Saturday Night Live: 20 dingen die je moet weten om in het publiek te zijn

Inhoudsopgave:

Saturday Night Live: 20 dingen die je moet weten om in het publiek te zijn
Saturday Night Live: 20 dingen die je moet weten om in het publiek te zijn
Anonim

SNL bestaat al sinds 1975 en heeft in de loop der jaren een aantal van de grootste namen in entertainment getoond. Enkele van de meest populaire SNL-castleden aller tijden zijn Jimmy Fallon, Adam Sandler, Tina Fey, Andy Samberg, Maya Rudolph, Chris Rock, Kristen Wiig, Bill Murray en meer. Ondertussen is SNL er ook in geslaagd om enkele van de meest ongelooflijke gastgastheren te strikken, waaronder Alec Baldwin, Steve Martin, Scarlett Johansson, Emma Stone, Melissa McCarthy, Betty White, Richard Pryor en vele anderen.

Vanwege de reputatie van SNL om grappig te zijn en sterrenkracht te genereren, zijn we niet verbaasd dat je een deel van zijn live publiek zou willen worden. Wel, dit is wat je moet weten om dat mogelijk te maken:

20 Je kunt meedoen aan de loterij van de show

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Er lijkt een loterij te zijn die bij elk seizoen van de show loopt. Op de website van NBC voor tickets staat: Beschouw je jezelf als een van onze grootste fans?! De Saturday Night Live-loterij voor het seizoen 2019-2020 loopt van 1 augustus 2019 12.00 uur ET tot 23:59 uur. ET op 31 augustus 2019. Om mee te doen aan de loterij, stuur een e-mail naar [email protected]. Je mag maar één e-mail per persoon sturen en alle leden van het publiek moeten minstens 16 jaar oud zijn.”

19 Probeer stand-by-tickets te krijgen

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Volgens NBC: Standby-kaarten worden om 7.00 uur 's ochtends van een show uitgedeeld. De lijn zal zich vormen bij 48th Street en het South Plaza. Deze bevindt zich voor de Nintendo-winkel (tussen 5th en 6th avenue) tot 19.00 uur de avond voor de show. Op dat moment wordt de lijn verplaatst (waardoor alle fans op orde blijven) naar 49th street (tussen 5th en 6th ave) onder de 30 Rock-tent.”

18 Houd er rekening mee dat stand-by-tickets twee opties hebben

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Als het je is gelukt om vroeg naar de studio te komen, is de kans groter dat je een standby-kaart scoort. En als het hierop aankomt, heb je twee opties. Zoals NBC heeft uitgelegd: “Je kunt een standby-kaart kiezen voor de generale repetitie van 20.00 uur of de live-uitzending van 23.30 uur. Standby-kaarten zijn beperkt tot één per persoon en worden uitgegeven op basis van wie het eerst komt, het eerst ma alt. We willen ervoor zorgen dat het standby-proces eerlijk is voor iedereen, dus alle standby-lijnleden moeten te allen tijde in de rij blijven.”

17 Je moet geduld hebben met de regels

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Als je vastbesloten bent om je bij het live publiek aan te sluiten, moet je voorbereid zijn met alle regels die bij het toelatingsproces horen. Volgens een rapport van Business Insider: Er is een rij beneden in de lobby, en dan een rij om door metaaldetectoren te gaan en dan de liften op. Er is een rij om boven weer in te checken, en dan nog een rij om in te staan om daadwerkelijk in de studio te komen.'

16 Gebruik nooit een lijnoppas

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Om toegang te krijgen tot de show, moet je ervoor zorgen dat je te allen tijde in je rij blijft. NBC heeft zelfs duidelijk aangegeven dat je niet eens een line-sitter mag gebruiken. Dat verwijst naar een persoon die u beta alt om voor u in de rij te staan terwijl u mogelijk andere dingen doet. Als je gepakt wordt, is de kans groot dat je meteen van de lijn wordt verwijderd. Ondertussen is het ook mogelijk dat uw lijnoppas in plaats van u instapt.

15 Bepaalde items zijn niet toegestaan in de standby-lijn

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Zodra je in de standby-lijn staat voor de show of repetitie, moet je een andere regel in acht nemen. Dat wil zeggen, het is niet toegestaan om het volgende mee te nemen: tenten, gedeelde slaapzakken, ligstoelen, alcohol en matrassen. Aan de andere kant zouden gewone stoelen worden toegelaten. Ondertussen lijkt het erop dat ook een eenpersoonsslaapzak is toegestaan. Neem voor de zekerheid contact op met een medewerker.

14 Gebruik nooit je telefoon

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Terwijl je wacht om toegelaten te worden tot de show, is het laatste wat je wilt doen je telefoon tevoorschijn halen. Want als je dat doet, betekent dat vrijwel game over voor jou. Volgens Business Insider: "Als je je telefoon gebruikt, zullen ze je vinden (en dit is iets wat ik keer op keer heb gezien, het beveiligingsteam staat op het punt van "SNL").”

13 Je moet een identiteitsbewijs bij je hebben

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Dus je staat in de rij en het voelt alsof je er bijna bent. Nu heb je nog een belangrijke herinnering nodig - zorg ervoor dat je ook een geldig legitimatiebewijs bij je hebt. Zoals NBC heeft gezegd: “Ieder lid van de lijn is verplicht om een geldig identiteitsbewijs met foto te tonen wanneer de kaart wordt uitgegeven en op het tijdstip van terugkomst. Houd er rekening mee dat alle kaarten niet-overdraagbaar en niet-inwisselbaar zijn. NBC-medewerkers behouden zich het recht voor om de kaarten in te trekken van, of geen kaarten uit te geven aan, iedereen in de rij als de juiste procedures niet worden gevolgd.”

12 Bereid je voor op veel ontmoetingen met vreemden

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Onthoud, er zijn veel andere mensen die proberen in de show te komen, net als jij. Daarom kunt u verwachten dat u met hen zult chatten terwijl u in de rij staat. Zoals een BuzzFeed-rapport stelde: “De wachtrij loopt langs Sixth Avenue, dus er is veel voetgangers. Letterlijk elke vier minuten stopte iemand om te vragen waarom we in de rij stonden. Wees ook voorbereid op veel 'Wauw, dat zou ik nooit doen!!!!!!!!!' Ik denk dat ik dat als een compliment zal opvatten…?”

11 Maak je klaar om een alliantie te vormen

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Voor het geval je het je afvraagt, zegt NBC: "Natuurlijk ben je vrij om minimale, noodzakelijke pauzes te nemen (d.w.z. naar de badkamer gaan) van de lijn." Tenzij u echter iemand bij u heeft, kunt u uw plek in de rij verliezen als u weggaat. Daarom helpt het om vrienden te maken met de andere mensen die naast je in de rij staan.

10 Zorg ervoor dat u op tijd arriveert

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Volgens de website van NBC, kom alsjeblieft niet later dan 19.00 uur aan.m. voor de generale repetitie of 22.30 uur voor de liveshow.” Als je vastbesloten bent om ervoor te zorgen dat je goede stoelen krijgt, is het misschien het beste om nog eerder aan te komen. Probeer misschien een uur eerder aan te komen dan de vermelde schema's?

9 Voor betere zitplaatsen, kom gekleed opdagen om indruk te maken

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Volgens een bericht op Reddit: Ik heb vorig jaar kaartjes gewonnen en kreeg geen richtlijnen voor kledingvoorschriften. Ik herinner me echter dat ik las dat mensen die mooier gekleed waren en in donkere kleding zonder drukke patronen, een grotere kans hadden om op de grond te zitten, dus mijn vriend en ik droegen allebei zwarte jurken. (We kregen echter geen zitplaatsen op de grond, maar het was de finale, dus ik was niet verrast. Bovendien zijn we nog geen twintigers.)”

8 Wees voorbereid om alles op de tv-schermen te bekijken

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Volgens een rapport van Business Insider biedt ""SNL" voldoende videoschermen om elke schets (en elk vooraf opgenomen materiaal, zoals digitale korte films) te bekijken, dus hoewel de cast er misschien net onder is jij, die aan een schets werkt, moet hem nog steeds op een tv-scherm bekijken.”

7 Als je jonger bent, krijg je betere stoelen

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Een recensie op TripAdvisor herinnerde zich: Zoals veel mensen al vermeldden in hun online beoordelingen, plaatst het SNL-personeel de jongere (beter uitziende) menigte op de grond en de rest van ons op het balkon. Daar nam ik geen aanstoot aan. Het is begrijpelijk, ik ben 44 en mijn vrouw 43, dus we zijn niet meer in onze bloei. We kwamen tot de conclusie dat we niet meer zo fotogeniek zijn als we ooit waren.”

6 Wees voorbereid op de kou van binnen

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Volgens verschillende voormalige publieksleden kan het behoorlijk fris worden in de studio. Zoals TripSavvy heeft uitgelegd, heeft de studio de neiging om "de studio vol gekoelde lucht te pompen om zowel de acteurs als het publiek scherp te houden." Zorg ervoor dat je een jas of trui meeneemt om je comfortabel te houden. Neem extra bovenkleding mee voor het geval je het warmer wilt hebben.

5 De stoelen die u krijgt, kunnen afhankelijk zijn van uw aankomsttijd

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Een andere recensie op Tripadvisor herinnerde zich: Zorg dat je er voor 10:15 bent, ze menen het! Wanneer je groep wordt gebeld terwijl je in de Peacock-lounge bent, zorg er dan voor dat je zo dicht mogelijk bij de voorkant komt (hoe dichter je komt, hoe beter je zit) voor mensen met een zwarte band - de paarse bandmensen zijn de mooie mensen die op de vloer. Maar maak je geen zorgen, je krijgt veel te zien waar je ook zit.”

4 Wees bereid om op een krappe plek te zitten

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Als je eenmaal in de studio bent, realiseer je je meteen dat de apparatuur hier voorrang krijgt. Volgens Business Insider: "Het is comfortabel, maar het zit ook (letterlijk) vol met decorstukken, rekwisieten, lichtinstallaties, camera's, kranen, cast, crew en al het andere dat je nodig hebt om een liveshow te lanceren." Maar als je hier geen probleem mee hebt, dan kun je zeker blijven en toeschouwer worden.

3 Bereid je voor om niet alles te zien

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Volgens een recensie van de show op Tripadvisor: Toegegeven, ik had niet de beste stoelen, dus mijn uitzicht was beperkt voor sommige schetsen. Als een enorme SNL-fan was het echter een werkelijk geweldige ervaring om Studio 8H persoonlijk te zien en het hele proces te bekijken. Bill Hader is een van mijn SNL-favorieten aller tijden, dus ik had me geen betere gastheer kunnen wensen.”

2 Wees bereid om ten minste twee uur te blijven

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Een andere recensie op Tripadvisor herinnert zich: De generale repetitie duurt 2 uur (het begint om 20.00 uur en eindigt om 22.00 uur). Het wordt duidelijk uitgevoerd alsof het een liveshow is, behalve dat er nog een paar sketches zijn en sommige sketches die op live-tv worden uitgezonden, zijn iets korter. Dus de generale repetitie werd een betere show dan de liveshow. Het was zeker scherper dan de liveshow.”

1 Neem geen rugzak mee

Zaterdagavond Live
Zaterdagavond Live

Een recensie op Tripadvisor beweerde: We hebben de fout gemaakt om kleine rugzakken met onze regenkleding en truien mee te nemen en kregen vlak voordat we op het punt stonden naar binnen te gaan door een beveiligingsmedewerker te horen dat we niet zouden worden toegelaten met de rugzakken. Er was geen voorafgaande kennisgeving van dit beleid - ik denk dat u dit gewoon moet weten?!? Onze rugzakken waren klein, veel kleiner dan de meeste handtassen voor vrouwen die zonder vragen werden toegestaan. Uiteindelijk haalden we alles uit onze tassen en droegen het en werden uiteindelijk binnengelaten.”

Aanbevolen: