The Walking Dead: Carol's 10 beste looks

Inhoudsopgave:

The Walking Dead: Carol's 10 beste looks
The Walking Dead: Carol's 10 beste looks
Anonim

Carol Peletier is een van de slechts twee overgebleven originele castleden van The Walking Dead die nog steeds in de show zijn (de andere is Daryl Dixon.) Ze is ook het personage dat de grootste transformatie heeft ondergaan.

Toen Rick en zijn team Carol voor het eerst ontmoetten, was ze een schuchtere huisvrouw die overleefde met haar tienerdochter Sophia en haar gewelddadige echtgenoot Ed. Uiteindelijk werd Ed weggevoerd door wandelaars, Carol uitte al haar frustratie over haar nu echtgenoot geworden, en werd een kracht om op meer dan één manier rekening mee te houden.

Maar naast haar mentale transformatie heeft Carol ook een behoorlijk dramatische fysieke transformatie doorgemaakt, zowel in de manier waarop ze eruitziet als hoe ze zichzelf draagt. En ze heeft een aantal geweldige looks gehad langs de weg.

10 "Knoei niet met haar" Carol

Walking Dead Carol oversized jas
Walking Dead Carol oversized jas

Deze blik kwam nadat Carol een gewetenscrisis doormaakte toen ze in Alexandrië woonde. Ze realiseerde zich alle vreselijke dingen die ze had gedaan en wilde niet verder op dat pad. Maar ze besefte ook dat ze zichzelf koste wat kost moest beschermen. Ze was absoluut niet naïef.

Ze wilde het alleen redden, maar had het goede verstand om een oversized jas te dragen en een geladen pistool in de armen te naaien. Toen ze geconfronteerd werd met vijanden, smeekte ze hen om haar niet te dwingen "dit te doen". Maar toen ze geen keus had, schoot ze ze allemaal neer in epische stijl, en verraste ze de aanvallers die dachten dat ze niets meer was dan een vrouw die ze gemakkelijk konden neerhalen.

9 "Origineel" Carol

walking dead carol shooting
walking dead carol shooting

De "OG" Carol had een buzz-cut die bijna leek alsof het met opzet was gedaan om te voorkomen dat ze de aandacht zou trekken van andere mannen dan haar man. Ed realiseerde zich niet dat ze net zo mooi was, zo niet mooier, dan wanneer ze een volle bos weelderig lang haar had.

Ze was fel en zelfverzekerd door jarenlange mishandeling, zowel fysiek als mentaal, had haar een schim gemaakt van wat waarschijnlijk haar vroegere zelf was. Ontdaan van Ed en gewapend met de kracht van een pistool in haar hand, en de blik van besef van haar eigenwaarde was geweldig voor Carol. Het is maar goed dat showrunners het personage na seizoen drie niet hebben vermoord, zoals oorspronkelijk de bedoeling was.

8 "Wil jij niet mijn buur zijn?" Carol

wandelende dode kerstliedjes
wandelende dode kerstliedjes

Carol's kameleonperiode vond plaats toen de groep zich in Alexandrië vestigde en snel hun plaats binnen de succesvolle gemeenschap vond. In plaats van haar hand op te steken en haar kaarten te laten zien als een ervaren vechter, koos Carol ervoor om te kiezen voor overhemden met knopen en beige vesten als vermomming. Ze speelde de rol van liefhebbende huisvrouw en achtergrondlid van de gemeenschap.

Ze bakte koekjes en begroette buren op haar stoep met een glimlach, maakte theeafspraken en sloot vriendschap met de kinderen. Maar eigenlijk wachtte ze gewoon op het juiste moment om toe te slaan en haar ware aard te laten zien.

7 "Daryl's teamgenoot" Carol

walking dead carol daryl
walking dead carol daryl

Veel van Carol's beste looks hebben te maken met het samenzijn met Daryl en vice versa. Ze vormen echt een droomteam, en daarom zullen de twee personages te zien zijn in hun eigen spin-offshow zodra The Walking Dead officieel eindigt na zijn 11th en laatste seizoen.

In deze look heeft ze volledige bescherming, inclusief hoge laarzen, een pistool over haar schouder en een mes in haar zak. Haar kortgeknipte haar en een losse jas voor warmte en bescherming, ze is een perfecte overlevende van de apocalyps.

6 "Begin transformatie" Carol

Walking Dead Carol-transformatie
Walking Dead Carol-transformatie

Na de dood van haar man en het besef dat ze nieuwe vrienden had die haar koste wat kost zouden beschermen, begon Carol te zien wie ze moest zijn. Haar ogen wijd open, mond een beetje open om dit feit te herkennen, was een prachtige blik op haar. De metamorfose werd perfect vertolkt door acteur Melissa McBride.

Haar haar begon net langer te worden en ze kwam tot haar recht na de dood van Ed. Ze was vastbesloten om een waardevol lid van de groep te worden en haar volledige potentieel in deze wereld te leven, iets wat ze in de vorige niet kon doen.

5 "Lone Wolf" Carol

walking dead carol lone
walking dead carol lone

Toen Carol in The Kingdom belandde, werd ze voorgesteld aan koning Ezechiël en rolde ze aanvankelijk met haar ogen naar zijn over-the-top persona. Ondanks zijn verwachting om respect te krijgen, was hij gefascineerd door Carol en haar onwil om hem als een godheid te behandelen.

Hij opende zich onmiddellijk voor haar, en ondanks haar verlangen om alleen te wonen, wat blijkt uit haar nonchalante maar ruige bergvrouwachtige uiterlijk, voelde hij zich tot haar aangetrokken en spoorde haar aan om zich bij hen aan te sluiten.

4 "Lang haar, maakt niet uit" Carol

walking dead carol lang haar
walking dead carol lang haar

Door de tijdsprong heeft Carol duidelijk nooit de moeite genomen om haar haar te laten knippen en het bleef uitgroeien tot de lange, grijze lokken die ze in de nieuwere seizoenen sport. Zonder de luxe van haarkleur en stylisten rockt Carol deze look als een koningin.

De zijkanten vastbinden om ze uit haar gezicht te houden, maar de rest laten stromen om iedereen eraan te herinneren dat ze een sterke vrouw is en altijd klaar om te vechten, het is een van haar beste looks tot nu toe die sterk, vrouwelijk en moederlijk, allemaal tegelijk.

3 "Suburban Mom" Carol

walking dead carol warrig haar
walking dead carol warrig haar

Tijdens haar tijd in Alexandrië liet Carol haar haar groeien, maar stijlde ze het op een soort warrige manier van moeders haar. Als Carol van haar man was gescheiden en in een buitenwijk met Sophia in de echte wereld had gewoond, zou ze er waarschijnlijk zo hebben uitgezien.

Terwijl haar truivest en saaie gestreepte blouse zeggen verveelde huisvrouw of kleuterjuf, schreeuwt haar gezicht een wantrouwende vrouw die op haar hoede is en je zal vergiftigen met haar heerlijke koekjes als ze denkt dat je een bedreiging vormt voor mensen van wie ze houdt.

2 "Echt gelukkig" Carol

walking dead carol ezekiel
walking dead carol ezekiel

De keren dat fans een echt gelukkige Carol te zien kregen, waren er maar heel weinig. In de vroege seizoenen was ze radeloos na het verlies van haar dochter Sophia. Daarna werd ze door Rick verbannen omdat ze in het geheim twee leden van de bemanning had vermoord om te voorkomen dat ze de infectie zouden verspreiden.

Toen ze Ezechiël ontmoette, was ze op haar laagst. Maar hij slaagde erin haar uit haar sleur te halen en haar te laten zien dat er mensen waren en een leven dat het waard was om voor te vechten en dat ze niet alleen hoefde te zijn. De oprechte glimlach en pure vreugde van romantische liefde is het beste deel van haar look.

1 "New-Age" Carol

walking dead carol new age
walking dead carol new age

De nieuwe versie van Carol is een van haar beste looks tot nu toe. Ze draagt haar haar nog steeds lang, maar veegt het naar achteren in een lage paardenstaart met plukjes haar die over haar nek vallen, wat een sexy maar sterke vibe uitstra alt.

Ze heeft ook wat kleur aan haar garderobe toegevoegd, met een vleugje paars in haar praktische jasje. Maar het assortiment pijlen dat over haar rug hing, liet iedereen weten dat het haar menens was. Altijd.

Aanbevolen: