Zullen de filmschema's van 'The Walking Dead' dit jaar overeenkomen met een cameo van Rick Grimes?

Inhoudsopgave:

Zullen de filmschema's van 'The Walking Dead' dit jaar overeenkomen met een cameo van Rick Grimes?
Zullen de filmschema's van 'The Walking Dead' dit jaar overeenkomen met een cameo van Rick Grimes?
Anonim

AMC heeft fans onlangs updates gegeven over wanneer het Walking Dead-universum op televisie zou terugkeren. Volgens de aankondiging komen zowel Talking Dead als de vlaggenschipshow van het netwerk tegen het einde van februari terug, en de achterste helft van Fear The Walking Dead seizoen 6 zal ergens in de lente debuteren. Dat kan rond april of mei zijn, en beide klinken als mogelijke datums.

Wat betreft het afscheidsseizoen van The Walking Dead, het zal naar verluidt ergens in 2021 worden uitgezonden. De Twitter-aankondiging bevestigde dat seizoen 11 later dit jaar van start gaat en in 2022 wordt uitgezonden. Wat dat betekent is dat de productie binnen de komende maanden.

Ervan uitgaande dat dat het geval blijkt te zijn, zou TWD zijn 'oude hoofdrolspeler, Rick Grimes (Andrew Lincoln), eerder vroeger dan later kunnen terugbrengen. Hij herneemt zijn rol als het titulaire personage in de langverwachte Walking Dead-films, die dit jaar ook zouden moeten beginnen met filmen. Lincoln noemde lente 2021 als een mogelijke startdatum toen hij met ABC sprak. Dat kan een teken zijn dat het netwerk binnenkort met hoofdfotografie wil beginnen.

Komt Lincoln op de set voor zowel de films als seizoen 11?

Schermafbeelding The Walking Dead Seizoen 10 Finale
Schermafbeelding The Walking Dead Seizoen 10 Finale

De andere afhaalma altijd van Lincoln's speelfilms die binnenkort begint, is dat de acteur mogelijk op de set staat terwijl The Walking Dead seizoen 11 aan het filmen is. En vanuit financieel oogpunt zal AMC hun geld uit Lincoln willen halen. Op zijn beurt maakt de Walking Dead-aluin misschien eerder zijn comeback dan we denken.

Zelfs zonder officiële bevestiging zal Lincoln binnen de kortste keren terug zijn naast zijn vrienden/castmates. Hij zal waarschijnlijk niet verschijnen in de eerste acts van seizoen 11. Maar de kans is groot dat hij terugkeert wanneer de serie zijn einde nadert. Rick Grimes was essentieel bij het creëren van het Walking Dead-universum, en de enige passende manier om het verhaal af te ronden, is door Lincoln op een of andere manier terug te laten keren.

Sommige fans zijn het er misschien niet mee eens of verwerpen het idee dat Lincoln terugkeert omdat hij een contract heeft voor drie films, en er is de overtuiging dat Lincolns personage vast zal zitten op avonturen weg van zijn oude vrienden. Natuurlijk vergeten ze iets heel cruciaals te onthouden.

Avonturen Elders

Mashup van The Walking Dead-personages
Mashup van The Walking Dead-personages

Hoewel AMC heeft bevestigd dat de deal met drie films nog steeds plaatsvindt, betekent dat niet noodzakelijk dat ze allemaal gaan over de gevechten van Rick Grimes met CRM. De eerste film zal zich ongetwijfeld op die verhaallijn concentreren, maar de volgende inzendingen kunnen heel anders zijn. Als de speelfilm en seizoen 11 de CRM-saga naar bed brengen, dan kunnen de andere twee films zich richten op avonturen elders, waarvan sommige kunnen bestaan uit Rick en het bedrijf die omgaan met de nasleep die in het kielzog van CRM is achtergebleven.

Afhankelijk van de chaos die het leger van de burgerrepubliek aanricht, moeten de centrale overlevenden van Alexandrië misschien op pad. Het zou niet ideaal zijn, maar de gevolgen werken op meerdere niveaus.

Ten eerste is de familie Grimes al lang toe aan een gezinsvakantie. Ze zullen de typische niet vinden in het post-apocalyptische landschap, maar hun zoektocht naar een leven weg van conflicten zou als een adequaat compromis dienen. Tegelijkertijd kan op reis gaan een passend vervolg zijn op een ander avontuur waarin ze proberen te voorkomen dat een CRM-afvallige de gevallen paramilitaire groep weer tot leven brengt.

CRM van The Walking Dead en Rick Grimes
CRM van The Walking Dead en Rick Grimes

Ten tweede kunnen avonturen buiten Virginia Rick Grimes opnieuw verbinden met Morgan Jones (Lennie James) en zijn vrienden in Texas. We kunnen niet met zekerheid zeggen dat Morgan nog in leven zal zijn, maar fans zouden waarschijnlijk betalen om Rick en Morgan weer samen te zien in een film over hen. Hun reünie is er ook een waar fans campagne voor hebben gevoerd, dus AMC heeft waarschijnlijk een handig plotpantser dat hun TWD-aluin voorlopig beschermt.

Wat er ook gebeurt, de filmschema's zijn perfect opgesteld voor Lincoln om te stoppen bij de centrale productielocaties van Walking Dead terwijl hij scènes opneemt voor de aankomende films. Nu moet het publiek de verwachtingen om Rick terug te zien in de première van seizoen 11 getemperd houden. Natuurlijk, als hij helemaal in zijn pak op de set is gespot, dan is het veilig om te zeggen dat hij zijn terugkeer zal maken in de eerste helft van het afscheidsseizoen van The Walking Dead.

Aanbevolen: