Precies wat er is gebeurd met Bachelorette's Katie en Greg Grippo en waar ze zijn verdwenen

Inhoudsopgave:

Precies wat er is gebeurd met Bachelorette's Katie en Greg Grippo en waar ze zijn verdwenen
Precies wat er is gebeurd met Bachelorette's Katie en Greg Grippo en waar ze zijn verdwenen
Anonim

Tijdens elk seizoen van The Bachelor en Bachelorette kunnen kijkers een enkele persoon een hele reeks verschillende potentiële relaties zien uitproberen. Het is niet verwonderlijk dat fans de neiging hebben om snel de persoon te identificeren waarvan ze denken dat de vrijgezel of vrijgezellin zou moeten eindigen. Tijdens het zeventiende seizoen van The Bachelorette, bijvoorbeeld, gingen veel mensen geloven dat Katie Thurston met Greg Grippo had moeten eindigen.

Helaas voor iedereen die dacht dat Katie Thurston en Greg Grippo een paar waren met het potentieel om voor het leven samen gelukkig te zijn, vielen de dingen uit elkaar voor het potentiële paar. Met dat in gedachten roept het twee voor de hand liggende vragen op. Ten eerste, wat ging er echt mis tussen Thurston en Grippo? Ten tweede, wat hebben Grippo en Thurston individueel gedaan sinds hun verkering eindigde?

Wat eindigde de ontluikende romantiek van Bachelorette's Katie en Greg Grippo?

In de loop der jaren hebben fans van The Bachelorette verschillende koppels schijnbaar verliefd zien worden op de nationale televisie. In feite hebben de eerste tien vrijgezellenparen zo'n indruk op de kijkers gemaakt dat ze tot op de dag van vandaag gedenkwaardig blijven voor fans. Helaas, echter, als de geschiedenis van Bachelorette fans iets heeft geleerd, is het dit, hoe solide een stel uit de show ook lijkt, dat niet garandeert dat ze het zullen halen.

Helaas voor Greg Grippo en Katie Thurston van The Bachelorette seizoen 17, ze zijn een voorbeeld van een stel uit de show dat niet in staat was om dingen te laten werken. Bovendien eindigde hun relatie op een nogal unieke manier toen Grippo uiteindelijk stopte met The Bachelorette na een dramatische verschuiving.

Tijdens het 17e seizoen van The Bachelorette leek het onmogelijk om te ontkennen dat Greg Grippo en Katie Thurston chemie hadden. Tijdens Grippo's geboortedatum met Thurston vertelde Greg zelfs aan zijn familie dat Katie "de ware" was. Als gevolg hiervan had niemand Grippo's vertrek uit de show kunnen zien aankomen. Toen Grippo zichzelf echter naar Thurston had gebracht en ze niet zo ver terugging en duidelijk maakte dat ze nog steeds openstond voor andere relaties, liep Greg weg.

Nadat Greg Grippo stopte met The Bachelorette, keerde hij terug voor de reüniespecial After the Final Rose. Om te zeggen dat de dingen tussen Grippo en Katie Thurston gespannen waren toen ze herenigd werden en ze hem ervan beschuldigde zijn gevoelens voor hem te faken, is een understatement. Grippo verscheen maanden later in de podcast "We Met at Acme" en onthulde zijn versie van waarom hij ervoor koos om The Bachelorette en Thurston achter zich te laten.

“Het was een heel moeilijke beslissing om te vertrekken. Het was een van de moeilijkste dingen die ik ooit heb moeten kiezen, weet je, voor mezelf. Het was moeilijk, vooral nadat ik iedereen hoorde zeggen: 'Oh, ik was aan het acteren of ik rende weg toen het te serieus werd', ik bedoel, voor mij bedoel ik, 'Wat als ze zou zeggen dat ik van je hou, jongens Zoals, ik kon toen niet weggaan, weet je, ik had toen geweten [dat] dit mijn vrouw wordt, ik zou niet zijn vertrokken." Later in hetzelfde interview noemde Greg Grippo iets wat Katie Thurston tegen hem zei "een beetje te gescript".

Waar zijn Katie Thurston en Greg Grippo nu?

Tijdens de tijd die Katie Thurston en Greg Grippo deelden tijdens afleveringen van The Bachelorette, begonnen veel kijkers om het paar te geven. Als gevolg hiervan hoopten sommige mensen dat Grippo en Thurston, net als sommige andere vrijgezellenparen die de hele afstand hebben afgelegd, weer bij elkaar zouden komen en dingen zouden laten werken. Helaas voor iedereen die dat wilde zien gebeuren, lijkt het paar zeker verder te zijn gegaan.

Sinds Katie Thruston en Greg Grippo hun eigen weg gingen, accepteerde ze het voorstel van Blake Moynes. Helaas voor iedereen die erop uit was dat Thurston en Moynes door het gangpad zouden lopen, eindigde hun verloving met het uiteenvallen van het paar na slechts twee maanden. Aan de positieve kant ging Thurston verder en raakte betrokken bij John Hersey en hun relatie duurde veel langer. Helaas onthulde Thurston in juni 2020 in een Instagram-verhaal dat ze niet langer betrokken was bij Hersey.

Begin 2022 werd Greg Grippo geïnterviewd door Nick Viall tijdens een optreden in de podcast "Viall Files". Tijdens dat interview onthulde Grippo de reden waarom deelname aan de cast van Bachelor in Paradise voor hem op dat moment onwaarschijnlijk was. “Ik zie mezelf nu niet naar het strand gaan. Ik heb op dit moment echt iemand ontmoet." Later in hetzelfde interview bevestigde Grippo dat de dame in zijn leven op dat moment in Parijs woonde. Op basis van die informatie gingen sommige fans geloven dat Grippo met het model Clémence aan het daten was. Hoe dan ook, er is geen manier om te weten of Grippo's relatie op dat moment heeft geduurd, maar één ding is duidelijk, Greg is verhuisd van Katie Thurston.

Aanbevolen: