15 Dingen over voedselnetwerkshows die we waarschijnlijk niet mogen weten

Inhoudsopgave:

15 Dingen over voedselnetwerkshows die we waarschijnlijk niet mogen weten
15 Dingen over voedselnetwerkshows die we waarschijnlijk niet mogen weten
Anonim

Door de jaren heen is het Food Network erin geslaagd om zich te vestigen als het officiële kanaal voor alles wat met eten te maken heeft. Of u nu wilt leren hoe u een gastronomische ma altijd kunt bereiden of de beste restaurants in uw omgeving wilt leren kennen, Food Network heeft u gedekt.

Afgezien hiervan beschikt het netwerk over shows die openlijk de concurrentie bevorderen tussen enkele van de meest ervaren chef-koks van vandaag. Food Network heeft inderdaad programma's die zowel vermakelijk als informatief zijn. Het is geen wonder dat het nog steeds een sterke aanhang heeft van kijkers over de hele wereld.

Hoewel Food Network sommige dingen goed heeft gedaan, heeft het in het verleden ook een aantal ongelukken gehad. Bekijk deze dingen die je waarschijnlijk niet mag weten:

15 "Restaurant Stakeout" houdt castingoproepen voor servers vast

In een castingoproep die door de show werd geplaatst, zei het dat het "man of vrouw zocht om ober te spelen in het BBQ-restaurant." De beschrijving vermeldde ook: "Acteur of actrice gezocht om een ober of serveerster te spelen in een restaurant in Somerville, NJ. De inzet is één tot drie dagen fotograferen. $120/dag.”

14 "Restaurant Stakeout" geënsceneerd drama in het Mount Ivy Café

Volgens Reality Blurred legde de eigenaar van Mount Ivy Café, Lucia Ivezaj, uit: "Ze wilden veel drama, en helaas hebben we hier geen drama. Dus daarom maakten ze wat van hun eigen drama.” Ze verklaarde ook dat ze "het leuk vonden om het te doen", en voegde eraan toe: "Vermoedelijk zorgen ze ervoor dat we er zes weken later goed uitzien."

13 Een aflevering van Chopped duurt misschien maar een uur, maar het duurt tot 14 uur om te filmen

Voor kijkers zoals wij kan een show op Food Network zo snel voorbij gaan. Achter de schermen gaat het echter veel langzamer. In feite werken de cast en crew vaak 12 tot 14 uur per dag om een aflevering op te nemen. Voormalig "Chopped" deelnemer Kathy Fang vertelde Delish dat deelnemers om 05:45 uur moeten binnenkomen. En dan gaan ze door met filmen tot 20.00 uur tot 21.00 uur.

12 Onderzoekers van de Texas Tech University noteerden ten minste 460 "slechte voedselverwerkingsincidenten" uit voedselnetwerkshows

Volgens de bevindingen: "De resultaten waren niet bepaald smakelijk met 118 positieve voedselveiligheidsmaatregelen en 460 slechte voedselverwerkingsincidenten. Een van de meest opvallende boosdoeners was het niet goed wassen van fruit, groenten en kruiden en een gebrek aan handen wassen in het algemeen.” Er werden ook verschillende "negatieve gedragingen" opgemerkt, waaronder "het niet gebruiken van een thermometer, het gebruik van voedsel van de vloer, het niet koelen van bederfelijke waren…" De lijst gaat maar door.

11 Op "Chopped", moet je 15 minuten wachten voordat je de mand opent

Zoals Fang zich tijdens haar interview herinnerde: "Ze tekenen echt de anticipatie. We stonden ongeveer 15 minuten voor de mand voordat we hem konden openen. Ik dacht: 'Zijn er gaten in de mand waar ik doorheen kan gluren?'” Hierdoor kwam ze met verschillende scenario's in haar hoofd. Ze herinnerde zich: "Als ik iets moet smoren, zal de oven dan heet genoeg zijn? Wat als ik de ingrediënten die ik nodig heb niet kan vinden?”

10 Op 'The Kitchen' worden gerechten vaak verwisseld voor hun gekookte tegenhangers

Heb je je ooit afgevraagd waarom het niet zo lang duurt om iets op "The Kitchen" te smoren? Nou, dat komt omdat het gerecht waar de sterren aan begonnen te werken, zou worden verwisseld voor een voltooide versie. Dit wordt bereid in de schaduwkeuken van de show. Zoals de senior vice-president van culinaire productie, Susan Stockton, tegen Pittsburgh Trib zei: "We willen niet dat de tv-ploeg drie uur moet wachten tot de osso bucco is gekookt."

9 De bemanning kan gerechten van de sterren afwijzen

Er zijn momenten waarop de filmploeg denkt dat een gerecht gewoon te ingewikkeld is voor de show. In dit soort gevallen zouden ze ervoor kiezen om het recept af te wijzen. Zoals culinair producent, Ashley Archer, voor "Alex's Day Off" Pittsburgh Trib vertelde, "moest ik chef Alex Guarnaschelli ('Alex's Day Off') vertellen dat ze de chocoladecrostata - een soort Italiaanse chocoladetaart - niet kon maken wilde voorbereiden. Het had gewoon te veel componenten voor een show van 30 minuten.”

8 Ina Garten kijkt niet naar kookprogramma's, zelfs niet die van haar

Garten vertelde ooit aan People: "Ik kijk nooit kookprogramma's, zeker niet de mijne. Geen kans. Ik zou nooit meer een show doen. Ik denk dat ik verschrikkelijk ben!” Ondertussen voegde ze er later aan toe: "Ik ben blij dat andere mensen het leuk vinden, dat is alles wat ik kan zeggen." Garten is een van de steunpilaren van Food Network en we zijn bereid dat ze nog een aantal jaren zal blijven bestaan.

7 Giada heeft naar verluidt een "dumpemmer" om voedsel tussen de opnames uit te spugen

Er zijn beweringen dat Giada De Laurentiis niet echt eet wat ze bereidt. Een bron vertelde Page Six dat De Laurentiis het uitspuugt in een “dump bucket die tevoorschijn komt zodra ze snijden”. De vertegenwoordiger van de ster, Stephen Huvane, betwistte deze beweringen en zei: Ze eet en slikt niet altijd elke keer, omdat ze soms zes tot tien keer nemen met drie afleveringen per dag, en dat zou zijn als het eten van zes tot acht ma altijden per dag”

6 In "Iron Chef America" kunnen deelnemers gemakkelijk het geheime ingrediënt achterhalen voor de onthulling

Tijdens een Q&A met Today onthulde Andy Dehnart van Reality Blurred: "De chef-koks zijn niet helemaal verrast door het geheime ingrediënt, omdat ze vooraf een paar mogelijke opties hebben gekregen. En op de dag van de challenge kunnen ze er waarschijnlijk achter komen welk ingrediënt het is op basis van welk boodschappenlijstje voor hen is gekocht.”

5 Emeril begon aanvankelijk "Bam" te zeggen om de bemanning wakker te houden

Zoals journalist Allen Salkin onthulde in zijn boek "From Scratch: Inside the Food Network", "Eerst geïnspireerd door de noodzaak om de cameramannen wakker te houden, begon Emeril te schreeuwen terwijl hij ingrediënten aan gerechten toevoegde - 'Bam!'" Lagasse legde Eater ook uit: "Vanwege mijn restaurantschema maakten we acht shows per dag" en "nadat we hadden geluncht, begonnen mensen een beetje in slaap te vallen.”

4 Er is altijd iemand die in het oor van een voedselnetwerk spreekt

“Cooking for Real”-ster Sunny Anderson vertelde ooit aan Pittsburgh Trib: “Wat geweldig is aan de Food Network-studioomgeving, is dat ik een team heb waar, als ik een ingrediënt mis in de haast of vergeet hoeveel tijd ik nog heb, een zachte stem klinkt in mijn oor om me op het goede spoor te houden.”

3 “Cupcake Wars”-deelnemers ontdekken de ingrediënten maanden voor het filmen

Volgens een bericht van u/Sallymoustacheride op Reddit: Ik werkte voor een bakkerij die meedeed aan CupCake Wars en deze won. Het uitgangspunt van de show is om de bakkers te verrassen met een paar, vaker wel dan niet, vreemde ingrediënten en te zien waar ze echt van gemaakt zijn. In werkelijkheid kwamen we de ingrediënten een paar maanden voor de show te weten. Als we het niet hadden geweten, hadden we ongetwijfeld verloren.”

2 "Iron Chef America"-uitdagers kiezen hun tegenstanders eerder dan je zou denken

Dehnart vertelde Today ook: De matchups zijn ook van tevoren gepland, waarbij uitdagers hun tegenstanders weken eerder kiezen. Dat alles maakt het voor producenten mogelijk om de juiste ingrediënten te bestellen die de chef-koks zullen gebruiken om hun gerechten te bereiden met het geheime ingrediënt, maar het maakt de show ook wat minder uitdagend dan het op tv komt.”

1 Giada en Bobby Flay hadden ruzie nadat ze verloren hadden op "Iron Chef America"

Tijdens een toespraak op de podcast "Beyond the Plate", onthulde De Laurentiis: "We verloren en hij vond het grappig. Hij vond het niet erg dat we verloren. Ik heb acht maanden niet met hem gesproken, acht maanden! Ik heb niet. Niks. Stilte." Later voegde ze eraan toe: "Hij zei niet: 'Hé, het spijt me dat we verloren' of 'Hé, je weet dat we het nog een keer zullen doen.' Niks." Gelukkig werden ze weer vrienden.

Aanbevolen: