Harry Styles' 10 beste Instagram-looks

Inhoudsopgave:

Harry Styles' 10 beste Instagram-looks
Harry Styles' 10 beste Instagram-looks
Anonim

Naast een ongelooflijk getalenteerde singer/songwriter staat Harry Styles bekend om zijn ongelooflijke gevoel voor mode. Hij wordt zelfs een mode-icoon genoemd. In zijn One Direction-dagen hield Styles vast aan een zwarte spijkerbroek en een wit of zwart t-shirt, maar toen de band eenmaal hun eigen weg ging, vond hij echt zichzelf en zijn stijl en droeg hij een aantal out-there outfits.

Van tourlooks tot het Met Gala tot Saturday Night Live tot een dagje uit in de stad, Harry Styles levert altijd met zijn outfits.

10 Live op het forum

Styles droeg de outfit die op zijn albumhoes Fine Line staat voor zijn albumreleaseshow op het Forum afgelopen december.

Hoewel de foto in zwart-wit is, weten we dat Styles een roze shirt droeg met een witte broek met wijde pijpen en zwarte schoenen. De knopen op de broek zijn bruin. We stellen ons voor dat dit een van de outfits is die Styles op tournee zou hebben gedragen, als het dit jaar niet was uitgesteld. Alleen hij kon deze outfit in jaren 70-stijl aantrekken en daarbij een mode-icoon worden genoemd.

9 Saturday Night Live

Samen met twee gedenkwaardige optredens en hilarische sketches op Saturday Night Live, sierde Styles ook deze mooie ballerina-tutu voor de foto's van zijn tijd in de show. Veel mensen twijfelden aan zijn seksualiteit na deze foto.

Styles' reactie, wat de perfecte reactie is, is 'who cares?' Het schattige roze kostuum is Harry door en door. Het laat zijn grappige, zorgeloze kant zien en laat hem zijn wie hij wil zijn.

8 San Jose, Live On Tour

Zoals ze zeggen: 'Je bent nooit helemaal gekleed zonder een glimlach!' Samen met zijn prachtige glimlach droeg Styles een cool pak met bloemen en andere ontwerpen tijdens zijn optreden in San Jose, CA, tijdens zijn eerste solotour.

Een wit overhemd met knoopsluiting en een gouden ketting maken de look af. Styles ging zelfs zover dat hij zijn gitaar bij zijn outfit aansloot. Alleen hij kon dit pak uittrekken en het er goed uit laten zien.

7 Hong Kong, Live On Tour

Degene die deze foto heeft gemaakt, bedankt. Voordat hij het podium betrad in Hong Kong voor zijn Live On Tour-show, werd Styles helemaal opgedirkt door een haarstylist. In slechts een wit t-shirt, een gestreepte zwart-witte broek en sneakers heeft hij er nog nooit zo goed uitgezien.

De look was waarschijnlijk voor een dramatisch effect, aangezien hij binnen een zonnebril draagt en de kapper eruitziet alsof ze lacht. Maar toch, hij doet nauwelijks moeite en hij ziet eruit als een Gucci-model en absoluut perfect.

6 Glasgow, Schotland, Live On Tour

Samen met zijn band toonde Styles Schotse fans wat liefde door de traditionele outfit van de Hooglanden te dragen, inclusief een zwarte kilt, sporran en witte kniekousen.

De meisjes hebben de volledig zwarte look gedumpt voor rode kilts en een bijpassende baret. Harry gaat helemaal uit voor zijn fans en zal dat altijd doen.

5 Milaan, Italië, Live On Tour

Hij is zo goud! Dit is misschien wel een van zijn beste outfits ooit. In een paars-gouden outfit ziet de "Watermelon Sugar"-zanger er keurig uit terwijl hij zijn tanden poetst. Paars is de kleur van roy alty's en deze outfit is absoluut gemaakt voor een koning, King Harry Styles.

Versierd met een gouden strik en shirt, is deze outfit het perfecte cadeau voor fans. Alleen Styles kon zijn tanden poetsen er zo cool uit laten zien.

4 Kopenhagen, Denemarken, Live On Tour

Hij heeft hiervoor alles uit de kast gehaald! Dit babyblauwe pak met een wit gezwollen topje, zwarte schoenen en glanzende zilveren voering, schitterde echt op het podium. Zijn band deed ook mee aan het verkleedfeest door de tinten blauw, zwart en wit te dragen.

Styles houdt een kopje van iets vast, waarschijnlijk thee, en hij ziet eruit alsof hij klaar is om alle thee over deze outfit te morsen.

3 Promotie van de Kiwi-muziekvideo

Styles had zelfs een mini-hem voor de video. Het kind leek op zijn langharige fase, in de video, toen het gerucht ging dat hij het nummer had geschreven. Zowel Styles als het meisje dragen een blauw pak met bloemen, dat niet te veel mensen zouden kunnen aantrekken.

Het pak is natuurlijk van Gucci, want wat zou Styles anders dragen? Het maakt ons verdrietig aan het einde van de video dat het pak wordt vernietigd door vliegende cupcakes.

2 Een hilarische throwback

In zijn One Direction-dagen was Styles niet zo stijlvol als nu. Gewoon voor de kick en het gegiechel, Styles moest zijn leuke kant hebben en droeg een hilarische blonde pruik met een achterwaartse, zwarte baseballpet en een geruit overhemd.

Hier gezien met pro-worstelaar, Allysin Kay, Styles weet niet eens wat er aan de hand was, zoals we kunnen zien aan de hand van het bijschrift.

1 Eenrichtingsdagen

Deze moest er voor nostalgie in worden gegooid. Herinnert iemand zich nog toen Harry in One Direction zat dat zijn outfits bestonden uit een zwarte spijkerbroek, sneakers en een wit of zwart t-shirt? Deze keer kleedde hij zijn uiterlijk echter aan met een zwarte hoed en een witte bloem in de rand van de hoed.

10 jaar later heeft Styles' gevoel voor mode zeker een lange weg afgelegd sinds zijn X-Factor en One Direction-dagen en het zal geweldig zijn om te zien wat hij volgend jaar op tournee draagt.

Aanbevolen: