Tyler Henry's meest dramatische connecties met beroemdheden, volgens fans

Inhoudsopgave:

Tyler Henry's meest dramatische connecties met beroemdheden, volgens fans
Tyler Henry's meest dramatische connecties met beroemdheden, volgens fans
Anonim

Mediums hebben zowel een negatieve als een positieve reputatie, met name omdat er een groot vraagteken is rond het idee van legitimiteit. Beroemde mediums zoals Theresa Caputo, James Van Praagh, Monica Ten-Kate en Tyler Henry zijn extreem vatbaar voor veel reacties van niet-gelovigen die denken dat ze hun platform gebruiken om oplichting te plegen en het verdriet van mensen te misbruiken met pseudowetenschap. Aan de andere kant denken gelovigen dat deze mediums hun gaven gebruiken om echt een gevoel van afsluiting te bieden aan degenen die antwoorden zoeken met betrekking tot een overleden geliefde of hun toekomst.

Het populairste medium van vandaag zou Tyler Henry zijn, aangezien hij nog steeds in de schijnwerpers staat met zijn 2022 Netflix show Life After Death met Tyler Henry en E! Network's Hollywood Medium met Tyler Henry, die in 2019 werd geannuleerd, maar volledige afleveringen zijn te bekijken op Hulu. Tyler trok veel mensen naar zijn E! Netwerkserie waar hij lezingen deed met beroemdheden. Best geloven dat er een aantal behoorlijk schokkende momenten waren die fans op het puntje van hun stoel hielden.

10 Tyler Henry's waarschuwing voor DJ Pauly D

DJ Pauly D uit Jersey Shore ontving een lezing van Tyler om hem in verband te brengen met een vriend die hij verloor door een motorongeluk. Fans waren verrast om getuige te zijn van het verband en gaven Tyler ingewikkelde details over wat er bij het ongeval gebeurde.

In een bonusscène waarschuwde Tyler Pauly D voor een maagprobleem en zei dat hij een gebied van informatie had dat leek op wat hij heeft gezien van andere mensen met de ziekte van Crohn of IBS.

9 Melissa Joan Hart breekt religieuze garde af

Christenen houden zich gewoonlijk niet bezig met iets dat met mediums te maken heeft. Maar de christelijke scepticus Melissa Joan Hart testte de wateren en Tyler Henry slaagde erin een connectie te maken met Melissa's grootmoeder, en vertelde haar geluk voor haar grootvader die na haar overlijden verder ging met een vrouw genaamd Rose.

Tyler bracht ook het bericht door dat haar overleden dierbaren bij een van de ongeboren kinderen van haar zus waren, en verraste daarmee de Sabrina the Teenaged Witch-actrice en haar zus.

8 Wat Tyler Henry Fairuza Balk vertelde over haar broer

In een van de meest schokkende connecties met beroemdheden verbond Tyler Henry actrice Fairuza Balk met haar overleden moeder en halfbroer. Nadat hij Fairuza had verteld dat haar moeder in orde was, bracht hij haar in contact met haar halfbroer, die vanwege zijn aanvallen moeite had om verbaal te communiceren. Tyler vertelde Fairuza dat haar broer haar aandacht probeerde te krijgen door een belletje te rinkelen. Volgens Fairuza was het geluid van de bel op dat moment afwezig.

7 Toen Boy George Tyler Henry een moeilijke tijd gaf

Singer-songwriter Boy George stelde Tyler's vaardigheden op de proef, waardoor de helderziende het tijdens het lezen moeilijk kreeg. In plaats van Tylers informatie te valideren, was Boy George een beetje terughoudend. Paul Kemsley, de echtgenoot van Real Housewives of Beverly Hills, kwam uit een ander deel van het huis tevoorschijn en zei tegen de muzikant dat hij hem wat losser moest maken, vooral omdat de informatie duidelijk wees op wijlen zanger Steve Strange.

6 Wat Tyler Henry Lucy Hale vertelde over haar grootmoeder

Tyler Henry zat met zangeres en Pretty Little Liars-actrice Lucy Hale voor een connectie met haar overleden grootmoeder. Hij schokte de zangeres van "Lie A Little Better" door exact dezelfde pose te doen als haar grootmoeder op een foto die Lucy bewaarde.

De helderziende vroeg Lucy naar poppen die hij bleef visualiseren, en vroeg Lucy om uit te leggen hoe haar grootmoeder stofachtige dieren in haar speelgoedkist hield. Tyler bracht het nieuws dat haar grootmoeder wist door haar met hen te zien spelen dat ze iets buitengewoons zou worden. Ze was niet verkeerd.

5 Toen Tyler Henry LaToya Jackson antwoorden gaf over Michael Jackson

Fans zijn het erover eens dat een van Tyler Henry's top drie connecties met beroemdheden LaToya Jackson was. Zonder zich vast te klampen aan zijn kennis van mediaberichten, verbond het beroemdheidsmedium LaToya met Michael Jackson en gaf haar en fans sluiting.

Tyler onthulde schokkend dat iemand in hun binnenste cirkel, die verantwoordelijk was voor het toezicht op hen, niet aanwezig was waar hij zijn medische noodgeval niet kon uiten. Tyler verraste LaToya door te stellen dat dezelfde persoon voortdurend zijn verhaal veranderde over wat er gebeurde.

4 Nene Leakes bespreekt familiegeheim over haar moeder met Tyler Henry

Vaak, wanneer Tyler Henry een connectie met beroemdheden heeft, voelt hij vaak fysiek welke ziekte de overledene ook voelde om naar die ziekte te verwijzen. Tyler bracht de voormalige Real Housewives of Atlanta ster Nene Leakes in verband met haar overleden moeder, die onmiddellijk haar nierprobleem voelde.

Toen ze de validatie ontving, raakte Tyler het familiegeheim van Nene over wie de echte vader was, en beweerde dat haar moeder zich schaamde voor haar levenskeuzes.

3 Tyler Henry hielp Bobby Brown om opnieuw contact te maken met Whitney Houston en Bobbi Kristina Brown

Tyler Henry wist niet wie Bobby Brown was, dus hij wist niet dat hij communiceerde met zijn ex-vrouw Whitney Houston en hun dochter Bobbi Kristina Brown.

Tyler liet Bobby weten dat Whitney onvermurwbaar was in het bevestigen dat drugs geen rol speelden bij haar dood, aangezien ze de hoeveelheid nam die ze gewend was en zei dat het hoogstwaarschijnlijk een hartprobleem was. Ze vertelde hem ook dat Bobbi niet alleen was toen ze overstapte.

2 Tyler Henry hielp Anna Nicole Smith vertellen Larry Birkhead te vertellen dat hij haar soulmate was

Hoewel deze lezing van beroemdheden geen schokkende informatie onthulde, was het een bitterzoet moment dat Tyler Henry Larry Birkhead in contact bracht met zijn voormalige geliefde Anna Nicole Smith.

Anna zorgde ervoor dat ze Larry vertelde dat hij een speciaal plekje in haar hart had en dat hij iedereen overtrof die probeerde zichzelf te positioneren als haar soulmate. Tyler voegde eraan toe dat ze hem buitengewoon dankbaar was om de vaderrol op zich te nemen met dochter Dannielyn.

1 Tyler Henry waarschuwde Alan Thicke voor zijn dood

Na de dood van Alan Thicke verwezen velen terug naar het moment waarop Tyler hem waarschuwde voor een mogelijke hartaandoening die tot de dood zou kunnen leiden. Zelfs zijn vrouw, Tanya. Alan ontkende mannelijke familieleden met hartproblemen te hebben en had alleen een zus die een openhartoperatie had ondergaan maar beter was. Een paar maanden na de lezing stierf Alan Thicke aan hartfalen.

Aanbevolen: