Elke Ashton Kutcher-film gerangschikt, volgens IMDb

Inhoudsopgave:

Elke Ashton Kutcher-film gerangschikt, volgens IMDb
Elke Ashton Kutcher-film gerangschikt, volgens IMDb
Anonim

Zoals de lezers waarschijnlijk weten, verwierf Ashton Kutcher op zeer jonge leeftijd internationale bekendheid als een van de sterren van de ongelooflijk succesvolle sitcom That '70s Show. Zijn talent viel op tijdens de acht jaar dat hij Michael Kelso portretteerde, en hij werd een van de weinige onvergetelijke gezichten in de kortstondige wereld van de showbusiness.

Nu is hij een 42-jarige man, gelukkig getrouwd met zijn voormalige co-ster en filmvriendin, actrice Mila Kunis, en vader van twee prachtige kinderen. Maar hij heeft niet stilgezeten sinds That '70s Show eindigde. Hij heeft zelfs een behoorlijke carrière achter de rug en heeft veel geweldige films gemaakt.

20 Binnenkort (1999) - 4.4/10

Binnenkort beschikbaar, 1999
Binnenkort beschikbaar, 1999

Deze film werd geregisseerd door Colette Burson en het was de eerste film van Ashton Kutcher. Coming Soon gaat over een groep meisjes en hun zoektocht om hun seksualiteit te ontdekken. Het begint allemaal met een informeel gesprek, dat vervolgens evolueert naar een zoektocht naar plezier en een attente partner.

19 Mijn baas's dochter (2003) - 4.7/10

Ashton Kutcher, de dochter van mijn baas
Ashton Kutcher, de dochter van mijn baas

In deze film speelt Ashton Kutcher een man die ongepast verliefd is op de dochter van zijn baas en er geen controle over heeft. Als de baas hem vraagt om op de huishouding te passen terwijl hij de stad uit is, wil hij van de gelegenheid gebruik maken om haar te verleiden, maar er zijn talloze obstakels en geheimen die zijn plan blijven ruïneren. De regisseur was David Zucker.

18 Down to You (2000) - 5/10

Ashton Kutcher, naar jou toe
Ashton Kutcher, naar jou toe

Dit is een romantische komedie die het liefdesverhaal vertelt van een jong stel studenten, Al Connelly en Imogen. Ze worden bijna meteen verliefd, maar Imogen is bang om risico's te nemen en maakt het uiteindelijk uit met hem. Al probeert haar zijn hele leven te vergeten, maar wat hij ook doet, Imogen verlaat zijn geest nooit. Het werd geregisseerd door Kris Isacsson.

17 Texas Rangers (2001) - 5.2/10

Texas Rangers, 2001
Texas Rangers, 2001

Steve Miner regisseerde deze actiefilm die zich afspeelde na de burgeroorlog. Een groep jonge mannen vormt een bende met als doel de vrede te bewaren na de moeilijke tijd die Amerika net heeft doorgemaakt. Aangezien er geen instellingen zijn waar ze vechten om hen te helpen bij hun zoektocht, moeten ze bereid zijn hun leven te riskeren voor de zaak.

16 Net getrouwd (2003) - 5.5/10

Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Just Married
Ashton Kutcher, Brittany Murphy, Just Married

In Just Married speelt Ashton Kutcher Tom, een jonge man die trouwde met de liefde van haar leven, Sarah. Maar wanneer ze op huwelijksreis gaan, ontdekken de pasgetrouwden dat het huwelijksleven een stuk moeilijker is dan ze hadden verwacht. Verschillende situaties blijven hen tot het uiterste drijven totdat ze niet meer zeker weten of ze elkaar aankunnen. Het werd geregisseerd door Shawn Levy.

15 Kerel, waar is mijn auto? (2000) - 5.5/10

Ashton Kutcher, kerel waar is mijn auto
Ashton Kutcher, kerel waar is mijn auto

Dit zou zomaar een film over het leven van Michael Kelso kunnen zijn. Gast, waar is mijn auto? werd geregisseerd door Danny Leiner en het gaat over twee potheads die hun werk niet serieus nemen en gewoon high willen worden en willen feesten. Op een ochtend, wanneer ze wakker worden na een avondje stappen, ontdekken ze dat ze niet meer weten wat ze met hun auto hebben gedaan.

14 Moordenaars (2010) - 5.5/10

Ashton Kutcher, Killers
Ashton Kutcher, Killers

Ashton speelt een undercover overheidsagent genaamd Spencer in deze film, geregisseerd door Robert Luketic. Hij leidt een luxe en decadent leven totdat hij verliefd wordt op de vrouw van haar dromen, Jen, en dat alles gelukkig voor haar achterlaat. Ze lijken een perfect leven te leiden, maar dan komt Spencers verleden terug om op ze te jagen.

13 Oudejaarsavond (2011) - 5.7/10

Ashton Kutcher, oudejaarsavond
Ashton Kutcher, oudejaarsavond

Ashton werkte op oudejaarsavond samen met supersterren Sarah Jessica Parker en Michelle Pfeiffer. Deze film volgt verschillende mensen tijdens oudejaarsavond. Iedereen reageert anders op wat de nacht voorstelt, en het is interessant om te zien hoe de verhalen met elkaar verweven zijn. De regisseur was Garry Marshall.

12 Valentijnsdag (2010) - 5.7/10

Ashton Kutcher, Jessica Alba, Valentijnsdag
Ashton Kutcher, Jessica Alba, Valentijnsdag

Deze film is geregisseerd door Garry Marshall en lijkt op oudejaarsavond, alleen is hij gericht op Valentijnsdag. Tijdens 14 februari volgen kijkers enkele stellen rond Los Angeles en zien hoe zij omgaan met deze dag. Sommigen zullen nog lang en gelukkig leven, anderen zullen onvermijdelijk uit elkaar gaan. Alles op één dag.

11 Rendierspelen (2000) - 5.8/10

Rendierspelen, 2000
Rendierspelen, 2000

De ster van deze film is Ben Affleck, die de veroordeelde Rudy speelt. Terwijl hij in de gevangenis zit, neemt hij de identiteit van zijn celgenoot aan om daar weg te komen en ontmoet hij de vriendin van zijn celgenoot. Maar niet alles gaat zoals gepland. De vriendin, Ashley, blijkt deel uit te maken van een criminele bende en wordt gedwongen mee te doen aan de activiteiten. Reindeer Games werd geregisseerd door John Frankenheimer.

10 Spread (2009) - 5.8/10

Ashton Kutcher, Spread 2009
Ashton Kutcher, Spread 2009

Deze film is geregisseerd door David Mackenzie. In Spread portretteert Ashton Kutcher een dakloze en werkloze, maar sexy en charmante man, die de kost verdient door rijke oudere vrouwen te verleiden en zich door hen te laten steunen. Zijn plan komt echter in gevaar als hij verliefd wordt op een serveerster van zijn leeftijd.

9 Raad eens wie (2005) - 5.9/10

raad eens wie ashton kutcher
raad eens wie ashton kutcher

Een jong meisje genaamd Theresa neemt zijn vriend Simon (Ashton Kutcher) mee naar het verjaardagsfeestje van haar ouders en kondigt hun verloving met hen aan. De ouders vertrouwen hem echter niet helemaal, vooral haar vader, die een onderzoek naar hem opent om te zien of hij goed genoeg is voor zijn dochter. Deze vertrouwensproblemen zullen uiteindelijk problemen tussen het paar veroorzaken. Het werd geregisseerd door Kevin Rodney Sullivan.

8 Cheaper by the Dozen (2003) - 5.9/10

Goedkoper per dozijn
Goedkoper per dozijn

The Bakers is een enorm gezin met twaalf kinderen, en ze gingen er redelijk goed mee om terwijl ze een normaal leven hadden. Wanneer beide ouders echter tegelijkertijd hun droombaan krijgen, wordt het ingewikkeld. De moeder gaat op boekentour en de vader wordt alleen gelaten om voor de kinderen te zorgen terwijl hij aan zijn baan begint als coach van zijn favoriete voetb alteam. De regisseur was Shawn Levy.

7 Open Seizoen (2006) - 6.1/10

Open seizoen
Open seizoen

Met Open Season bewees Ashton dat hij ook een zeer getalenteerde voice-over is. Deze animatiefilm gaat over een gedomesticeerde beer die tijdens het jachtseizoen verdwa alt in het bos met een eenhoornig wild muildierhert. Ze werken samen om de andere dieren te beschermen en nemen zelfs wraak op mensen. Het werd geregisseerd door Roger Allers, Jill Culton en Anthony Stacchi.

6 Wat gebeurt er in Vegas (2008) - 6.1/10

Ashton Kutcher, Cameron Diaz, Wat gebeurt er in Vegas
Ashton Kutcher, Cameron Diaz, Wat gebeurt er in Vegas

In deze film, geregisseerd door Tom Vaughan, spelen Ashton Kutcher en Cameron Diaz Jack Fuller en Joy McNally, twee mensen die toevallig op het verkeerde moment op de verkeerde plaats zijn. Na een nacht feesten ontdekken ze dat ze zijn getrouwd en een enorm bedrag hebben gewonnen. Gedwongen om als koppel te leven terwijl ze uitzoeken wat ze met het geld moeten doen, ontwikkelen ze gevoelens voor elkaar.

5 Persoonlijke bezittingen (2009) - 6.2/10

Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer, Persoonlijke effecten
Ashton Kutcher, Michelle Pfeiffer, Persoonlijke effecten

Ashton Kutcher speelt een jonge worstelaar genaamd W alter, wiens leven drastisch verandert zodra zijn zus wordt vermoord. Hij verwerkt zijn verdriet door naar groepstherapie te gaan, waar hij Linda (Michelle Pfeiffer) ontmoet, een oudere vrouw die rouwt om haar man, en ze helpen elkaar door dat verwoestende moment van hun leven. De regisseur was David Hollander.

4 A Lot Like Love (2005) - 6.6/10

Ashton Kutcher, Amanda Peet, veel als liefde
Ashton Kutcher, Amanda Peet, veel als liefde

Deze film is geregisseerd door Nigel Cole, en het gaat over Oliver en Emily, twee mensen die elkaar ontmoeten in een vliegtuig en spontaan besluiten lid te worden van de mile-high club. Ze gingen uit elkaar na de landing en dachten niet dat ze elkaar weer zouden zien. Daarom is het altijd een verrassing als ze elkaar de komende zeven jaar blijven tegenkomen.

3 The Guardian (2006) - 6.9/10

Ashton Kutcher, The Guardian, 2006
Ashton Kutcher, The Guardian, 2006

Dit is het verhaal van Ben Randall, een reddingszwemmer van de kustwacht die zijn bemanning verloor en een scheiding achter de rug heeft. Hij weet niet wat hij met zijn leven aan moet, dus besluit hij nieuwe reddingszwemmers op te leiden. Dan ontmoet hij Ashtons personage, Jake, een eigenwijze jonge zwemmer die denkt dat hij alles weet. Door een zware training worden ze goede vrienden. Het werd geregisseerd door Andrew Davis.

2 Bobby (2006) - 7/10

Bobbie, 2006
Bobbie, 2006

Bobby werd geregisseerd door Emilio Estevez en gaat over de moord op senator Robert F. Kennedy. Het bespreekt die tragische dag, niet alleen vanuit het oogpunt van de senator, maar het richt zich ook op het leven van de andere mensen die erbij waren toen het gebeurde. De boodschap die de film wil overbrengen is Robert F. Kennedy's verlangen naar een betere natie.

1 Het vlindereffect (2004) - 7.6/10

Ashton Kutcher, Het vlindereffect
Ashton Kutcher, Het vlindereffect

Ashton Kutcher's nummer 1 film, volgens IMDb, is The Butterfly Effect en werd geregisseerd door Eric Bress en J. Mackye Gruber. Het gaat over een jonge man genaamd Evan die in zijn jeugd aan geheugenproblemen leed en zich vaak gebeurtenissen in zijn leven niet herinnerde. Daarom hield hij dagboeken bij, waarvan hij ontdekte dat ze hem kunnen helpen de momenten die hij vergat op een bovennatuurlijke manier te reconstrueren.

Aanbevolen: