We hebben de meest populaire Grey's Anatomy-acteurs gerangschikt, op salaris

Inhoudsopgave:

We hebben de meest populaire Grey's Anatomy-acteurs gerangschikt, op salaris
We hebben de meest populaire Grey's Anatomy-acteurs gerangschikt, op salaris
Anonim

Grey's Anatomy is het langstlopende medische drama op televisie, debuteerde in 2005 en wordt momenteel voor het 16e seizoen uitgezonden. De show draait om hoofdpersoon, Meredith Gray, en haar ervaringen als chirurg in het Gray Sloan Memorial Hospital in Seattle.

De show heeft de afgelopen vijftien jaar een behoorlijke ommekeer van acteurs gekend; de personages van Meredith Gray, Alex Karev, Miranda Bailey en Richard Webber zijn de enige castleden die in alle zestien seizoenen zijn verschenen. Om geen harten te breken, maar Alex Karev vertrekt ook. Seizoen zestien zal zijn laatste zijn in de Shonda Rhimes hitshow.

Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt, verdient meer dan $ 575.000 per aflevering. Met een jaarlijks inkomen van bijna $ 20 miljoen is ze verreweg de best betaalde actrice van de show.

15 Isaiah Washington: $500, 000

Jesaja Washington
Jesaja Washington

Isaiah Washington had een nogal oneervol vertrek uit Grey's Anatomy. Aan het einde van seizoen 3 werd hij ontslagen omdat hij homofobe opmerkingen had gemaakt aan collega-castlid T. R. Ridder. Maker Shonda Rhimes weigerde hem terug te accepteren, zelfs nadat hij zich publiekelijk had verontschuldigd. Hij speelde Dr. Preston Burke en heeft een nettowaarde van ongeveer $ 500.000.

14 Camilla Luddington: $ 1,3 miljoen

Camilla Luddington
Camilla Luddington

Camilla Luddington verscheen voor het eerst als een terugkerend castlid in seizoen 9, en werd een vaste waarde in seizoen 10. Ze speelt Jo Karev, de vrouw van Alex Karev. In het echte leven is de Britse actrice Camilla Luddington getrouwd met acteur Matthew Alan en heeft ze een nettowaarde van ongeveer $ 1,3 miljoen.

13 Kevin McKidd: $2 miljoen

Kevin McKidd
Kevin McKidd

Kevin McKidd speelt Dr. Owen Hunt en is een vast castlid sinds het vijfde seizoen van de show. Hij heeft miljoenen kijkers geraakt met zijn vertolking van een soldaat die lijdt aan PTSS. Voordat hij een rol in de show kreeg, was hij vooral bekend door het spelen van het personage Tommy in Trainspotting. Zijn vermogen ligt op ongeveer $ 2 miljoen.

12 Sarah Drew: $3 miljoen

Sarah Drew
Sarah Drew

Sarah Drew speelde de rol van Dr. April Kepner, die voor het eerst werd geïntroduceerd als een terugkerend castlid in seizoen 6, en een vast castlid van seizoen 7 tot haar vertrek in seizoen 14. Voordat ze bij de cast kwam, speelde de rol van Hannah in Everwood, van 2004-2006. Haar vermogen is $ 3 miljoen.

11 Martin Henderson: $6 miljoen

Martin Henderson
Martin Henderson

Martin Henderson is het meest recent verschenen in de Netflix Original-serie Virgin River, maar hij is ook een Grey's Anatomy-aluin! Hij speelde Dr. Nathan Riggs, verloofde van Megan Hunt, de zus van Owen Hunt. Hoewel zijn personage alleen in de seizoenen 12-14 verscheen, liet hij een blijvende indruk achter op fans. Hij heeft een nettowaarde van $ 6 miljoen.

10 Eric Dane: $7 miljoen

Eric Dane
Eric Dane

Eric Dane speelde de rol van Dr. Mark Sloan, ook bekend als 'McSteamy', van seizoen twee tot negen in de show. Hij begon zijn Grey's carrière als gastster en werd een vast castlid in seizoen 3. Een gereputeerde acteur, hij heeft een nettowaarde van meer dan $ 7 miljoen.

9 James Pickens Jr. $ 10 miljoen

James Pickens Jr
James Pickens Jr

James Pickens Jr. is een van de originele castleden die in elk seizoen van de show is verschenen. Als Dr. Richard Webber was hij de langlopende Chief of Surgery, totdat zijn opvolger, Dr. Derek Shepherd, het in het tweede seizoen overneemt. De gewaardeerde acteur heeft een nettowaarde van $ 10 miljoen.

8 Chandra Wilson: $10 miljoen

Chandra Wilson
Chandra Wilson

Chandra Wilson is een van de meest gerenommeerde actrices van Grey's Anatomy en speelt de rol van Dr. Miranda Bailey. Ze is de hele serie een vast castlid geweest en er zijn geen geruchten dat ze binnenkort zal vertrekken! Haar vermogen is ongeveer $ 10 miljoen.

7 Jesse Williams: $12 miljoen

Jesse Williams
Jesse Williams

Jesse Williams speelt een van de meest geliefde dokters op de set, Dr. Jackson Avery. Hij kwam voor het eerst op de set als een terugkerend castlid in seizoen 6, en werd een vaste waarde in seizoen 7. Hij heeft zich aangemeld om in seizoen 17 te verschijnen, dus we verliezen geen nieuwe favoriet! Zijn vermogen is $ 12 miljoen.

6 Justin Chambers: $ 18 miljoen

Justin Chambers
Justin Chambers

Justin Chambers speelt de aanbeden Dr. Alex Karev, een personage dat is geëvolueerd van kinderlijke zorg tot interim-chef van het Gray Sloan Memorial Hospital. Hoewel hij na 15 jaar met de show met pensioen gaat, laat hij een erfenis en aanbiddende fans achter. Hij heeft gezegd dat hij na een lange tijd in de show meer tijd met zijn vrouw en vijf kinderen wil doorbrengen. Zijn vermogen is $ 18 miljoen.

5 Kate Walsh: $20 miljoen

Kate Walsh
Kate Walsh

Kate Walsh speelde de rol van Addison Montgomery, de ex-vrouw van Derek Shepherd. Ze maakte verschillende optredens in de eerste paar seizoenen en was de hoofdrolspeler in de spin-offshow Private Practice. Ze is sinds seizoen 8 niet meer in de show verschenen, maar wie weet wat de toekomst in petto heeft? Haar vermogen is $ 20 miljoen.

4 Sandra Oh: $25 miljoen

Sandra Oh
Sandra Oh

Sandra Oh speelde de rol van Dr. Cristina Yang, beste vriend en bondgenoot van Meredith Grey. Haar vertrek uit de show aan het einde van seizoen 10 schokte en bedroefde fans. Ondanks dat ze een geweldige run had gehad, wilde ze verschillende acteerrollen en kansen verkennen. Haar vermogen is $ 25 miljoen.

3 Katherine Heigl: $30 miljoen

Katherine Heigl
Katherine Heigl

Er is veel gespeculeerd dat de reden voor het vertrek van Katherine Heigl uit de show te wijten was aan haar slechte houding en onvermogen om goed samen te werken met haar mede-sterren. Hoewel niet bevestigd, heeft Heigl, die Dr. Izzie Stevens speelde, een geschiedenis van bedgedrag op de set. Desondanks is ze een zeer getalenteerde en succesvolle actrice, met een nettowaarde van $ 30 miljoen.

2 Patrick Dempsey: $60 miljoen

Patrick Dempsey
Patrick Dempsey

Patrick Dempsey speelde de iconische rol van Dr. Derek Shepherd tot zijn tragische dood op het scherm in seizoen 11. Als Meredith's echtgenoot, partner en grootste cheerleader, maakte zijn vertrek een grote plons in het script en veranderde Meredith voor altijd. Hij blijft acteren en brengt meer tijd door met zijn familie en autoverzameling. Hij heeft een nettowaarde van $60 miljoen.

1 Ellen Pompeo: $70 miljoen

Ellen Pompeo
Ellen Pompeo

Ellen Pompeo is de best betaalde actrice van Grey's Anatomy, en terecht. Ze is de hele serie een constante geweest en haar rol is een integraal onderdeel van de verhaallijn. Met een salaris van ongeveer $ 575.000 per aflevering verdient ze een behoorlijk goed salaris! Haar vermogen is $ 70 miljoen.

Aanbevolen: