15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over Dancing With The Stars

Inhoudsopgave:

15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over Dancing With The Stars
15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over Dancing With The Stars
Anonim

In de show Dancing With the Stars (DWTS) zie je beroemdheden de dansvloer opgaan terwijl ze proberen de competitie te winnen met hun professionele partner. Om te winnen, moeten deelnemers echter verschillende gechoreografeerde dansroutines leren en deze tot in de perfectie uitvoeren. En dat is niet zo eenvoudig als het klinkt, zelfs als je je hele leven al voor de camera speelt.

Zoals de website van de show uitlegt: Elke week verlaten deze beroemdheden hun comfortzones en ondergaan ze uren van slopende repetities om nieuwe dansstijlen en technische choreografieën onder de knie te krijgen om een dans uit te voeren, die zal worden beoordeeld door een panel van gerenommeerde ballroom experts, maar ook gestemd door kijkers.”

Inderdaad, het hele proces kan veeleisend en stressvol zijn. Het kan ook een behoorlijke indruk achterlaten op een beroemdheid. Kijk maar eens wat sommige van de voormalige deelnemers te zeggen hebben:

15 Alfonso Ribeiro zegt dat er achter de schermen gemanipuleerd wordt met betrekking tot de dansroutines

Tijdens een interview met AOL onthulde de DWTS-winnaar: "Er wordt veel gemanipuleerd met de producenten, over welke weken je welke dansen doet, en doe je je beste dansen vroeg of ben je aan het sparen ze voor later. Er komt veel kijken bij het behalen van een overwinning in de show versus de beste zijn."

14 Wendy Williams zegt dat de showscripts één-op-één interviews

Toen hij op Today verscheen, onthulde Williams: "Toen ze je in de kamer zetten en je met de camera moet praten over je ervaring - je weet wel, de een-op-een met de camera - liet ik mensen weet dat ze scripten wat je zegt.” In haar eigen show merkte ze ook op: "Ik ben aan het lezen, ik denk: 'Wacht, dit is niet hoe ik me vandaag voel, en dat zou ik niet zeggen. Ik ga dat niet zeggen, ik zou het tegen de camera zeggen."

13 Emmitt Smith beweert dat de show is bewerkt om het te laten lijken alsof hij achter andere paren aan ging

Tijdens een interview met Esquire werd de DWTS-winnaar gevraagd naar smack praten in de show. Als reactie merkte Smith op: “Allereerst hebben de producenten van de show het zo geknipt dat het lijkt alsof ik achter die jongens aan ga. Als je iets over me weet, ik ben nooit een prullenbak geweest. Dat zit niet eens in mijn DNA. Ik heb veel respect voor hun dansen en hun atletische en acteercapaciteiten.”

12 Vanessa Lachey zegt dat het een fulltime baan is om op de show te verschijnen

Tijdens een gesprek met CountryLiving onthulde de actrice: Het was een fulltime baan. Ik denk dat het voor ons een interessante uitdaging was, omdat we voor het eerst allebei echt moesten goochelen met onze werkschema's, zodat een van ons meer aanwezig is in het gezinsleven wanneer een van ons aan het werk is.”

11 Nick Lachey herinnert zich lange dagen werken gedurende zijn hele tijd op de show

Vanessa's man, Nick, vertelde ook aan CountryLiving: Op opnamedagen is het de hele dag bezig. Ongeveer 14-urige dagen.” Ondertussen onthulde Vanessa dat dansparen minstens drie tot vier uur per dag samenwerken. Ze merkte op: 'Het is een minimum, want dat heb je echt nodig. Sommige mensen gaan zelfs nog langer.” Desalniettemin is het veilig om te zeggen dat het paar tijdens het hele proces plezier had.

10 James Van Der Beek zegt dat de show hem hielp omgaan met de miskraam van zijn vrouw

Op Instagram legde de acteur uit: "En toen zagen ze dat ik hun steun nodig had. En accepteer het. Het zijn niet de Olympische Spelen… het is een reality-dansshow. Maar het is ook een gezin. Bedankt aan mijn partner en vriend voor het leven @theemmaslater om zo open en sterk en getalenteerd te zijn, aan de hele cast van pro's voor de mini-masterclasses en de woordeloze knuffels, en de hele crew."

9 Kim Kardashian zegt dat deelname aan de show een enorme uitdaging was

Tijdens een gesprek met E! merkte de realityster op: "Dit was een enorme uitdaging voor mij. Elke dans was een enorme prestatie voor mij, en ik deed mijn best. En dit was de beste ervaring van mijn leven.” Op haar blog gaf ze ook toe dat ze worstelde met de show. In het bijzonder verklaarde ze dat haar "innerlijke verlegenheid ervoor zorgt dat het lijkt alsof ik het gewoon niet probeer."

8 Tonya Harding zegt dat ze veel gewicht verloor tijdens het werken aan de show

Terwijl hij met de pers sprak, merkte Harding op: "Je kunt zien dat ik veel heb verloren." Volgens Newsweek reflecteerde Harding ook op haar ervaring met de show en zei: "Het is heel spannend om zo ver te komen en wie weet? Nu weet ik een beetje hoe ik moet dansen, dus misschien kom ik ooit nog eens terug.”

7 Kristin Cavallari vroeg zich af of ze was weggestemd omdat haar snikverhaal niet goed was

Tijdens de wedstrijd werd de deelnemers gevraagd een dans te kiezen die past bij hun meest uitdagende jaar. Ricki Lake koos het jaar waarin haar huis afbrandde en ze scheidde. J. R. koos een jaar uit toen hij gewond raakte bij een landmijn. Cavallari koos het jaar dat ze koos tussen haar realityshow en school. Terwijl ze met Jimmy Kimmel sprak, merkte ze op: 'Misschien had ik niet een goed genoeg verhaal. Het is moeilijk om te concurreren met gedenkwaardige jaren.”

6 Ze heeft misschien verloren, maar Simone Biles zegt dat ze een nieuwe vriend heeft gekregen in Sasha Farber

Tijdens een gesprek met E! op de rode loper merkte Biles op: "Ja, dit is een reis die ik ben begonnen en ik heb dingen gedaan. “Ik heb nog nooit op hakken gedanst, nog nooit met een man gedanst, dus ik heb het gevoel dat ik veel heb gewonnen. Ik heb een vriendschap voor het leven gewonnen [met Farber]. Ik ben non-stop geweest sinds de Olympische Spelen. Ik heb een week vrij.”

5 David Hasselhoff noemde zijn ervaring een geweldige rit

Tijdens een gesprek met NBC Chicago, reflecteerde de voormalige Baywatch-ster op zijn ervaring en zei: "Het was een geweldige rit en ik heb medelijden met [dance pro partner] Kym Johnson omdat ze zo hard werkt om me op gang te krijgen.” Helaas was Hasselhoff de eerste beroemdheid die uit de competitie werd geëlimineerd na het uitvoeren van de cha-cha.

4 Barbara Corcoran geeft er de voorkeur aan om rechter te zijn

Tijdens het verschijnen op Good Morning America merkte de Shark Tank-ster op: "Het is zoveel beter om een rechter te zijn en iedereen te vertellen dat ze verschrikkelijk zijn. Ik dacht dat ik fantastisch was, maar niemand was het met me eens.” Later voegde ze eraan toe: "Ik vind de resultaten niet leuk, maar ze zijn wat ze zijn. Ik ben gewend om als eerste binnen te komen.'

3 Voor Melissa Joan Hart liet haar aanwezigheid in de show haar met spijt achter over hoe ze dingen anders had kunnen doen

De actrice vertelde The Wall Street Journal: Het is heel moeilijk voor mij, want dit is de eerste keer in mijn leven dat ik ooit spijt heb gehad dat je niet kunt oplossen. Ik zal nooit meer terug kunnen gaan om te bewijzen dat ik een goede samba kan doen. Ik sta op de loopband in de sportschool en denk aan al deze dingen die ik had moeten doen, had kunnen doen. Het is erg moeilijk.”

2 Nancy Kerrigan onthulde alles wat pijn doet tijdens het trainen voor de show

Volgens CinemaBlend merkte Kerrigan op: Alles doet pijn. Ik heb zo'n pijn, het is krankzinnig. Ik heb in vele, vele jaren niet veel van deze spieren gebruikt. Ik was vergeten dat ze er zelfs waren. Trainen is trainen, het is een mentaliteit, maar ik heb al lang niet meer getraind en geschaatst --- en deze bewegingen zijn totaal, totaal anders. We zijn daar vier of vijf uur aan het trainen, gewoon rechtdoor en het is vermoeiend.”

1 Ryan Lochte zegt dat hij een nieuw gezin heeft gekregen tijdens zijn tijd op DWTS

Op een gegeven moment werd het optreden van Lochte onderbroken door twee demonstranten. Na het incident ging hij naar Twitter en zei: Toen ik werd gevraagd om de show te doen, hoorde ik steeds dat het was alsof ik lid werd van een groot gezin. Na het incident van maandag weet ik nu wat dat betekent. Ik heb zoveel liefde gekregen van iedereen in de show, inclusief mijn partner Cheryl, mijn medeconcurrenten, de producenten, het beveiligingsteam en zijn fans.”

Aanbevolen: