The Dr. Oz Show: 15 verrassende feiten over in het publiek zitten

Inhoudsopgave:

The Dr. Oz Show: 15 verrassende feiten over in het publiek zitten
The Dr. Oz Show: 15 verrassende feiten over in het publiek zitten
Anonim

Als je merkt dat je in New York City bent met extra tijd, zou je moeten overwegen om een opname van The Dr. Oz Show bij te wonen. Je zult niet alleen een geweldige tijd hebben, maar je krijgt ook de kans om het beroemde Rockefeller Plaza binnen te stappen, waar shows zoals Saturday Night Live en Late Night met Jimmy Fallon worden gefilmd.

Volgens de NYC Tourist is 'The Dr. Oz Show informatief en kan het nuttig zijn voor mensen met medische problemen en levensstijlproblemen. Het publiek kan gewoon geen genoeg krijgen van Dr. Oz en zijn goed opgeleide en soms eigenzinnige segmenten.

Als je het geluk hebt om kaartjes te krijgen, die gratis zijn en 2-6 weken van tevoren kunnen worden aangevraagd, wil je voorbereid zijn op wat je gaat meemaken. Nou, gelukkig voor jou hebben we alle details over hoe het is om in het publiek te zijn voor The Dr. Oz Show:

15 Je moet 18 jaar of ouder zijn om toeschouwer te zijn

Dr. Oz in interactie met publiek
Dr. Oz in interactie met publiek

Zoals de meeste shows die live worden opgenomen, heeft The Dr. Oz Show een strikt leeftijdsbeleid. Hoewel The Dr. Oz Show enkele uitzonderingen heeft, vereisen de meeste opnames dat leden van het publiek 18 jaar of ouder zijn. Denk niet dat je stiekem kunt zijn als je er ouder uitziet dan je bent, het personeel van de Dr. Oz Show is verplicht om ID's te controleren om hun leeftijdsbeleid af te dwingen.

14 Je moet je kleden om indruk te maken

Dr. Oz houdt de hand van het publiek vast
Dr. Oz houdt de hand van het publiek vast

Aangezien je voor de camera staat, moet The Dr. Oz Show een dresscode hanteren. Volgens de NYC Tourist "worden dames aangespoord om juweelkleurige kleding te dragen", terwijl "mannen worden gevraagd om ook felle, effen kleuren, overhemden met knopen en jeans of neutrale broeken te dragen." Als je je niet aan de dresscode houdt, mag je niet naar binnen, ongeacht je ticketstatus.

13 Je kijkt niet naar een volledige show

Dr. Oz Een segment opnemen
Dr. Oz Een segment opnemen

De Dr. Oz Show is anders dan andere talkshows omdat ze geen voltooide show filmen. In plaats daarvan kijk je naar verschillende segmenten die worden bewerkt tot verschillende afleveringen voor uitzending. Het aantal segmenten dat u ziet, is afhankelijk van hoe lang elk segment duurt. Het goede nieuws is dat je bij meer dan één show in het publiek zit als het op televisie wordt uitgezonden.

12 De onderwerpen en gasten zullen een verrassing zijn

Dr. Oz met Michelle Obama
Dr. Oz met Michelle Obama

Helaas kun je niet weten naar welke segmenten je gaat kijken als je tickets aanvraagt. Je weet ook niet of er een speciale gast aanwezig is bij het opnemen. Hoewel dit betekent dat je misschien naar een opname kijkt die je niet interesseert, kun je in ieder geval zeggen dat je een live opname hebt gezien!

11 Maak je klaar om te wachten

Dr. Oz wacht hier teken
Dr. Oz wacht hier teken

Volgens de NYC Tourist, als je kaartjes hebt voor een opname van 10.00 uur, moet je om 8.30 uur bij de studio zijn en als je kaartjes hebt voor het opnemen in de middag, moet je om 1.30 uur aankomen. Als je eenmaal in de studio bent, moet je langer wachten, aangezien ze de rest van de gasten naar binnen sturen en de set klaarmaken voor showtime.

10 De kleur van je ticket vertelt je wanneer je gaat zitten

Dr. Oz Gekleurde tickets
Dr. Oz Gekleurde tickets

Terwijl sommige shows genummerde tickets gebruiken om het publiek te organiseren en naar hun stoelen te begeleiden, gebruikt The Dr. Oz Show hiervoor gekleurde tickets. Helaas is het onduidelijk welke kleur ervoor zorgt dat je de dichtstbijzijnde zitplaats hebt, van taping tot taping. De enige manier om ervoor te zorgen dat je dicht bij de actie zit, is door vroeg te zijn en alle regels te volgen.

9 Als je er meer "tv-klaar" uitziet, wordt je misschien gevraagd om dichter bij de camera's te gaan staan

Dr. Oz communiceert met publiek
Dr. Oz communiceert met publiek

Wees niet ontmoedigd als je te laat komt en achter in het publiek zit. Soms zullen producers hun rondjes maken in het publiek en mensen die zich aan de dresscode houden of enthousiast lijken van achter in het publiek naar voren verplaatsen. Dit gebeurt niet vaak, maar je kunt geluk hebben als iemand vooraan heeft besloten een neutrale kleur te dragen in plaats van een roze blouse.

8 Je leert wanneer je moet klappen

Dr. Oz met klappend publiek
Dr. Oz met klappend publiek

Zodra je binnen en op je stoelen zit, wordt je begroet door een "hypeman" die ervoor zorgt dat je tv-klaar bent. Deze persoon zal je niet alleen opgewonden maken, maar hij zal je ook leren wanneer het gepast is om te klappen en te juichen en wanneer je stil moet zijn.

7 Telefoons zijn alleen toegestaan voordat het filmen begint

Dr. Oz Set
Dr. Oz Set

Er is wat gemengde informatie over het al dan niet toestaan van telefoons bij het begin van The Dr. Oz Show. Het hangt misschien af van het begin van de producers die dag, maar meestal vinden ze het niet erg als je snel een foto van de set maakt voordat de opnames beginnen. Zodra de camera's beginnen te draaien, moeten telefoons worden opgeborgen en uitgeschakeld.

6 Je zou kunnen worden gevraagd om deel uit te maken van een segment

Dr. Oz neemt de bloeddruk van een gast op
Dr. Oz neemt de bloeddruk van een gast op

Soms heeft Dr. Oz publieksleden nodig om te helpen met segmenten. Mogelijk wordt u tijdens de wachttijd gevraagd of u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan een segment. Of misschien krijg je van tevoren een telefoontje van een producent die je vraagt om deel uit te maken van een segment. Hoe dan ook, dit is een goede manier om jezelf op tv te zien.

5 Je zult zien hoe de crew van set wisselt tussen segmenten

Dr. Oz Segmentset
Dr. Oz Segmentset

Een van de opwindende dingen van het zien van verschillende segmenten die zijn opgenomen in plaats van een volledige show, is dat je de crew aan het werk kunt zien. Zodra een segment klaar is met opnemen, komt de crew naar buiten en transformeert de set voor het volgende segment. Sommige segmenten bevatten extravagante sets, terwijl andere alleen betrekking hebben op Dr. Oz die voor de schermen praat.

4 Je aflevering wordt de volgende dag niet uitgezonden

Dr. Oz Filmen Trender Tracker
Dr. Oz Filmen Trender Tracker

In tegenstelling tot andere shows die die dag of de volgende dag worden uitgezonden, heeft The Dr. Oz Show tijd nodig om in elkaar te zetten. Je moet het schema goed in de gaten houden om erachter te komen wanneer je segmenten de lucht in gaan. Dus stel die DVR's in!

3 Je neemt een souvenirfoto mee naar huis met Dr. Oz

Dr. Oz Groepsfoto Met Publiek
Dr. Oz Groepsfoto Met Publiek

Een ding dat echt uniek is aan The Dr. Oz Show, is dat Dr. Oz daadwerkelijk een foto met je zal maken voordat je vertrekt. Helaas heeft hij niet genoeg tijd om met iedereen individueel op de foto te gaan. In plaats daarvan gaat hij naar de verschillende delen van het publiek voor een groepsfoto. U ontvangt de foto dan op een later tijdstip per e-mail.

2 Giveaway-items worden uitgedeeld aan het einde van de taping

Dr. Oz met publiek dat kinderboeken promoot
Dr. Oz met publiek dat kinderboeken promoot

Wie houdt er niet van een winactie? Hoewel The Dr. Oz Show niet veel weggeefacties doet, heb je misschien geluk. Giveaways kunnen variëren van boeken tot gezondheidsproducten. Wat het ook is, je ontvangt de items aan het einde van de opname als je weggaat.

1 Krijg de hele dag vrij, misschien wordt u gevraagd om later een opname bij te wonen

Dr. Oz True Crime Segment
Dr. Oz True Crime Segment

Als je de ochtendopname bijwoont, heb je misschien geluk en wordt je gevraagd om de middagopname bij te wonen als ze niet uitverkocht zijn. Wat nog spannender is, is dat je 's middags als een VIP-gast wordt gezien. Het plezier houdt daar echter niet op. Volgens een recensie op TripAdvisor wordt u mogelijk ook uitgenodigd om een opname te zien van een andere show die wordt opgenomen in het Rockefeller Center.

Aanbevolen: