Hoe serieus zijn Pauly D en zijn vriendin Nikki Hall?

Inhoudsopgave:

Hoe serieus zijn Pauly D en zijn vriendin Nikki Hall?
Hoe serieus zijn Pauly D en zijn vriendin Nikki Hall?
Anonim

Pauly DelVecchio A. K. A. DJ Pauly D stormde op het toneel en in het collectieve publieke oog op MTV's reality-hit Jersey Shore. Pauly werd snel een van de meest populaire personages van de show en zou zijn nieuw verworven roem en bekendheid gebruiken om zijn status als opkomende DJ te katapulteren en zijn positie als een van de meest prominente reality-sterren van het midden van de wereld veilig te stellen. -00s. Tijdens zijn reis van virtueel onbekende naar realityster, zou DelVecchio uiteindelijk liefde vinden in de vorm van voormalig Double Shot At Love-deelnemer aan het eerste seizoen, Nikki Hall

Hall eerste gesloten ogen met de Jersey Shore star's realityshow in 2019. Hall vond snel chemie met Pauly maar werd uiteindelijk tijdens de finale uit de show gehaald en keerde terug voor het tweede seizoen van Double Shot at Love, dit keer waardoor een diepere band met Pauly ontstond (ondanks een ruwe start), waardoor de twee realitysterren officieel aan het daten waren tegen het einde van de show. Maar hoe serieus zijn deze twee? Beroemde koppels zijn altijd een hete commissie, maar hun blijvende kracht is altijd een rotzooi.

6 Hoe het allemaal begon voor Pauly D en Nikki Hall

Het toekomstige realityshow-paar ontmoette elkaar voor het eerst op de set van Double Shot at Love, met Hall als deelnemer. Nikki viel bijna onmiddellijk voor de DJ en was zo verliefd op DelVecchio dat ze zelfs toegaf verliefd te zijn tijdens een aflevering van Double Shot, waarin een leugendetectortest werd uitgevoerd door voormalig Jersey Shore castleden JWoww en Ronnie Ortiz-Magro Het was echter niet in de kaarten voor Nikki (op dat moment) en Pauly als de DJ zou vertrekken de show een alleenstaande man en Nikki zou haar verlaten zonder Pauly.

5 'The Situation' denkt dat Nikki 'The One' is voor Pauly D

Pauly D geniet al geruime tijd van het vrijgezelle leven; de ster van Jersey Shore lijkt echter dicht bij het afscheid van zijn vrijgezel te komen (een voorbeeld hiervan is de zeer korte affaire met JWoww; de jury is er echter nog steeds niet uit of DelVecchio echt gevoelens voor haar had). Maar deze keer zijn de dingen anders, althans volgens 'The Situation'. Mike Sorrentino verklaarde in een aflevering van Jersey Shore: Family Vaccation dat hij niet alleen vermoedt dat Nikki Hall ' The one' maar dat ze ook een graag gezien lid is van de Jersey Shore-familie. Volgens People.com had "The Situation" dit te zeggen: ""Ik dacht dat Nikki een natuurtalent was. Ze deed het geweldig. Je kon gewoon zien hoe ze metis. Pauly - zoals, dit is het waarschijnlijk. Het is heel goed mogelijk dat Nikki en Pauly het volgende familiehuwelijk in Jersey Shore kunnen zijn."

4 De relatie is populair genoeg om misschien een eigen spin-offshow te krijgen, ondanks het privékarakter van het stel

Hoewel fans van het paar erg geïnteresseerd lijken te zijn in de mogelijkheid van een spin-offshow met het paar exclusief, zowel Pauly D als Nikkilijken hun privacy te veel te waarderen om die specifieke show tot wasdom te laten komen. Hall zelf heeft zelfs duidelijk gemaakt dat ze graag een 'gastster' is en geen hoofdrolspeler van haar eigen show. Dus, in ieder geval voor de nabije toekomst, zullen fans tevreden moeten zijn met het kijken naar de capriolen van het paar in toekomstige afleveringen van de Jersey Shore.

3 Pauly zegt: 'Het ging geweldig' en hij is 'gelukkig'

De afgelopen jaren waren allesbehalve rooskleurig voor zowat iedereen, gezien de omstandigheden (hoesten… COVID… hoesten); dat heeft er echter niet van weerhouden Pauly D om alleen de toekomst in het oog te houden met betrekking tot zijn carrière (hij kon niet wachten om vorig jaar een DJ-party te lanceren), maar ook om hij wist dat de huidige tegenslagen van de wereld zijn relatie met Hall niet hebben beïnvloed. Inderdaad, DelVecchio heeft verklaard dat hij en Hall tijdens de pandemie naar elkaar toe zijn gegroeid. Volgens People.com had The Jersey Shore-ster dit te zeggen: "De pandemie gaf ons de kans om ons op onze relatie te concentreren, en we konden ook echt filmen", vervolgde hij: "Het is cool om haar mee te nemen omdat ze is nu ook bevriend met mijn familie Jersey Shore, en hun familie. Dus het was geweldig. Het was een goede tijd, en we bekijken het gewoon van dag tot dag. We zijn blij."

2 Pauly D verwijst al naar Nikki Hall als 'vrouw'

Pauly D is al begonnen naar Nikki te verwijzen als 'vrouwtje', wat de fans van het paar verrukt heeft. Dit moet natuurlijk met een korreltje zout worden genomen, want dit is geen concreet teken dat zowel DelVecchio als Hall klaar zijn om de knoop door te hakken. 'Vrouw' is al geruime tijd een eenvoudige uitdrukking van genegenheid voor uw speciale persoon en betekent in geen geval toekomstige huwelijksklokken. Fans zullen moeten blijven wachten om te zien of Pauly en Nikki naar het volgende niveau zullen verhuizen, in ieder geval nog een tijdje.

1 Is het huwelijk aan de horizon voor Pauly D en Nikki Hall?

Met alle tekens die wijzen naar (of op zijn minst een hint geven naar) het verloofde paar (ondanks het ontbreken van een ring aan de vinger van Hall), lijkt het erop dat het paar klaar is om het officieel te maken. Een verloving is echter niet zo goed als zeker en het betekent ook niet dat een huwelijk in de toekomst ligt. Is Pauly D echt klaar om te trouwen? Welnu, hij heeft nogal dubbelzinnige woorden achtergelaten voor fans van het paar over de toekomst van hun relatie. Volgens Page Six had Pauly dit te zeggen: "Wie weet wat de toekomst in petto heeft?" Pauly vervolgde: "we bekijken het gewoon van dag tot dag. We hebben niets in steen gebeiteld, en we genieten momenteel gewoon erg van elkaars gezelschap.”

Aanbevolen: