Dit is wat de cast van Emily in Paris denkt over de show

Inhoudsopgave:

Dit is wat de cast van Emily in Paris denkt over de show
Dit is wat de cast van Emily in Paris denkt over de show
Anonim

Toen Emily in Paris voor het eerst in première ging op Netflix, kreeg het een mengeling van kritiek en lof. De helft van de mensen die ernaar keken was absoluut geobsedeerd en direct verslaafd. Die mensen zijn enthousiast over de aankondiging van een tweede seizoen!

Andere mensen waren teleurgesteld over de show en dachten dat het zijn punten op een veel betere manier had kunnen behalen. Ongeacht dat, Lily Collins, de hoofdrolspeelster, was absoluut verbluft en deed uitstekend werk in elke aflevering van het eerste seizoen. Zij en de rest van de cast hebben gesproken over hun tijd in de show.

10 Lily Collins over het verlangen naar de hoofdrol

emily in parijs
emily in parijs

Volgens Harper's Bazaar zei Lily Collins: "Toen ik het script voor het eerst las, was ik bereid te vechten om zelfs maar in een kamer te komen [om auditie te doen]. Ik las de pilot, de eerste twee afleveringen gecombineerd … het feit dat het volledig in Parijs was gevestigd en de eerste Amerikaanse show zou zijn die volledig in Parijs zou worden opgenomen, en het feit dat ik al heel lang een romantische komische rol wilde spelen." Ze wordt een super herkenbare jonge vrouw met wie kijkers oog in oog staan.

9 Lucas Bravo over de grappigste scène die hij heeft gefilmd

Lucas Bravo
Lucas Bravo

Lucas Bravo werd gevraagd naar de grappigste scène die hij voor Emily in Parijs heeft gefilmd. Hij onthulde: "Ik denk dat een van de grappigste scènes die we moesten filmen die was met Gérard, Camille's naakte vader."

Hij ging verder met te zeggen: "We schoten de scène bij het zwembad met Emily, en ontdekten hem daarna naakt. En we begonnen met de scène waarin hij terugkomt uit het zwembad, en ik heb zoiets van, 'Oh, heb je Gérard ontmoet?'" Die scène was best hilarisch om te zien!

8 Lily Collins over de stoutmoedigheid van Emily

emily in parijs
emily in parijs

Lily Collins sprak over het personage van Emily en zei: "[Het is geweldig] om een personage te zien dat zo zichzelf is, en zelfs wanneer het met obstakels wordt geconfronteerd, dat gevoel van eigenwaarde handhaaft en zich er niet voor verontschuldigt en is ook heel, heel uitgesproken over het feit dat ze graag werkt en dat werk haar gelukkig maakt." (Harper's Bazaar.) Ze legde verder uit hoe geweldig het is dat het karakter van Emily tegelijkertijd zowel werkgericht als romantisch kan zijn.

7 Camille Razat over het personage dat ze speelt

Afbeelding
Afbeelding

Volgens Entertainment Tonight zei Camille Razat: "Toen ik het script de eerste keer las… Eerst heet ze zoals ik, dus het was echt een groot teken voor mij. En ik denk dat ik zo'n beetje Camille ben in het echte leven. Dus ik hoefde niet zoveel te acteren want ook al ben ik niet perfect, dat weten we, maar ik probeer altijd het beste te doen voor andere mensen en voor mezelf." Ze speelt de rol van een van de liefste zielen op de show - absoluut een van de beste personages in vergelijking met anderen. Ze is iemand die Emily op het einde een beetje heeft verraden. Het zal spannend zijn om meer van haar te zien in seizoen 2.

6 Lily Collins over de vergelijking van 'Emily In Paris' met 'Sex & The City'

emily in parijs
emily in parijs

Emily in Paris en Sex & the City worden VEEL vergeleken. Lily Collins sprak dat aan en zei: "Het gaat over een vrouw die graag werkt en van mode houdt. En Carrie Bradshaw was een vrouw die van mode hield en van haar werk hield. Er zijn dus overeenkomsten, maar we wilden nooit repliceren of een nieuwe versie maken van zo'n klassieke show, want waarom zou je?" De shows zijn met recht vergelijkbaar vanwege de grote focus op mode en romantiek in beide.

5 Ashley Park op haar favoriete modemoment

Ashley Park
Ashley Park

Toen Ashley Park werd gevraagd naar haar favoriete modemoment uit het eerste seizoen van de show, zei Ashley Park: "God, ik hield echt van veel van hen. Ik hield van het gele pak aan het eind. We hadden een gele baret met zilveren gaas erop. Ik hield van de all-reptielen outfit. Er waren er zoveel toen ik dacht: 'Oh mijn god, ben ik brutaal genoeg om dit voor elkaar te krijgen?' Maar het heeft het personage volledig geïnformeerd." Ze trok elke outfit uit die ze moest dragen voor elke aflevering en scène van Emily in Parijs.

4 Lily Collins over Emily's cruciale ervaring in Parijs

emily in parijs
emily in parijs

Volgens Glamour Magazine beschreef Lily Collins de show en het personage dat ze speelt: "Emily moet zo vaak draaien in haar ervaring. Ze moet begrijpen dat mensen niet altijd meteen van haar zullen houden en haar zullen omhelzen. Ze is meer een voor de hand liggend persoon, ze draagt haar emoties op haar mouw, ze draagt haar mode op een zeer gedurfde manier. Maar ze is licht en ze is niet vervelend, ze is erg aanstekelijk."

3 Camille Razat over het verraad van Gabriel

camille
camille

Toen hem werd gevraagd of het karakter van Camille beter verdiende, zei Razat: "Ik denk, ja, ze verdient op een bepaalde manier beter. Niemand wordt blij dat hij is bedrogen. Dus ja, ze verdient natuurlijk beter. Maar op een bepaalde manier, ik weet het niet, alsof ze ook ruimdenkend kan zijn. Ja, ze verdient beter omdat ze loyaal is aan Gabriel. Dus het is duidelijk, ja, hij is echt een slechterik om haar te bedriegen." Ze heeft helemaal gelijk. Gabriel was in de war door wat hij deed en Emily ook. Het is gemakkelijk om van Emily te houden, maar niet als ze zoiets duisters doet met iemand die zo aardig is als Camille.

2 Lily Collins over Emily die trouw blijft aan zichzelf

emily in parijs
emily in parijs

Lily Collins zei verder: "Ze hoeft niet te veranderen wie ze is om te worden omarmd. Ik denk dat dat iets is dat we allemaal in ons leven leren, ik heb het geleerd en leer het nog steeds!" We kunnen allemaal iets leren van een personage als Emily!

1 Ashley Park over de vriendschappen in 'Emily In Paris'

Ashley Park
Ashley Park

Ashley Park werd gevraagd naar haar favoriete aspecten van Emily in Parijs. Ze sprak over de vriendschappen in de show en zei: "Ik ben er super enthousiast over, niet alleen in termen van representatie, maar ik wil dat meisjes kunnen zien wat voor soort vriendschappen ze kunnen hebben, vooral in een tijd als deze, wanneer mensen niet in staat zijn om uit te gaan en nieuwe mensen te ontmoeten." (Harpers Bazaar.) De vriendschappen in Emily in Parijs vormen absoluut de perfecte blauwdruk voor hoe gezonde vriendschappen zouden moeten bestaan.

Aanbevolen: