The Walking Dead: Daryl's 5 beste (& 5 slechtste) looks

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: Daryl's 5 beste (& 5 slechtste) looks
The Walking Dead: Daryl's 5 beste (& 5 slechtste) looks
Anonim

Daryl is door de beltoon op The Walking Dead geweest. Een van de twee enige overgebleven originele castleden van de show (de andere is Carol), Daryl, gespeeld door Norman Reedus, begon als een zeer ruige redneck die onder de duim van zijn oudere broer zat.

Na verloop van tijd ontpopte hij zich echter als een leider dankzij zijn moordende instincten, vaardigheden als een spoorzoeker die wandelaars en vijanden kon vinden die anderen niet konden vinden, en vaardigheden met pijl en boog. Zijn uiterlijk is ook veel veranderd.

En hoewel Daryl altijd de 'bad boy'-hartenbreker is geweest van de show waar dames over zwijmelen, heeft hij er ook slecht uitgezien (niet op een goede manier).

10 Origineel Daryl: Slechtste

Daryl Walking Dead seizoen 1
Daryl Walking Dead seizoen 1

Het is moeilijk te onthouden dat Daryl er zo anders uitzag toen de serie begon. Hoewel hij altijd een slechte jongen was onder de cast van personages, was er in het begin een onschuld voor hem. Hij was niet zo opgefokt als nu, en zijn haar was kort, zijn gezichtshaar was er nauwelijks.

De beige tanktop deed niets om zijn gelaatstrekken te accentueren. Hoewel hij niet zo gehard was als nu, keek hij hem nog steeds ruw aan. Maar dit was niet de beste look van Daryl in het algemeen.

9 Motorfiets Daryl: Best

Walking Dead Daryl-motorfiets
Walking Dead Daryl-motorfiets

Daryl ziet er nooit beter uit dan wanneer hij op zijn motor zit. Het is duidelijk dat hij zich meteen thuis voelt bij zijn rijgenoot, die bijna net zo dicht bij hem staat als Negans vleermuis Lucille voor hem was.

Hoewel het lange, verwarde haar wel een opknapbeurt kan gebruiken, heeft het iets vertederends, vooral in combinatie met de peper- en zoutsik. De opgerolde mouwen van zijn zwarte overhemd met knoopsluiting is ingetogen en toch sexy. Gecombineerd met het mes op zijn dij en dit is een van zijn beste looks.

8 Scharlaken Letter Daryl: Slechtste

Walking Dead Daryl A-shirt
Walking Dead Daryl A-shirt

Terwijl de afleveringen waarin Daryl in een cel zat, vastgelegd door Negan, enkele van de beste acteerprestaties van Norman Reedus markeerden, was de blik zijn slechtste. Hij moest zijn altijd ontblote armen bedekken met een onflatteuze grijze trui. En Negan liet hem er een dragen met een Scarlet A erop, wat suggereert dat hij beschaamd moest worden.

Zijn haar was bezweet en bedekte zijn gezicht vaak, en de slecht zittende trainingsbroek deed hem geen plezier. Gelukkig is Daryl er levend uitgekomen en kon hij zijn betere uiterlijk terugkrijgen.

7 Early Daryl: Best

Walking Dead Daryl plaid
Walking Dead Daryl plaid

Hoewel dit nog steeds Daryl is in zijn vroege dagen met minimaal gezichtshaar en een kort kapsel, is het een van zijn beste looks. Hij is ongeveer net zo scherp als Daryl ooit zou zijn. Maar het geruite overhemd met de afgescheurde mouwen laat zien dat hij het meent.

Hij heeft ook zijn pijl en boog bij zich, die de handtekening van Daryl zijn geworden. De blik suggereert dat, hoewel Daryl in de echte wereld misschien geen hartenbreker was, hij zeker het potentieel had om precies dat te zijn. En het bewees dat het casten van Reedus voor de show een van de beste beslissingen was die ze hadden kunnen nemen.

6 Surrender Daryl: Slechtste

Walking Dead Daryl geeft zich over
Walking Dead Daryl geeft zich over

Niemand ziet Daryl graag kwetsbaar, tenzij het is omdat hij iemand helpt of rouwt van wie hij houdt, of een baby Judith wiegt en haar een beetje een kicker noemt. In deze scène is hij volkomen kwetsbaar en steekt hij zijn handen op in overgave.

De volledig zwarte look past bij de sombere toon van de scene, met zijn kenmerkende leren vest, zwart overhemd met knoopjes (dit keer niet opgerold aan de mouwen) en donkere jeans. Het was niet zijn beste blik. Niemand wil Daryl ooit om genade zien smeken van iemand in de show.

5 Brooding Daryl: Best

Walking Dead vroeg Daryl
Walking Dead vroeg Daryl

Nog een vroege Daryl-look, de outfit is niet zichtbaar op deze afbeelding, maar de sombere look zegt alles. Het verwoordde Daryls transformatie als een man die tot zijn recht kwam zonder de heerschappij van zijn verbaal gewelddadige broer. (Hoewel in alle eerlijkheid, heeft Merle zichzelf uiteindelijk opgeofferd voor de anderen).

Hij slingerde de pijl en boog over zijn schouder als een professional en was klaar voor zaken. Het haar begon te groeien, net als de baard. Dit was het begin van de Daryl-fans die ze vandaag kennen.

4 Lord Of The Daryls?: Worst

Walking Dead Daryl donker haar
Walking Dead Daryl donker haar

Het is misschien het rechte, lange donkere haar en het oor dat vanaf de zijkant naar buiten gluurt, maar Daryl heeft een aantal serieuze Lord of the Rings Hobbit-vibes in deze look. Het haar is erg vezelig en de baard ongetemd, niet zozeer een mooi getemde sik of een weerbarstige baard.

De kleding is helemaal van Daryl, maar het lijkt alsof hij in de overgang is. En hoewel de plukjes haar voor zijn ogen cool zijn, verbergen ze te veel van zijn gezicht om als een knappe verschijning te worden beschouwd.

3 Carol And Daryl: Best

Walking Dead Carol Daryl
Walking Dead Carol Daryl

Daryl ziet er nooit beter uit dan wanneer hij bij Carol is. Het is wanneer hij in staat is om zijn hoede te laten zijn, zich open te stellen en gewoon zichzelf te zijn. Het zijn echt beste vrienden die samen veel hebben meegemaakt en dat is te zien.

Hier, Daryl lacht bijna – bijna – echt. En dat is een zeldzaamheid. De zwarte hemdsmouwen zijn weer opgerold en het haar ziet er bijna uit alsof het echt gestyled is.

2 Daryl Means Business: Best

Walking Dead Daryl
Walking Dead Daryl

In tegenstelling tot de vorige foto zijn Daryls haar en baard iets meer gegroeid, zodat het er nu opzettelijk ruig uitziet. Hij draagt nog steeds hetzelfde zwarte overhemd met knoopsluiting en zijn kenmerkende vest. Maar er is een sfeer van vertrouwen in zijn gezichtsuitdrukking.

Daryl ging door een periode waarin hij probeerde zichzelf te vinden en een wilde te verzoenen met lid zijn van een succesvolle, "normale" gemeenschap. Hier, terwijl hij nog steeds dringend een douche nodig heeft en zijn haar moet wassen, heeft het iets mannelijks en aantrekkelijks. Wie zou Daryl niet willen zijn in een apocalyptische situatie?

1 Daryl nadenken: Slechtste

Walking Dead Daryl-motorfiets
Walking Dead Daryl-motorfiets

Ja, Daryl ziet er altijd op zijn best uit met zijn motor. Maar er klopt iets niet aan deze look. Misschien zijn het de vreemde sokken of de schoenen die niet helemaal bij de outfit passen. (Gezien de omstandigheden draag je natuurlijk wat je kunt vinden.) De zakdoek die uit zijn achterzak hangt, lijkt niet goed – waarvoor dient hij?

Zijn haar is vreemd gestyled (liever, helemaal niet gestyled) en zijn blik verward en niet zelfverzekerd. De houding is ook niet sterk. Daryl heeft er zeker beter uitgezien.

Aanbevolen: