8 Dingen die je waarschijnlijk niet wist over Sylvester Stallone

Inhoudsopgave:

8 Dingen die je waarschijnlijk niet wist over Sylvester Stallone
8 Dingen die je waarschijnlijk niet wist over Sylvester Stallone
Anonim

Sylvester Stallone is niets minder dan een legende in Hollywood. Enkele van zijn meest iconische films zijn Rocky, Rambo en de Creed-serie. Met een aantal van de meest succesvolle films in de geschiedenis onder zijn riem, lijdt het geen twijfel dat hij een zeer succesvolle carrière heeft gehad. Maar, zoals veel beroemdheden, was het voor hem niet altijd gemakkelijk.

Sylvester Stallone heeft tijdens zijn carrière veel ontberingen meegemaakt. Een beroemdheid zijn, op zichzelf, brengt zijn uitdagingen met zich mee. Hoewel zijn volwassen leven in de schijnwerpers stond, zijn er nog steeds enkele dingen die je misschien niet weet over Sylvester Stallone. Blijf scrollen om erachter te komen.

9 Hij werd geboren met Bells Palsy

Deze legendarische Rocky Balboa-acteur werd geboren met gezichtsverlamming als gevolg van complicaties tijdens zijn geboorte. Het is echt interessant omdat het hem tot op de dag van vandaag heeft beïnvloed. De gezichtsverlamming die hij ervoer, is eigenlijk de reden waarom hij zijn kenmerkende uiterlijk heeft. Zijn scheve glimlach en onduidelijke spraak werden veroorzaakt door zijn vroege verlamming.

8 Sly heeft gemengde gevoelens over zijn ouders

Met hoe geweldig Sylvester Stallone is, zou je verwachten dat hij wordt opgevoed door geweldige mensen en dat hij een geweldige relatie met zijn ouders onderhoudt. Dit kon echter niet verder van de waarheid zijn. Hij vertelde zijn dochters op hun podcast, Unwaxed, dat hij eigenlijk voor zichzelf moest zorgen toen hij opgroeide. Hij beschouwde zijn ouders als minder dan geweldig en legde uit hoe ze hem jarenlang overdag in een bejaardentehuis hadden achtergelaten.

7 Sylvester Stallone veracht Richard Gere

Richard Gere en Sylvester Stallone leerden elkaar al vroeg in hun acteercarrière kennen. Ze zouden in 1973 samen in een film spelen, genaamd The Lords of Flatbush. Gere werd gecast als de hoofdrolspeler en Sly zou de rol van Stanley Rosiello spelen. Ze kregen uiteindelijk ruzie op de set en Gere werd na slechts drie dagen uit de film ontslagen. Sylvester Stallone wist vanaf het begin dat het moeilijk zou zijn om met Gere samen te werken, en uiteindelijk had hij gelijk.

6 Stallone drijft zijn acteren tot het uiterste

Om een lang verhaal kort te maken, Sylvester Stallone is gewoon een legendarische actiester. Hij vond zijn niche en profiteerde ervan, en het hielp hem een carrière als geen ander te hebben. Er zijn maar weinig mensen die in de buurt kunnen komen van wat Stallone in zijn actiefilms kon bereiken. Hij had altijd een intense voorbereiding op zijn films, zoals Rocky, die zijn lichaam tot het uiterste dreef. In een van de films in de Rocky-franchise wilde Stallone het naar een hoger niveau tillen en daadwerkelijk worden geraakt door zijn costar, Dolph Lundgren. Lundgren liet zien hoeveel een echte krachtpatser hij was en sloeg Sylvester Stallone per ongeluk zo hard dat hij naar het ziekenhuis moest.

5 Stallone heeft meer prijzen voor 'slechtste acteur' dan welke artiest dan ook in Hollywood

Het is duidelijk dat Sylvester Stallone een zeer gedecoreerde acteur is. Hij kwam eigenlijk uit het niets om bijna onmiddellijk een Academy Award te winnen. Hij heeft echter een paar prijzen gewonnen ter ere van enkele van zijn niet-zo-geweldige uitvoeringen op het scherm. Geloof het of niet, Sylvester Stallone won zelfs een aantal Worst Actor-awards voor zijn rol in de Rambo-films en in de film Rhinestone. Deze onderscheidingen hebben hem geholpen om zo'n beruchte carrière te hebben.

4 Stallone trad toe tot Trump's Mar-A-Lago

Geloof het of niet, Sylvester Stallone werd lid van de exclusieve club van Donald Trump, Mar-a-Lago. Hoewel de acteur zijn lidmaatschap niet met zijn eigen woorden heeft bevestigd, is hij daar al vaak gespot. Een van de eerste keren dat hij daar werd gezien was Nieuwjaar in 2016. Sylvester Stallone heeft het grootste deel van zijn leven republikeinse kandidaten gesteund, het interessante is dat hij Trump in geen van zijn campagnes steunde.

3 Sylvester Stallone heeft een hekel aan het succes van de Rocky Films

Sylvester Stallone was meer dan alleen de ster van de Rocky-filmfranchise. Hij schreef en regisseerde alle vijf de films en speelde tegelijkertijd de titelrol. Hij heeft een hekel aan de films, ondanks hun succes, omdat hij slechts een werknemer op de set was. Hij bezit geen rechten op de films, en het is razend voor hem. Hij moet op de achtergrond gaan zitten terwijl het productiebedrijf de meeste vruchten mag plukken van al zijn harde werk.

2 Stallone werd tientallen keren verbannen toen hij opgroeide

1

Zoals veel beroemdheden had Sylvester Stallone het niet gemakkelijk om op te groeien. Zijn ouders waren minder dan geweldig, en ze deden nauwelijks iets om hem op te voeden. Hij bracht het grootste deel van zijn tijd door met voor zichzelf te zorgen. Dit leidde er meestal toe dat hij veel in de problemen kwam. Zijn problemen met zijn ouders leidden tot veel ruzies tussen hem en zijn leeftijdsgenoten. Hij moest meer dan tien keer van school veranderen omdat hij steeds van school werd gestuurd.

Aanbevolen: