Rick Grimes keert mogelijk eerder dan verwacht terug naar de Walking Dead

Inhoudsopgave:

Rick Grimes keert mogelijk eerder dan verwacht terug naar de Walking Dead
Rick Grimes keert mogelijk eerder dan verwacht terug naar de Walking Dead
Anonim

Er is al een tijdje niet veel gesproken over The Walking Dead-films, en het laatste wat we hoorden, zei Scott Gimple dat ze nog steeds aan het script werkten. En hoewel dat een belangrijk detail is om te overwegen, is er nog iets dat TWD-fans moeten weten.

In april 2020 werd Trolls World Tour geüpload naar VOD in plaats van via de gebruikelijke bioscooprelease. De beslissing van Universal Pictures om dit te doen leverde hen een aanzienlijke winst op op hun oorspronkelijke investering, maar nu wordt de studio geconfronteerd met de gevolgen hiervan.

Na de VOD-release heeft AMC Theaters een verklaring uitgegeven waarin staat dat ze geen films meer zullen vertonen die zijn geproduceerd door Universal Pictures. De studio handelde blijkbaar zonder toestemming van AMC, dus nu gaat de theaterketen geen films meer hosten zoals Fast 9 en de langverwachte Walking Dead-trilogie.

Hoewel het mogelijk is, zullen Skybound en Universal nog steeds streven naar een bioscooprelease - waarbij theaterketens zoals Regal worden gebruikt voor het grootste deel van hun kaartverkoop - bioscopen zullen voorlopig niet overvol zijn. De recente lockdowns zijn de schuldige, en ze kunnen ertoe leiden dat de theaterervaring helemaal wordt uitgefaseerd, waardoor de mogelijkheid van een groot rendement in de kaartverkoop wordt uitgesloten. Natuurlijk zijn er een select aantal die geloven dat drive-in-theaters de komende jaren de moderne bioscoop zullen vervangen.

Kunnen de films in plaats daarvan als tv-specials eindigen?

Afbeelding
Afbeelding

Hoe het ook zij, Universal's Walking Dead-films zien er op dit moment niet zo goed uit. We zeggen niet dat de partijen die betrokken zijn bij hun ontwikkeling de stekker eruit zullen trekken, maar ze zouden kunnen overwegen om de films als televisiespecials uit te brengen in plaats van als bioscoopfilms. Als dat het geval is, zou Rick Grimes (Andrew Lincoln) zich eerder dan verwacht bij zijn voormalige kameraden kunnen voegen.

De TWD-films zouden het verhaal moeten vertellen van Rick's avonturen in een ander deel van de wereld na de ZA - een die los staat van de televisieplot - maar dat is misschien veranderd. Als het project naar de televisie gaat, zoals we vermoeden, zou het logisch zijn voor AMC Networks om een soort cross-over op te nemen tussen de televisieserie en hun nieuwste project.

Bovendien is Rick (Lincoln) al een tijdje weg. En omdat zijn vertrek zo abrupt was, kregen een paar van zijn vrienden niet de afsluiting die ze verdienden. Judith (Cailey Fleming) liet haar moeder bijvoorbeeld niet zo lang geleden op zoek gaan naar haar vader. Ze vertelde Michonne (Danai Gurira) dat het nodig was omdat haar vader misschien hulp nodig heeft, natuurlijk hebben de meeste fans vermoed dat Judith onbewust hoopt dat ze haar vader ooit weer zal zien. Door Michonne hem te laten zoeken, bestaat de kans dat haar wens in vervulling gaat.

Wat zou er gebeuren als Rick terugkwam?

Afbeelding
Afbeelding

Daryl (Norman Reedus) is een ander personage dat ook een afsluiting met Rick verdient. Ze begonnen op gespannen voet met elkaar in de show, maar groeiden toen uit tot broers in de apocalyps. Beiden hebben ook hun leven voor elkaar op het spel gezet, hoewel geen van beiden het ultieme offer heeft moeten brengen. Natuurlijk zijn er twee kanten aan die verklaring.

Hoewel het publiek weet dat Rick leeft, gelooft Daryl dat zijn oude vriend die dag op de brug stierf. Daryl besteedde ook een groot deel van de tijd aan het zoeken naar het lichaam van zijn overleden vriend, en herhaalde nogmaals dat hun relatie een oplossing nodig heeft.

Zelfs als het nog niet in de plot zit, moeten de TWD-schrijvers een uitzondering maken en fans geven wat ze willen. De meesten vragen om de voor de hand liggende hereniging tussen Rick, Judith, Michonne en RJ, hoewel de echte ontmoeting die we willen zien Daryl en Rick is.

Plot terzijde, de huidige stand van zaken maakt een bioscooprelease voor de Walking Dead-films op dit moment hoogst onwaarschijnlijk. Dus met een televisiedebuut dat mogelijk in het verschiet ligt, kunnen fans die hopen Andrew Lincoln terug te zien op TWD, hun wensen in vervulling laten gaan. Wie weet stemt Lincoln ermee in om fulltime terug te keren.

Het is geen geheim dat The Walking Dead worstelde met kijkcijfers in seizoen 10. De voorlaatste aflevering zag een lichte stijging van het aantal kijkers, maar dat zal niet genoeg zijn om de show in de lucht te houden. AMC zou de zaak echter kunnen omdraaien door de terugkeer van Lincoln als Rick Grimes aan te kondigen. Iedereen weet dat hij terug in de bioscoop zal zijn, maar als AMC ons allemaal zou choqueren met een teaser van de televisieterugkeer van hun ster, zouden kijkcijfers geen probleem meer zijn.

Aanbevolen: