Trivia weetjes over Black Widow die de meeste fans niet kennen

Inhoudsopgave:

Trivia weetjes over Black Widow die de meeste fans niet kennen
Trivia weetjes over Black Widow die de meeste fans niet kennen
Anonim

Natasha Romanoff, AKA Black Widow, is een van de meest populaire en bekende vrouwelijke helden uit Marvel-strips. Het Marvel Cinematic Universe zou niet hetzelfde zijn zonder dat de heldin zoals zij constant wordt genoemd en in elke film wordt opgenomen. Ze wordt al jaren met succes gespeeld door Scarlett Johansson.

Black Widow staat bekend als onderdeel van The Avengers naast Iron Man, Thor, de Hulk en vele andere ongelooflijk sterke helden die constant op zoek zijn naar gerechtigheid. Trivia weetjes over Black Widow zijn moeilijk te vinden omdat ze zo terughoudend kan zijn! Met hulp van de Marvel-filmfranchise en traditionele stripboeken, is het gemakkelijker om erachter te komen wat haar drijft.

10 Ze veroudert niet in een normaal tempo

Een van de coolste dingen van Black Widow is het feit dat ze niet normaal ouder wordt. Ze blijft er langer jong en jonger uitzien dan wie dan ook. Terwijl andere mensen zich zorgen moeten maken over grijze haren of rimpels op hun huid, hoeft zij daar niet aan te denken. Ze kan elke dag van haar leven genieten, zonder enige acht te slaan op hoe ze er over 10 of 20 jaar uit zou kunnen zien. Ze weet dat ze er geweldig en mooi uit zal blijven zien.

9 Ze is een spion sinds ze een kind was

Black Widow is een spion sinds ze nog maar een kind was! Het is waar… Ze is jong begonnen. Ze wist al heel vroeg dat haar leven niet eenvoudig of gemakkelijk zou zijn. Niets was ooit een wandeling in het park voor Black Widow. Ze moest zelfs voor het eerst het leven van een ander beëindigen toen ze zelf nog een kind was. Dat is een grote druk om op de schouders te hebben! Ze groeide op en kwam op een goede weg door ervoor te kiezen om de krachten te bundelen met de Avengers.

8 Ze werd geboren in de Sovjet-Unie

Onder de naam Natalia Romanova werd Black Widow geboren in de Sovjet-Unie. Ze is duidelijk uit de Sovjet-Unie weggegaan toen ze volwassen was, want zoals we haar vandaag kennen, maakt ze deel uit van de wrekers die zich in de Verenigde Staten bevinden. Het is heel interessant dat haar roots uit zo'n andere plaats komen met zo'n andere cultuur.

7 Ze debuteerde in 1964

De eerste keer dat iemand het personage Black Widow ooit zag, was in 1964. Dat was toen haar eerste stripboek de introductie werd gedrukt. Nu ze al enkele decennia bestaat, hebben fans haar op een dieper niveau leren kennen. 1964 was heel lang geleden en sindsdien is er in zoveel stripboeken over haar geschreven en in zoveel films opgenomen. Ze zal zeker ook in de toekomst genoemd blijven worden in films, tv-shows en stripboeken.

6 Bucky Barnes heeft haar getraind

Bucky Barnes heeft haar op een gegeven moment getraind. Toen ze in het Black Widow-programma zat, was hij haar leraar! Op een gegeven moment kreeg hij ook te maken met gehersenspoeld worden door de Sovjet-Unie. Vanwege het feit dat ze een aantal van dezelfde dingen doormaakten, raakten ze uiteindelijk romantisch betrokken. Het is eigenlijk logisch dat deze twee een stel zijn, omdat ze er samen geweldig uitzien.

5 Emily Blunt werd gecast voor Scarlett Johansson voor de rol

Voordat de beeldschone en getalenteerde Scarlett Johansson een hoofdrol van Black Widow in de Marvel-filmfranchise kreeg, was Emily Blunt de actrice die voor de rol werd gecast. Het is duidelijk dat dingen niet zijn gelukt en waarschijnlijk heeft Johansson uiteindelijk de rol op zich genomen, maar het zou heel anders zijn geweest als het in plaats daarvan Emily Blunt was geweest.

In feite zou het hoogstwaarschijnlijk de hele carrière van Emily Blunt hebben veranderd. We weten zeker dat de Marvel-filmfranchise zeker de carrière van Scarlett Johansson heeft gevormd en beïnvloed … Op een goede manier! Emily Blunt is degene die als eerste de Black Widow-rol afwees.

4 Andere actrices werden ook overwogen…

Emily Blunt is niet de enige actrice die voor Scarlett Johansson in aanmerking kwam voor de rol. Eliza Dushku, Angeline Jolie en Natalie Portman kwamen ook in aanmerking voor de rol van Black Widow. Natalie Portman nam uiteindelijk de rol van Jane Foster in de Thor-films op zich, maar het zou echt gaaf zijn geweest om iemand als Angelina Jolie de rol van zwarte weduwe te zien spelen! Dat neemt de prestaties van Scarlett Johansson niet weg.

3 Ze is een teamspeler

Black Widow is een teamspeler. Naast het vechten met de Avengers, heeft ze zich ook aangemeld naast Agents of the SHIELD. Er zijn ook kleinere heldengroepen waar ze zich bij heeft aangesloten, waaronder Heroes for Hire, de Lady Liberators en de Secret Avengers.

Dat betekent dat het haar niet kan schelen om volledig onafhankelijk te zijn of dingen helemaal alleen te doen, zoals de meeste spionnen zouden doen. Ze geniet er echt van om met een groep mensen te werken die dezelfde waarden en doelen hebben.

2 Ze is een vechtsportmeester

Black Widow is een meester in vechtsporten. Als het gaat om hand-tot-handgevechten, weet ze precies wat ze doet. Ze is niet het type heroïne waar een slechterik het tegen wil opnemen, omdat ze weet hoe ze moet vechten. Ze kan een schurk uitschakelen met een paar snelle bewegingen, omdat ze goed is getraind om succesvol te zijn op het slagveld.

1 Ze ging uit met een aantal geweldige helden in haar tijd

We weten dat ze een korte relatie had met Bucky Barnes, maar Black Widow was ook romantisch verbonden met Hawkeye, Hercules en Daredevil. Het is waar! Ze heeft een aantal zeer indrukwekkende en geweldige helden in haar tijd gedateerd. Iedereen kijkt er naar uit om te zien hoe haar relatie met de Hulk eruit zal zien, aangezien Marvel-films er veel naar hebben gesuggereerd!

Aanbevolen: