maar dat zal het laatste zijn dat we van de universiteitsbende zien.

4 The Detour: geannuleerd na 4 seizoenen

Omweg - TV Show - Auto - Aanval
Omweg - TV Show - Auto - Aanval

TBS kondigde in september officieel aan dat The Detour niet voor een 5e seizoen zou terugkeren. Dat gezegd hebbende, de serie had een behoorlijk goede run. Na de tegenslagen van een gezin op een enorme roadtrip, scoorde de show zelfs 90% op Rotten Tomatoes. Absoluut een serie om te bekijken!

3 Trial & Error: geannuleerd na 2 seizoenen

Trial & Error - TV-programma
Trial & Error - TV-programma

Trial & Error was misschien niet de meest populaire sitcom van zijn tijd, maar de show was een onderschat juweeltje. Na 2 seizoenen scoorde de serie een stevige 88% op Rotten Tomatoes. De show was eigenlijk een parodie op traditionele legale shows. Seizoen 1 bevatte grote namen als John Lithgow en Kristin Chenoweth.

2 I Feel Bad: Geannuleerd na 1 seizoen

Ik voel me slecht - TV Show
Ik voel me slecht - TV Show

Ze kunnen niet allemaal winnaars zijn! NBC heeft besloten om I Feel Bad na slechts één seizoen te annuleren. De serie richt zich op Emet, een moeder, echtgenote, baas en dochter, die zichzelf extreem onder druk zet om te slagen in alle aspecten van haar leven. Zeker een herkenbaar concept, maar helaas was de uitvoering niet goed genoeg om een tweede seizoen toe te kennen.

1 She's Gotta Have It: geannuleerd na 2 seizoenen

She's Gotta Have It - TV Show - Selfie Scene
She's Gotta Have It - TV Show - Selfie Scene

She's Gotta Have It is een uitstekende originele Netflix-serie, gemaakt en geregisseerd door de getalenteerde Spike Lee. De serie volgt Nola Darling, een aspirant-kunstenaar met een ongelooflijk actief liefdesleven. Hoewel de show overwegend positieve recensies heeft gekregen, lijkt het alsof Netflix en Spike Lee hebben besloten te stoppen terwijl ze nog vooraan staan.

Aanbevolen: