The Walking Dead: zijn de Rick Grimes-films dood in het water?

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: zijn de Rick Grimes-films dood in het water?
The Walking Dead: zijn de Rick Grimes-films dood in het water?
Anonim

Skybound's Walking Dead-films zijn het afgelopen jaar in pre-productie geweest, hoewel er sindsdien nauwelijks ontwikkelingen zijn geweest. Zou dit een teken kunnen zijn dat de productie stil ligt?

Oorspronkelijk, toen bekend werd dat AMC en Skybound een trilogie van Walking Dead-films aan het ontwikkelen waren, was dat alles waar iedereen over kon praten. Maar nu er meer dan een jaar is verstreken, begint de opwinding af te nemen.

Chief Content Officer Scott S. Gimple bood fans een kleine update aan tijdens een recent interview met Entertainment Weekly, wat bevestigt dat er nog steeds aan het filmscript wordt gewerkt. Gimple wees er ook op dat er nog geen regisseur is benoemd.

Aangezien de films vermoedelijk tot nader order zijn uitgesteld, moet Skybound mogelijk hun marketingstrategie rond Andrew Lincoln heroverwegen. De acteur wordt erkend als een van de meest prominente Walking Dead-personages, maar die tijd loopt ten einde.

Hoe zou de eerste aflevering eerlijk zijn als het in 2021 wordt uitgebracht

Titelafbeelding van Walking Dead-film
Titelafbeelding van Walking Dead-film

Het probleem ligt in hoe fans het personage van Lincoln waarschijnlijk zullen vergeten naarmate er meer tijd verstrijkt. Lincoln's laatste optreden in "What Comes After" werd uitgezonden in 2018 en The Walking Dead heeft sindsdien een groot deel van een geheel nieuwe boog doorgemaakt. En tegen de tijd dat een van deze Un titled Walking Dead-films ronddraait, zal de televisieserie alweer een verhaallijn hebben doorstaan.

Omdat The Walking Dead afstand neemt van de verhaallijn van Rick Grimes, kan Skybound er misschien niet op rekenen dat Lincoln zo populair is als hij ooit was. Tegelijkertijd verliezen hun aankomende speelfilms hun aantrekkingskracht. Dus de best mogelijke oplossing is om hem terug te sturen naar de televisieserie.

Een argument dat zou kunnen worden gemaakt, is dat Lincoln zal besluiten zijn rol als Rick Grimes niet opnieuw op te nemen. Lincoln sprak over hoe hij The Walking Dead verliet om meerdere keren meer tijd met zijn familie door te brengen, wat impliceert dat hij niet terug zou komen als hem daarom werd gevraagd.

Moet Andrew Lincoln in plaats daarvan terugkeren naar de televisieserie Walking Dead?

Andrew Lincoln's laatste optreden in The Walking Dead
Andrew Lincoln's laatste optreden in The Walking Dead

Aan de andere kant is het op dit moment misschien de enige haalbare optie om Lincoln terug te laten keren naar de televisieserie. Als AMC en Skybound de Rick Grimes-films niet voor 2021 van de grond kunnen krijgen, is het de beste optie om hem terug te laten keren naar het televisiemedium. Ze zouden Lincoln nog steeds moeten overtuigen om terug te keren om te filmen in de Verenigde Staten, maar het verkorten van de tijd die hij nodig heeft, kan als een geschikt compromis werken.

Het goede nieuws is dat het personage van Lincoln de perfecte reden heeft om terug te keren: zijn kinderen. Carl Grimes (Chandler Riggs) stierf vroegtijdig in seizoen 9, maar Judith (Cailey Fleming) en RJ (Antony Azor) zijn er nog steeds. Michonne (Danai Gurira), de matriarch van hun familie is dat ook, maar ze zal weg zijn voordat Rick Grimes de kans krijgt om terug te komen.

Een andere reden waarom Rick Grimes nodig is, is dat de dreiging van Negan langzaam weer de kop opsteekt. Hij is stilletjes geïnfiltreerd in de Whisperers, en het is slechts een kwestie van tijd voordat Negan hun leider wordt.

Zodra hij de controle over de skinwalker-groep overneemt, zal Negan alles hebben wat nodig is om de wereld van The Walking Dead opnieuw te domineren. De Whisperers staan bekend als woest en meedogenloos, en dat is precies waar Negan naar op zoek was toen hij mensen rekruteerde voor de Verlossers. Natuurlijk kunnen zijn plannen een grote tegenslag krijgen als Rick zou ingrijpen.

Rick Grimes die terugkeert naar Alexandrië, biedt de producenten van de show ook de unieke mogelijkheid om meer toe te voegen aan het CRM-verhaal. De clandestiene groep zal een centrale rol spelen in de begeleidende serie van volgend jaar, getiteld World Beyond, hoewel het opzetten van CRM met nog een paar afleveringen van The Walking Dead de serie op de lange termijn ten goede kan komen. Let wel, The Walking Dead: World Beyond loopt maar twee seizoenen.

Desalniettemin moeten AMC en Skybound een beslissing nemen over de toekomst van The Walking Dead. Ofwel versnellen ze de films, zodat ze eind 2020 uitkomen, ofwel kiezen ze een geschikt moment om Andrew Lincoln opnieuw aan de show te introduceren. De bal ligt nu in hun kamp.

Aanbevolen: