15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over American Idol

Inhoudsopgave:

15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over American Idol
15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over American Idol
Anonim

American Idol is een grote tv-show met zangwedstrijden die zich richt op getalenteerde zangers! Zangers kunnen het podium betreden, geweldige liedjes uitbrengen en bewijzen hoe getalenteerd ze zijn voor een hele natie van mensen… evenals voor een live publiek. Een Amerikaans idool zijn betekent dat iemand het type talent heeft dat de meeste andere individuen overtreft!

Voormalige deelnemers en winnaars van American Idol hebben veel te zeggen gehad over hun tijd in de show. Op zo'n epische show als American Idol zijn, was misschien niet het gemakkelijkste voor sommige mensen. Voor anderen voelde het misschien natuurlijk aan om op een enorm podium voor een groot publiek te staan en een schare fans te verzamelen! Lees verder om erachter te komen wat voormalige deelnemers en winnaars van American Idol te zeggen hadden over hun tijd bij het optreden en deelnemen aan zo'n grote show met zo'n gigantisch platform.

15 Kelly Clarkson voelde zich bitter na het winnen van American Idol

Kelly Clarkson legde uit: "De eerste drie jaar van mijn carrière betaalde ik gewoon voor het winnen van een talentenjacht. Ik werd echt bitter. Ik was gewoon op zoek naar iemand om mee te praten die wist wat ik doormaakte." Het is jammer dat ze niet met plezier terugkijkt op haar American Idol-herinneringen.

14 Ruben Studdard was nerveus over Paula Abdul

Ruben Studdard gaf toe: "Om heel eerlijk te zijn, was ik nerveuzer om Paula Abdul te zien dan wat dan ook. Omdat Paula als kind een enorme popster was, herinner ik me dat meer dan ik ooit wist wie de bas was speler in Journey was of die de liedjes van Mariah Carey schreef."

13 Fantasia Barrino bedankt God voor American Idol

In een interview met Billboard zei Fantasia Barrino: "Dit is waar het begon. Ik ben erg trots… en ik dank God voor American Idol omdat het ons in staat heeft gesteld alles te zijn wat we nu zijn." Het is zo geweldig dat ze haar seizoen kon winnen en haar succes naar nieuwe hoogten kon tillen.

12 Carrie Underwood reflecteert op de mening van Simon Cowell

Volgens The Guardian zei Carrie: "Ik herinner me dat hij op Oprah of Ellen ging en het had over een klein blond meisje dat probeerde in Missouri en ik nam aan dat ik het was, dus hij was altijd een groot voorstander van ik. Toen begonnen ze me te gebruiken voor de reclames. Ik maakte me klaar in mijn slaapzaal en ik had de tv aan en daar was ik."

11 Jennifer Hudson voelde dat ze werd beroofd van winnen

Volgens MTV zei Jennifer Hudson: "Op dit moment probeert iedereen dit allemaal te begrijpen, dus er wordt veel gegooid. Maar ik denk niet dat we het ooit zullen weten. … Ik denk niet dat het gebaseerd was op talent, maar als dat zo was, dan werd ik beroofd." Ze zei dit in 2004.

10 Katharine McPhee zei dat American Idol haar richting Broadway duwde

Broadway is de beste plek om te zijn! Katharine McPhee zei: "Ik weet niet of het groepsdruk was, maar sinds 'American Idol' is er interesse geweest om me naar Broadway te duwen en ik kreeg hier en daar een paar shows aangeboden."

9 Adam Lambert beschreef de erfenis van American Idol

Volgens EW zei Adam Lambert: "Ik denk dat het als een show altijd herinnerd zal worden als dit soort geweldige televisie- en muziekevenementen. Ik denk dat de show kwam in een tijd dat ons land wat hoop nodig had. Het was erg inspirerend voor mensen om samen te komen en te steunen voor de underdog, of voor een gewoon persoon, weet je."

8 De wereld van Jordin Sparks op zijn kop na het winnen van American Idol Win

Jordin Sparks verdiende haar overwinning! Ze gaf toe: Toen ik won, was ik ineens 24 uur lang de meest herkenbare persoon op aarde. Het was absoluut krankzinnig. Ik herinner me alleen dat ik dacht: 'Oh mijn god, dit is echt net gebeurd.’ En toen stond mijn hele wereld op zijn kop.”

7 Clay Aiken bekritiseerde Modern American Idol

Clay Aiken plaatste dit op zijn Twitter: "Weet je nog van 2002-2003 toen American Idol een zangwedstrijd met hoge inzetten was en we allemaal wachtten en nerveus anticipeerden op wat Simon Cowell te zeggen had? Waarom is het nu totaal zonder kritiek en in wezen gewoon een talentenjacht van de Vakantiebijbelschool?"

6 David Cook beschreef zijn leven voor American Idol

Volgens de popcultuur zei David Cook: "Ik was een vreselijke barman die voor Idol akoestische optredens te huur speelde. Ik stond bekend als de man die 20 seconden van bijna elk nummer kon spelen. Ik wist het niet een heleboel hele nummers, maar ik zou me een weg door een refrein kunnen banen."

5 Kris Allen sprak zeer over Adam Lambert

Volgens Digital Journal zei Kris Allen: "Adam lijkt het geweldig met hem te doen. Ik hou erg van zijn nummer 'New Eyes'. Adam is geweldig." Ook al streden de twee mannen op de show tegen elkaar, het is geweldig dat de twee positief over elkaar kunnen praten.

4 David Archuleta vond het niet leuk hoe zijn familie werd afgebeeld op American Idol

Volgens Billboard gaf David Archuleta toe: "Ook al vonden ze [American Idol] me leuk, ze waren aardig voor me, en ze wilden dat ik het goed deed in de show, ze waren bereid om mij en mijn vader te portretteren op een manier die het heel moeilijk maakte voor mijn hele familie."

3 Taylor Hicks voelde oprechtheid van American Idol Judges

Volgens Taste of Country zei Taylor Hicks: "Ik was een deelnemer aan die show, en waar ik het meest van hield, was toen ik de oprechtheid van de juryleden kon voelen, en ze hadden echt mijn belang bij hart." Het is geweldig dat hij zo met veel plezier terugkijkt op zijn tijd in de show.

2 Candice Glover sprak over haar angst om vergeten te worden na American Idol

In een interview met Hollywood Reporter zei Candice Glover: "In het begin dacht ik dat mensen me zouden vergeten, en toen waren er alle negatieve dingen die mensen zeiden over het seizoen als geheel, en dat ontmoedigde me Uiteindelijk kwam ik op het moment dat ik wist dat het uitstellen van de vrijlating me meer zou helpen dan hinderen."

1 Sanjaya Malakar legde uit waarom hij American Idol deed

Volgens Blogcritics zei Sanjaya: "Voor mij deed ik American Idol voor de ervaring. Ik wist niet dat ik zelfs maar voorbij de eerste auditie zou komen. Ik dacht er niet aan hoe het zou gaan invloed op mijn leven. Ik concentreerde me op mijn best presteren onder de omstandigheden."

Aanbevolen: