De cast van 'The Sopranos' gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Sopranos' gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Sopranos' gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Bijna anderhalf decennium sinds The Sopranos uit de lucht ging, heeft de klassieke HBO-serie nog steeds een erfenis als een van de beste shows die ooit op televisie is uitgezonden. Zelfs in 2021, meer dan twee decennia sinds het debuut van de aflevering, voelen de personages zich nog steeds even rijk aan persoonlijkheid en zijn de verhalen net zo boeiend als altijd.

Fans die zich de show met plezier herinneren, blijven nieuwsgierig naar wat de cast heeft uitgespookt sinds de finale voor het laatst zwart was geworden, maar de grotere nieuwsgierigheid komt wanneer ze zich afvragen hoe de cast er financieel voor uitzag nadat de show was afgelopen de lucht. Vooral ter vergelijking, welke acteurs bleken een sterker vermogen te hebben dan anderen in de show? Volgens Celebrity Net Worth zijn dit de cast van The Sopranos net worths.

10 Robert Iler - $10 miljoen

Autopsie AJ Sopraan
Autopsie AJ Sopraan

Hoewel zijn personage misschien niet zo geliefd of geliefd was als zijn vader op het scherm, maakte Robert Iler toch het personage van AJ Soprano tot een volledig gerealiseerd, geloofwaardig (zij het gemakkelijk gehaat) personage.

Zijn vermogen blijft de laagste van de hoofdcast, vooral omdat hij vrijwel met pensioen ging nadat de show uit de lucht was gegaan.

9 Tony Sirico - $10 miljoen

Paulie Walnoten op de Sopranen
Paulie Walnoten op de Sopranen

Hoewel zijn vermogen gelijk is aan dat van Iler, is Tony Sirico waarschijnlijk opgelucht dat hij een behoorlijk inkomen kan verdienen door middel van een respectabele baan als acteren.

Voordat hij acteur werd, was hij een echte gangster in zijn eigen recht, na bijna 30 verschillende gelegenheden te zijn gearresteerd, vaak voor diefstal.

8 Jamie-Lynn Sigler - $ 12 miljoen

James Gandolfini Jamie-Lynn Sigler The Sopranos
James Gandolfini Jamie-Lynn Sigler The Sopranos

Net als haar broer op het scherm, verdween Jamie-Lynn Sigler grotendeels uit de acteerscène nadat The Sopranos klaar was. "Ik had gewoon even een pauze nodig en hoefde niet meer te wachten tot er een telefoon ging", vertelde ze aan CBS. "Ik moest gewoon kijken of het me echt meer uitmaakte."

Over haar broer op het scherm gesproken, Sigler en Iler begonnen onlangs samen een podcast genaamd Pyjama Pants.

7 Dominic Chianese - $ 15 miljoen

oom junior op de sopranen
oom junior op de sopranen

Op 89-jarige leeftijd is Dominic Chianese nog steeds zo gewild als acteur als toen hij voor het eerst Uncle Junior speelde in The Sopranos, of zelfs daarvoor, toen hij Johnny Ola speelde in The Godfather Part II.

Naast het verdienen van een nettowaarde van $15 miljoen, ontving hij ook de Ellis Island Medal of Honor.

6 Drea de Matteo - $15 miljoen

Drea De Matteo nettowaarde Sopranos Sons of Anarchy
Drea De Matteo nettowaarde Sopranos Sons of Anarchy

Drea de Matteo heeft veel meer te bieden dan haar Emmy-winnende rol als Christophers vriendin.

Niet alleen omdat ze herinnerd wordt voor vele andere rollen (waaronder rechercheur Nazario in Shades of Blue, Angie in Desperate Housewives of Wendy in Sons of Anarchy), maar omdat haar cv verder reikt dan haar acteercarrière, inclusief ooit het bezit van haar eigen kledingwinkel.

5 Michael Imperioli - $20 miljoen

Michael Imperioli als Christopher op The Sopranos
Michael Imperioli als Christopher op The Sopranos

Geld was nooit gemakkelijk voor Michael Imperioli toen hij voor het eerst in het acteerspel stapte. Zoals hij aan Reuters uitlegde, "begon hij pas na acht of negen jaar echt zijn brood te verdienen." Hij werd zelfs ontslagen bij zijn eerste acteerbaan.

Dankzij breakout-optredens in Goodfellas en natuurlijk The Sopranos behoren geldproblemen tot het verleden.

4 Lorraine Bracco - $24 miljoen

Lorraine Bracco als Dr. Melfi in The Sopranos
Lorraine Bracco als Dr. Melfi in The Sopranos

Als Tony's moralistische therapeut Jennifer Melfi, bracht Lorraine Bracco een verfrissend en vertederend hart voor de normaal harde en harde realiteit die The Sopranos presenteerde.

In het echte leven heeft de voormalige Emmy en Golden Globe-genomineerde prestigieus respect vergaard in Hollywood-kringen en onder haar fans dat $ 24 miljoen waard is.

3 Edie Falco - $40 miljoen

The Sopranos
The Sopranos

Van al haar castmates is Edie Falco gemakkelijk de beste voor zichzelf geworden in haar post-Sopranos-carrière, en dat is niet alleen omdat ze $ 40 miljoen heeft verzameld.

Nadat The Sopranos uit de lucht was gegaan, vond ze een nieuw leven als het titelpersonage in Showtime's Nurse Jackie, en verdiende ze zes Emmy-nominaties (met één overwinning) en vier extra Golden Globe-nominaties voor het spelen van haar rol als voorgeschreven medicijn -verslaafde verpleegster die probeert te jongleren met drama van patiënten en personeel. Ver verwijderd van het spelen van Carmela Soprano, maar het is een teken van haar veelzijdigheid in acteren.

2 James Gandolfini - $70 miljoen

James Gandolifini als Tony Sopraan iemand wurgt
James Gandolifini als Tony Sopraan iemand wurgt

Zelfs in de dood heeft James Gandolfini een van de hogere vermogens onder zijn cast.

Naast zijn geld laat de overleden Golden Globe-winnaar een erfenis achter als een van de meest memorabele antihelden van de televisie, om nog maar te zwijgen van drie Emmy's en verschillende optredens in films die net zo dierbaar worden herinnerd.

1 Steven Van Zandt - $80 miljoen

Steven Van Zandt als Silvio
Steven Van Zandt als Silvio

Op papier is het raar om te denken dat Silvio Dante, van alle leden van de ondersteunende cast, de acteur met het hoogste vermogen zou zijn. Eerlijk gezegd zouden degenen die bekend zijn met het werk van de acteur buiten de show niet zo verrast moeten zijn.

Buiten de show is Steven Van Zandt een zeer getalenteerde muzikant met een Rock and Roll Hall of Fame-inductie.

Aanbevolen: