20 Feiten over de bachelor waarvan je dacht dat je die niet hoefde te weten (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

20 Feiten over de bachelor waarvan je dacht dat je die niet hoefde te weten (tot nu toe)
20 Feiten over de bachelor waarvan je dacht dat je die niet hoefde te weten (tot nu toe)
Anonim

The Bachelor ging in première in 2002 en heeft sindsdien een cultstatus ontwikkeld. We zitten seizoen na seizoen aan onze tv-toestellen gekluisterd om te zien hoe de vrouwen strijden om het hart van één man en om ervoor te zorgen dat we geen sappig drama en kattenkwaad mislopen. De show heeft zijn critici, misschien niet zonder reden? Het is een beetje raar dat miljoenen mensen afstemmen op een show waar een stel vrouwen vechten om één man - soms vernederend en vernederend alleen voor een goedkope "droomafspraak" en 15 minuten roem.

De show kreeg ook kritiek op de manier waarop ze vrouwen afbeeldt en behandelt, om nog maar te zwijgen van het flagrante gebrek aan diversiteit onder de deelnemers. Maar vandaag geven we daar niet veel om en zullen we ons alleen concentreren op de feiten over de bachelor waarvan je dacht dat je die niet hoefde te weten … tot nu toe.

20 De show kan worden bewerkt om iedereen er slecht uit te laten zien

Ooit naar de vrijgezel gekeken en meteen opgemerkt hoe afschuwelijk of onbeleefd een deelnemer was? Het blijkt dat ABC-producenten de beelden kunnen bewerken om deelnemers eruit te laten zien zoals ze willen. Kortom, alles wat ze doen en zeggen kan tegen hen worden gebruikt door de producenten die ze kunnen schilderen in elk licht dat ze willen.

19 Alleen de lead wordt betaald

Vaak verlaten Bachelor-deelnemers goedbetaalde banen om in de show te verschijnen - je zou denken dat ze miljoenen betaald kregen om alleen op The Bachelor te verschijnen, maar dat is niet zo. Alleen de hoofdrolspeler krijgt dat voorrecht en kan tot $ 100.000 verdienen. Voor de deelnemers lijkt het zo'n enorme prijs om te betalen voor liefde … hoest hoest-roem. Alles voor een kans op liefde toch?

18 Deelnemers kunnen tonnen geld verdienen nadat ze in de show zijn verschenen

Voor sommigen die op de show verschijnen blijkt een vermomde zegen te zijn, de show biedt exposure die winstgevend kan blijken na de show. Aanbeveling via sociale media gaat over merken, hun eigen shows zijn enkele van de meest voorkomende manieren waarop alumni van het bachelorland bankieren. Deelnemers krijgen na de show overal betaald van $ 250 tot $ 10.000 per Instagram-bericht.

17 Er is een familie die in het landhuis woont als er niet gefilmd wordt

Het beroemde vrijgezellenhuis zoals het liefkozend door fans wordt genoemd, is eigendom van Marshall Haraden, het pand is niet alleen een set gewijd aan het filmen van de show, maar is het huis van Haraden wanneer de vrijgezel daar niet aan het filmen is. Om het er nieuw en fris uit te laten zien, geeft ABC de muren een nieuwe verflaag.

16 Show Producers plannen de data

Heb je je ooit afgevraagd hoe de vrijgezellen op de uitgebreide en soms gedurfde data op de show komen? vraag me niet meer af omdat ze dat niet doen, de eer gaat naar de showproducenten. Weet je nog toen Ben Flajnik en Emily de Bay Bridge beklommen? Het uitzicht vanaf de top was misschien geweldig, maar onze hoogtevrees hield ons op het puntje van onze stoel.

15 De winnaar mag de ring houden, maar alleen als ze twee jaar samen zijn

Als het stel zich aan het einde van de show verlooft, zijn ze begaafde Neil Lane-sterretjes. Als het paar echter uit elkaar gaat voordat het twee jaar is verstreken, kunnen ze de ring niet verkopen en moeten ze hem teruggeven aan de productie, wat jammer is omdat de ring meer dan zes cijfers kost.

14 ABC zal betalen voor een op televisie uitgezonden bruiloft

Volgens E! Online, als de bruiloft op televisie wordt uitgezonden, verdient het paar een salaris van zes cijfers, het is alsof je betaald wordt voor het vinden van liefde en het delen met de hele wereld. Dat is niet alles, de show en het netwerk betalen ook voor de bruiloft. Het is een win-winsituatie, tenzij het paar kort daarna stopt en te maken krijgt met een nogal openbare breuk. Dat kan vervelend zijn.

13 Woonplaatsdata zijn niet altijd in het familiehuis van de deelnemer

Hometown-dates zijn een groot deel van de show, op dat moment proberen we de richting te voorspellen die de relatie zou kunnen nemen. Soms zijn de huizen en ma altijden op de datums van de geboorteplaats de belichaming van perfectie en nu weten we waarom. Volgens HuffPost helpt de productie soms bij het bereiden van de ma altijd en op andere momenten wordt de date verplaatst naar het huis van een rijker familielid of wordt er voor Airbnb gekozen.

12 De vrijgezellenshow heeft een regel voor twee drankjes

Voorheen bekritiseerden voormalige vrijgezellen de show vanwege de grote hoeveelheden alcohol die op de set beschikbaar zijn. Het is een bekend feit dat drank mensen spraakzamer en emotioneler kan maken en daar rekenen de producers natuurlijk op. Echter, na het incident tussen Corinne Olympios en DeMario Jackson op Bachelor In Paradise, werd een regel van twee drankjes toegepast op alle vrijgezellenshows.

11 Privacy nodig? Ga naar de badkamer

Kun je je voorstellen dat je de hele dag wordt gefilmd terwijl je een huis deelt met volslagen vreemden? volgens de Daily Beast zei voormalig deelnemer Leslie Hughes: Ze zijn de hele tijd op je af. Zodra je 's ochtends wakker wordt, wordt je microfoon op je gezet… Als je naar bed gaat, wordt hij uitgedaan.”

10 Deelnemers kunnen het terrein niet verlaten

De Bachelor-deelnemers lijken een glamoureus leven te leiden, maar dat is misschien niet het geval, ze gaan zeker naar exotische locaties en gaan op romantische en soms spannende dates, maar dat is de enige keer dat ze het landhuis mogen verlaten. Een beetje verklaart waarom sommige deelnemers grillig en losgeslagen lijken, kun je het hen kwalijk nemen?

9 Er is iemand die verantwoordelijk is voor huilen

Emoties staan hoog in het vaandel bij The Bachelor en hoewel het geweldige tv oplevert, hebben we soms medelijden met de deelnemers. Volgens The New Yorker onthulde voormalig Bachelor-producer Sarah Gertrude Shapiro: "Ze zeiden vaak tegen ons dat we de 405 op en neer moesten rijden totdat de meisjes huilden - en niet naar huis moesten komen als we geen tranen kregen, omdat we ontslagen worden."

8 Deelnemers kunnen niet daten terwijl de show uitgezonden wordt

Stel je voor dat je in de tweede week van de show wordt opgestart, maar niet kunt daten voordat je uit de show wordt uitgezonden. Ook kunnen de vrijgezel en de winnaar niet samen worden gezien voordat de laatste rozenceremonie wordt uitgezonden, het ergste is nog dat als het winnende paar uit elkaar gaat voordat de show is uitgezonden, ze de breuk moeten verbergen.

7 Er is geen trainingsruimte of trainingsapparatuur op de set

We kunnen ons alleen maar voorstellen hoe de druk die ontstaat door 24/7 gefilmd te worden en in vorm te willen blijven, kan worden vergroot door geen trainingsruimte of trainingsapparatuur te hebben. Om fit te blijven, zouden de deelnemers het doen door rond het huis of heuvels te rennen. Praten over het beste uit een nogal ongemakkelijke situatie halen.

6 De ringen kosten een arm en een been

Het v alt niet te ontkennen dat de verbluffende Neil Lane-verlovingsringen in de show om voor te sterven en als je de vrijgezel bent, mag je er geen cent aan uitgeven. Wat niet duidelijk is, is of ABC de sterretjes beta alt of dat ze gewoon door Lane worden geschonken voor publiciteit. Waar we zeker van zijn, is dat de ringen een aardige cent kosten.

5 Deelnemers hebben te maken met 24 uur per dag gefilmd worden

De deelnemers aan The Bachelor worden 24/7 gefilmd, hun tijd in de show staat onder een microscoop. Ze worden gefilmd terwijl ze alledaagse alledaagse dingen doen, dit is natuurlijk een manier voor producenten om sappige drama's of meltdowns te vangen. Iets om de kijkcijfers hoog te houden toch? Deelnemers tekenen hun privacy af door in de show te verschijnen.

4 Geen eten toegestaan op data

Zoals het geval is met bijna elk tv-programma, is eten voor de camera niet toegestaan, omdat die stiekeme microfoons alles oppikken. Volgens Bon Appetit onthulde voormalig bachelor Arie Luyendyk Jr: "Niemand eet, en dat komt vooral omdat niemand je wil zien eten en de microfoons het kauwen zullen oppikken."

3 Er is geen chef-kok in het vrijgezellenhuis

Er is geen chef-kok in het vrijgezellenhuis en de vrouwen moeten voor zichzelf zorgen. Voormalig deelnemer Ashley Spivey zei gedeeltelijk: Het diner zou worden bereid door iedereen die zin had om voor iedereen te koken. In mijn seizoen was Britt een klassiek geschoolde kok, dus maakte ze dingen als baconjam of geroosterde tomatensoep. Ik maakte meestal een toetje, zoals bananenpudding.”

2 Deelnemers hebben geen stylist, ze kleden zichzelf aan

De vrouwen op The Bachelor verbazen altijd in hun prachtige rozenceremoniejurken en kleden zich altijd om indruk te maken wanneer ze op date gaan met het object van hun genegenheid. Wat je misschien niet weet, is dat ze zichzelf kleden, ze hebben geen stylist. Sommige deelnemers beweren dat ze alleen al enorme bedragen aan kleding hebben uitgegeven.

1 Er is geen televisie of internet toegestaan tijdens de show

Er is geen tv of internet in het huis, vertelde voormalig deelnemer Ashley Hunt aan The Ashley Reality Roundup: "We mogen pas met vrienden of familie praten als we thuis zijn. Telefoons en computers worden weggenomen op de dag dat je als we daar komen, [zouden] we in het huis of bij het zwembad zitten; het wordt behoorlijk saai."

Aanbevolen: