The Witcher: 7 fantheorieën die echt waar kunnen zijn (en 8 totaal belachelijk)

Inhoudsopgave:

The Witcher: 7 fantheorieën die echt waar kunnen zijn (en 8 totaal belachelijk)
The Witcher: 7 fantheorieën die echt waar kunnen zijn (en 8 totaal belachelijk)
Anonim

"The Witcher" is een van de meest populaire shows op Netflix vandaag. En sommigen beweren zelfs dat het de volgende "Game of Thrones" is. Voor het geval je nog steeds niet bekend bent met de show, hier is iets van Netflix om je op weg te helpen: "Ger alt of Rivia, een gemuteerde monsterjager die wordt ingehuurd, reist naar zijn lot in een turbulente wereld waar mensen vaak bozer blijken te zijn dan beesten.”

Ger alt of Rivia wordt gespeeld door Henry Cavill, een acteur van DC Superman-faam. Hij wordt vergezeld door Freya Allan, Anya Chalotra, Mimi Ndiweni, Eamon Farren, Myanna Buring, Wilson Radjou-Puj alte en Adam Levy onder anderen. Vandaag is het eerste seizoen van de show al afgerond terwijl het tweede seizoen wordt geplaagd.

Vandaar dat er geen betere tijd is dan nu om bij te praten. En daarna is het ook tijd om jezelf vertrouwd te maken met bepaalde fantheorieën die behoorlijk populair zijn geworden. Sommige klinken misschien helemaal belachelijk. Andere kunnen echter gewoon waar zijn.

15 Totaal belachelijk: Ger alt is een demon

The Witcher
The Witcher

Natuurlijk zijn er momenten waarop Ger alt zelf op een monster lijkt, maar hij is een tovenaar met ongelooflijke vaardigheden. Zijn katachtige ogen zijn bijvoorbeeld het resultaat van een mutatie. Volgens Men's He alth kan hij hierdoor "uitzonderlijk goed zien, zelfs in het donker". Ondertussen, als hij zijn visie verder wil verbeteren, hoeft hij alleen maar 'kattendrank' te drinken.

14 zou waar kunnen zijn: Ciri zal trainen om een Witcher te worden

The Witcher
The Witcher

Natuurlijk, Witchers trainen meestal alleen mannen. Tech Times heeft echter een goed punt: In de boeken is een deel van de plicht van een hekser om meer heksen te creëren. Aangezien Ciri ongeveer even oud is als de bruinharige jonge Ger alt die voor de deur van Vesemir werd achtergelaten om zijn mutaties te ondergaan, is het zeer waarschijnlijk dat deze voorspelling in het volgende seizoen zal uitkomen.

13 Belachelijk: Ciri en Ger alt zouden een koppel worden

The Witcher
The Witcher

Dit kan echt niet. Zoals een opmerking op Reddit opmerkte: "Ciri is in wezen een adoptiekind voor Ger alt." Het verklaarde verder: “In ruil voor het doen van een bepaalde gunst van de koningin, eiste hij - als zijn beloning - het ongeboren kind van de dochter van de koningin. Het is altijd duidelijk wat Ger alt van plan was het kind op te voeden, maar hij hoopte waarschijnlijk een hekser op te voeden in Kaer Morhen (aangezien dat is hoe heksen de Wet van Verrassing toepassen).”

12 zou waar kunnen zijn: Ciri heeft mogelijk klimaatverandering voorspeld

The Witcher
The Witcher

Herinner je je die scène nog waarin Ciri en haar paard werden aangevallen? Welnu, op dit moment raakte ze ook in trance en zei: 'Voorwaar, ik zeg je dat het tijdperk van het zwaard en de bijl nabij is, het tijdperk van de Wolf's Blizzard. De tijd van de witte kilte en het witte licht is nabij, de tijd van waanzin en de tijd van minachting.” Sommigen zeggen dat deze woorden kunnen verwijzen naar klimaatverandering.

11 Belachelijk: Ger alt zou de vorm aannemen van Superman

The Witcher
The Witcher

Deze gekke theorie lijkt voort te komen uit het feit dat Cavill de beroemde rol van Clark Kent speelde in recente DC Comics-films. Bovendien vertelde Cavill ook aan Men's He alth: Er is nog veel dat ik voor Superman moet geven. Veel verhalen vertellen. Veel echte, ware diepten tot de eerlijkheid van het personage waar ik in wil komen. Ik wil de stripboeken weerspiegelen. Dat is belangrijk voor mij. Er is veel recht gedaan voor Superman. De status is: Je zult het zien.”

10 zou waar kunnen zijn: Ciri zou de nieuwe leerling van Tissaia De Vries worden

The Witcher
The Witcher

Geleidelijk is Ciri zich meer en meer bewust geworden van haar capaciteiten. En om haar volledige potentieel te bereiken, heeft ze mogelijk de hulp en begeleiding van Tissaia De Vries nodig. Tissaia lijkt tenslotte de enige te zijn die het werk op dit moment zou kunnen doen. Yennefer is nergens te bekennen. Ondertussen leren Witchers meestal alleen mannen.

9 Belachelijk: Cahir zou een Kylo Ren-transformatie ondergaan

The Witcher
The Witcher

Een andere gekke theorie is dat Cahir een transformatie zou ondergaan die vergelijkbaar is met 'Star Wars'-personage Kylo Ren. Dit lijkt echter niet het geval te zijn. Ondertussen sprak Eamon Farren, die Cahir speelt, over zijn karakter aan Express.co.uk en zei: Het voelt als een droom om als acteur te weten dat je op zo'n set kunt lopen en vechten en paardrijden en die woorden schreeuwen. Dat is wat de jonge Eamon altijd al wilde doen.”

8 zou waar kunnen zijn: Vilgefortz kan de broederschap verraden

The Witcher
The Witcher

Volgens een Reddit-bericht: "Heeft hij al met Nilfgaard gewerkt? Als hij dat deed, zou dat verklaren waarom hij zijn gevecht tegen Cahir verloor, wat anders nooit zou gebeuren. Dit zou ook verklaren waarom hij die noordelijke magiër heeft vermoord nadat hij wakker was geworden.” Later voegde het eraan toe: “In de boeken is Sodden Hill de reden dat hij beroemd werd en dat hij de de facto leider van de Broederschap werd. Hem in een positie brengen waarin hij andere magiërs kan beïnvloeden en ze aan Nilfgaardiaanse kant kan trekken, zou logisch zijn."

7 Totaal belachelijk: Yennefer was ooit een Witcher

Afbeelding
Afbeelding

Om de een of andere reden lijken er fans van de show te zijn die beginnen te denken dat Yennefer vroeger een hekser was. Het is echter waarschijnlijker dat ze een tovenares was, wat haar capaciteiten zou verklaren. Gelukkig krijgt iedereen de kans om Yennefers achtergrond en verhaal wat meer te ontdekken wanneer de show terugkeert voor zijn tweede seizoen.

6 zou waar kunnen zijn: Ciri, Ger alt en Yennefer kunnen herenigd worden

The Witcher
The Witcher

Yennefer, Ger alt en Ciri zijn duidelijk centrale personages in de show. En wanneer "The Witcher" zijn tweede seizoen ingaat, is er een kans dat we ze alle drie zullen zien herenigen. Wees echter gewaarschuwd dat de show niet van plan is om de verhaallijnen uit het boek te snel op te gebruiken. Als er dus een reünie moet plaatsvinden, kan het veel later zijn dan we zouden willen.

5 Totaal belachelijk: de show zou 'Game Of Thrones' kopiëren

The Witcher
The Witcher

Natuurlijk hebben de twee shows enkele opvallende overeenkomsten. Om te beginnen zijn beide series gebaseerd op boeken. Tegelijkertijd bevatten beide series ook koninkrijken en een heleboel monsters. Dat is echter zo ongeveer waar de overeenkomsten eindigen. "The Witcher" is zijn eigen serie met zijn eigen unieke verhaallijnen waar kijkers van genieten.

4 zou waar kunnen zijn: Ger alt neemt Ciri mee naar Kaer Morhen

The Witcher
The Witcher

Aan het einde van het eerste seizoen blijft het leven van Ciri in groot gevaar. En dus moet Ger alt, die de taak heeft om haar te beschermen, de beste plek bedenken om haar te beveiligen. Daarom geloven sommigen dat hij haar naar Kaer Morhen zou brengen. Voor degenen die het niet weten, dit is de plek waar Ger alt ooit heeft getraind om een hekser te worden.

3 Totaal belachelijk: The Witcher zou uiteindelijk veranderen in Xena

The Witcher
The Witcher

Zoals je weet, wordt Ger alt soms ingehuurd om een monster te doden. En als de klus geklaard was, zou hij in munten worden betaald. Tegelijkertijd zou Jaskier een ballad componeren waarin hij zijn heldendaden beschrijft. Hierdoor zijn sommige fans gaan geloven dat de show uiteindelijk een versie van "Xena: Warrior Princess" zou worden. Maar maak je geen zorgen, er is geen enkele aanwijzing dat Ger alt in de wereld van de machtige Amazones zou struikelen.

2 zou waar kunnen zijn: de show zou korte verhalen blijven gebruiken

The Witcher
The Witcher

Zoals je misschien hebt gemerkt tijdens het eerste seizoen van de show, vindt "The Witcher" het leuk om een aantal interessante korte verhalen in de afleveringen op te nemen. En op de een of andere manier worden ze verweven in de hoofdplot van de show om een duidelijker verhaal te vormen. Natuurlijk hebben Ciri en Ger alt elkaar nu misschien gevonden, maar dat betekent niet dat de korte verhalen zullen stoppen. Tenminste, dat denken we niet.

1 Totaal belachelijk: Yennefer is dood

The Witcher
The Witcher

Helaas dachten sommige fans dat de plotselinge verdwijning van Yennefer betekende dat het personage al dood was. Tijdens de Reddit AMA merkte Hissrich echter op: Yennefer daarentegen brengt het vuur van de elventoren over naar haar lichaam; ze creëert het niet, maar benut het. Maar het verzwakt haar genoeg om haar verdwijning mogelijk te maken.”

Aanbevolen: