15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over The Voice

Inhoudsopgave:

15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over The Voice
15 dingen die voormalige deelnemers hebben gezegd over The Voice
Anonim

The Voice werd voor het eerst uitgezonden in het voorjaar van 2011. Nu, bijna tien jaar later, is het 18e seizoen onlangs gelanceerd, en terwijl miljoenen mensen nog steeds aan hun tv-scherm gekluisterd zijn, is het aantal première-avondkijkers al een flink aantal seizoenen aan het dalen nu. The Voice verandert steeds van coach en de winnaars van de show lijken niet het sterrendom te bereiken dat deelnemers van andere zangwedstrijdshows hebben.

De meeste mensen vragen zich af, wat is er aan de hand met The Voice? Kijkers zijn teleurgesteld over de show en hopen dat producenten de zaak kunnen omdraaien. Het verloor zijn wow-factor toen kijkers zich realiseerden dat geen van de winnaars uit het verleden stadions uitverkocht had of bovenaan de hitlijsten stond. Wat houdt deze sterren tegen, is het een gebrek aan promotie door het platenlabel?

Verschillende deelnemers hebben hun ware gevoelens over zowel de show als de coaches onthuld, waardoor we inzicht krijgen in wat er echt gebeurt bij The Voice.

15 geëlimineerde deelnemers worden door de producenten gedwongen om onmiddellijk te vertrekken

Zodra psychologen van The Voice een deelnemer ondervragen na eliminatie, worden ze onmiddellijk naar huis gestuurd. Volgens seizoen zes deelnemer Kat Perkins, "Het was erg abrupt." Uitgeschakelde deelnemers krijgen niet eens de kans om van iemand afscheid te nemen. Het proces is gehaast en geeft hen niet genoeg tijd om zich te oriënteren.

14 Juryleden kiezen soms liedjes voor deelnemers

Frenchie Davis won haar strijdronde, maar werd bekritiseerd door de coaches vanwege haar liedkeuze… die zij (coaches) voor haar hadden uitgekozen. Davis zei: "Het is altijd hysterisch als de jury zegt: 'Ik denk niet dat dat een goede songkeuze voor je was', en ik denk: 'Je hebt dat nummer gekozen." Het is allemaal erg verwarrend…

13 Coach Blake Shelton is nuchter en supervriendelijk

Blake Shelton lijkt een behoorlijk chille kerel en volgens Dia Frampton van seizoen één van The Voice is hij dat ook. Frampton onthulde: "Ik verwachtte een onaantastbare superster, maar hij was de meest nuchtere, meest nuchtere, vriendelijke persoon die ik ooit heb ontmoet." Andere voormalige deelnemers hebben dit ook over Shelton gezegd.

12 De coaching is alleen voor de camera's

The Voice-coaches lijken hands-on als het gaat om het coachen van hun teams. In een interview met The Washington Post zei Ddendyl Hoyt, deelnemer aan seizoen 6, echter gedeeltelijk: "Het grootste deel van onze groei werd aan ons overgelaten." Hoyt zat in team Shakira en onthulde dat ze alleen de heupen niet zag liggen zangeres tijdens opgenomen coachingsessies.

11 De show is naar verluidt prefab

Hoewel we geen voormalige deelnemer aan de show waren, hebben we Low Cut Connie-frontman Adam Weiner aan de lijst toegevoegd omdat hij werd benaderd door de producenten van The Voice en een plek in de show werd aangeboden. Weiner vertelde Philly Mag gedeeltelijk: "Iemand was gestopt met seizoen negen en ze wilden me snel naar dat seizoen brengen. Geen auditie."

10 Seizoen 13 Winnaar Chloe Kohanski deed niet eens auditie

Seizoen 13-winnaar, Chloe Kohanski, maakte een aantal niet zo verrassende beweringen. Na de grote overwinning van de zanger zei Kohanski tegen Parade: "Dit gaat gek klinken, maar ik heb geen auditie gedaan voor de show." Er zijn zoveel manieren om betrokken te raken bij The Voice. Het is duidelijk dat niet iedereen auditie doet voor The Voice.

9 Producenten vormen de achtergrondverhalen van de deelnemers

Een interessant of hartverwarmend achtergrondverhaal zal de harten van de kijkers raken en producenten spelen daar op in. Deelnemer Dia Frampton van seizoen één zei: "Ik werd voorgesteld als de auteur van kinderboeken, iets waar ik heel licht op inging."

8 De draaistoelen suizen helemaal niet

De dramatische stoeldraaiingen vergezeld van een whoosh komen rechtstreeks uit een sciencefictionfilm, maar volgens Kat Perkins is er helemaal geen whoosh-geluid! "Het is in post-productie! Je merkt het bijna niet, vooral als je je concentreert en zingt voor het publiek dat in de studio is." Dat is jammer…

7 De deelnemers zijn zeer goed gevoed

Voormalige deelnemers hebben The Voice geprezen omdat ze ervoor hebben gezorgd dat er altijd een overvloed aan eten is. Seizoen twee deelnemer Jessie legde uit: "Het was eigenlijk alsof je een volwassene was zonder er een te hoeven zijn. Toen je een tijdje in de show zat, kreeg je geld (een toelage) om uit te gaan en de catering was echt geweldig. Ik at echt nou."

6 Coaches zijn altijd een telefoontje of e-mail weg

The Voice is in tegenstelling tot andere zangwedstrijdshows, de coaches hanteren een meer persoonlijke benadering als het om de deelnemers gaat. Volgens seizoen zes deelnemer Kat, "kon ik Adam letterlijk 24/7 e-mailen en hij was echt geweldig in het reageren en ervoor zorgen dat ik me op mijn gemak voelde, zelfs de avond ervoor."

5 Sommige deelnemers houden nog steeds contact met hun coaches nadat ze The Voice hebben verlaten

Seizoen één winnaar Javier Colon onthulde in 2011 aan Digital Spy dat hij en Adam Levine contact hadden gehouden na de show. Colon verklaarde: "Ik kan altijd dingen van Adam afsturen. We praten een paar keer per week via sms, telefoon, Twitter, wat heb je… Hij is er altijd en maakt er altijd deel van uit."

4 Veel geluk met een leven tijdens de show

The Voice-alumnus Vicci Martinez onthulde: "Ik was destijds verloofd met iemand en we moesten uit elkaar vanwege (The Voice)." Het is heel begrijpelijk hoe de show een relatie negatief kan beïnvloeden. Het wordt jouw leven… totdat je wordt geëlimineerd en terug moet naar de echte wereld.

3 Sommige deelnemers hadden al platencontracten voorafgaand aan The Voice

Volgens MTV tekende de band van The Voice, seizoen drie, Cassadee Pope, Hey Monday "een gezamenlijk platencontract met Wentz's label Decaydance en Columbia" voordat ze op The Voice verschenen. En Dia Frampton van seizoen één zei dat zij en haar zus waren gedropt door hun label en auditie doen voor The Voice was een manier om het duo weer op de been te krijgen.

2 Soms hield Blake Shelton feestjes voor de cast en crew in zijn huis

The Voice-coach Blake Shelton hield tijdens de eerdere seizoenen van de show blijkbaar feesten bij hem thuis voor de cast en crew. Vicci van seizoen één zei: "Adam zou er zijn, Christina zou er zijn. Je zou ze allemaal een band zien opbouwen. Je moet zien dat ze vrienden zijn en Blake was echt goed in het breken van het ijs."

1 Er is een team van psychologen beschikbaar op de show

Geëlimineerd worden uit een show als The Voice kan traumatisch zijn en daarom hebben de psychologen in de show een gesprek met elke geëlimineerde deelnemer. Een voormalige deelnemer onthulde: "Het is hard nodig, want je zult zoiets nooit meer meemaken. Het is traumatisch en je bent emotioneel niet echt ingesteld om zo snel zoiets groots te doen."

Aanbevolen: