Wat te verwachten van MCU Phase 4 Welke Avengers zijn voorgoed verdwenen

Wat te verwachten van MCU Phase 4 Welke Avengers zijn voorgoed verdwenen
Wat te verwachten van MCU Phase 4 Welke Avengers zijn voorgoed verdwenen
Anonim

Zomer 2019 markeerde het einde van fase 3 in The MCU Universe op een bitterzoete toon. We kregen voor het eerst Avengers: Endgame, waarbij de resterende Avengers een totale strijd aangingen tegen Thanos om de snap om te keren.

Tijdens het proces hebben we afscheid genomen van enkele geliefde MCU-helden, waaronder Iron Man, Black Widow en Captain America. Weken later kregen we het vervolg op Spider - Man: Homecoming uit 2017. In Spider-Man: Far From Home past Peter Parker zich aan aan het leven na de gebeurtenissen van Endgame, en met name aan het leven zonder zijn mentor "Mr. Stark."

Hoewel we geen noemenswaardige verliezen ervaren in termen van helden, laat Homecoming fans een behoorlijke cliffhanger achter als Peter's alter-ego aan de wereld wordt blootgesteld door de verraderlijke Mysterio (deze post-creditsscène heeft ook een onverwachte cameo van J. K Simmons reprising J. Jonah Jameson.)

Aangezien de line-up van MCU-films voor 2020 goed op weg is, vragen fans zich af of Phase 4 een van onze gevallen helden terug zal brengen… en die voorgoed verdwenen zijn.

Related: "Guardians of the Galaxy 3" releasedatum lekken - en het is erger dan we dachten

Afbeelding
Afbeelding

Guardians of the Galaxy: Volume 3

De volgende Guardians-aflevering komt pas in 2022 uit dankzij een plotselinge wisseling van regisseurs (welkom terug, James Gunn). Hoewel de vertraging frustrerend is voor enthousiaste fans van de serie, zijn hier enkele spoilers over welke helden terug in de film worden verwacht.

Related: Guardians of the Galaxy 3: Thor komt terug samen met Gamora in GOTG 3 releasedatum, cast, plot en meer!

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Thanos Gamora opoffert in Avengers: Infinity War om de zielensteen te verkrijgen, verschijnt er een alternatieve realiteit Gamora in Endgame die uiteindelijk door de ruimte gaat dwalen nadat de Thanos van haar wereld is vernietigd.

Het laatste dat we van haar horen is van Peter Quill "Star Lord", die haar lokaliseert via het schip van The Guardians en op een missie door de ruimte begint om haar te vinden. Maar betekent dit dat ze terugkomt in Volume:3?

Ja, dat is het inderdaad. Het officiële nieuws werd gebracht door Zoe Saldana zelf, die verklaarde dat ze verheugd was om herenigd te worden met Gunn in de volgende aflevering van Guardians.

De grotere vraag is, aangezien haar loyaliteit verdeeld was tussen Thanos en The Avengers in Endgame; keert ze terug als een held of een onverwachte schurk?

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl Hemsworth zijn rol als de hamer-handling Asgardian God in Thor: Love and Thunder in 2021 zal hernemen, is ook bevestigd dat hij zich bij de rest van de Guardians-cast voor Volume 3 zal voegen. Dus voor degenen van ons die tranen huilt om de helden die definitief afscheid hebben genomen in Endgame, is er de troost van veel Thor die komen gaat!

Gerelateerd: releasedatum van Black Widow-film, cast, trailer, schurk en al het andere dat u moet weten

Afbeelding
Afbeelding

Black Widow:

Weer een betraand vertrek uit het Eindspel kwam toen Black Widow zichzelf opofferde om haar levenslange vriend Hawkeye te sparen. Hoewel ze op dezelfde manier omkwam als Gamora in Infinity War, zijn er geen gesprekken geweest over dit personage dat terugkeert zoals Gamora deed.

Wat door fans wordt bevestigd en lang wordt verwacht, is de op zichzelf staande filler tussen Captain America: Civil War en Avengers: Infinity War- Black Widow. De eerste aflevering in fase 4, Black Widow, zal het oorsprongsverhaal van Natasha Romanoff onderzoeken terwijl ze wordt geconfronteerd met het vinden van verlossing voor haar misdaden uit het verleden. Maar gezien haar lot in de gebeurtenissen van Endgame, is dit misschien het laatste dat we van haar zien.

Afbeelding
Afbeelding

J. A. R. V. I. S/ Vision:

Hoewel liefdesbelang Scarlett Witch samen met Doctor Strange terugkeert in de eerste MCU-horroraflevering, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, wordt er niet gespeculeerd dat Vision in Phase 4-films zal spelen. Aangezien alleen degenen die door de snap waren gedesintegreerd, werden teruggebracht in Endgame, is het veilig om aan te nemen dat Vision naast zijn maker, Tony Stark, op het MCU-kerkhof zal blijven.

Related: Wanneer wordt Thor: Love and Thunder uitgebracht in de bioscoop? Wie zit er in de cast en is er een trailer?

Afbeelding
Afbeelding

Jane Foster Thor: Love and Thunder

Tijdens de scène na de aftiteling van Thor: The Dark World uit 2013, krijgen fans een bevredigende en hartstochtelijke omhelzing tussen Thor en zijn enige echte liefde, Jane Foster. Vervolgens wordt deze ontluikende romance abrupt afgeschreven in Avengers: Age of Ultron, waardoor we in conflict zijn over wat we moeten denken van het vertrek van Foster uit de MCU.

Er kwamen veel speculaties uit, waaronder dat Natalie Portman het veel te druk had met andere projecten om haar rol voor de derde keer op zich te nemen. Desalniettemin bleef de slepende vraag van trouwe fans van het personage: zal Jane Foster ooit terugkeren? Ja. Tijdens Comic-Con van 2019 werd een officiële verklaring afgelegd dat Portman haar rol als Jane Foster zou hernemen in Thor: Love and Thunder in 2021.

Nog schokkender werd onthuld dat ze de rol van 'Lady Thor' op zich zou nemen. Tessa Thompson werd ook aangekondigd terug te keren als Valkyrie, die we voor het laatst zagen, werd benoemd tot de heerser van New Asgard.

Dit trio zal in Asgard onweer veroorzaken zodra de zomer van 2021 toeslaat!

Afbeelding
Afbeelding

Een laatste, onofficiële opmerking: J. Jonah Jameson.

Voorspelt zijn verschijning in Far From Home zijn terugkeer in het vervolg Un titled Spider-Man 2021? Fans kunnen het alleen maar hopen!

Aanbevolen: