Wat de cast van 13 redenen waarom denkt over de show

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 13 redenen waarom denkt over de show
Wat de cast van 13 redenen waarom denkt over de show
Anonim

Controversiële tv-programma's krijgen niet altijd de beste reacties van het grote publiek en dat was het geval met 13 Reasons Why. Critici en fans waren verdeeld over de vraag of de show te ver ging of dat het precies goed was voor wat er in deze moderne wereld gebeurt.

De cast van de show is zelfs uitgescholden en aangevallen op sociale media op basis van verhaallijnen die ze alleen maar uitspelen! Aan het eind van de dag hebben verschillende castleden gesproken over hun tijd in de show.

10 Dylan Minnette over de bedoelingen van de show

Dylan Minnette
Dylan Minnette

Dylan Minnette (de jonge man die Clay Jenson speelt) besprak de bedoelingen van de show en zei: Ik denk dat iedereen die bij zijn volle verstand is in staat zou zijn om te kijken en te verwerken wat we hebben gedaan en het stuk dat we hebben gemaakt samen te stellen uit en in staat zijn om precies te zien waarom we deden wat we deden en onze echte bedoelingen kennen, omdat iedereen hierachter de grootste bedoelingen en het beste hart had en hier zoveel om gaf.” (Verscheidenheid.) Veel mensen beoordelen de show negatief voordat ze hem hebben bekeken, maar Dylan is het daar niet mee eens.

9 Brandon Flynn over Clay &Justin's vriendschap

Brandon Flynn
Brandon Flynn

Volgens Bustle besprak Brandon Flynn de vriendschap tussen Clay en Justin en zei: Alleen om de evolutie van de relatie tussen Justin en Clay te zien, van het feit dat ze vijanden waren tot ze ineens een slaapkamer delen, maakte het zo veel zin. Justin was soms ook een spiegel voor Clay - Clay kreeg te zien wat ontbering is, wat herstel is. Door Justins dood denk ik dat Clay een beetje heeft gaan begrijpen wat hij moet doen om te genezen.' De vriendschap tussen de twee tienerjongens was voor diehard fans van de show erg emotioneel om te zien. Alle ups en downs waarmee ze te maken kregen tussen het eerste en het vierde seizoen bewezen hoe dichtbij ze waren.

8 Alisha Boe over vrouwenrechten in de show

Alisha Boe
Alisha Boe

Refinery29 interviewde Alisha Boe over haar tijd op 13 Reasons Why. Ze onthulde: "Toen ik aan het eerste seizoen van 13 begon, heb ik via Jessica zoveel geleerd over vrouwenrechten - en feminisme in het algemeen." Ze leerde zoveel door gewoon de rol van een fictief personage te spelen. Het karakter van Jessica Davis staat bekend als sterk, uitgesproken en bereid om de obstakels in het leven te overwinnen.

7 Ross Butler over de MeToo-beweging

Ross Butler
Ross Butler

Volgens Elle Magazine was Ross Butler volledig op de hoogte van de impact van vrouwelijke empowerment in de show. Hij zei: "Ja, we hebben december afgesloten, dus we zijn ons zeker bewust van [de MeToo-beweging], en gezien het onderwerp van dit seizoen, gaf het ons een sterker gevoel van doelgerichtheid. Er was een punt waarop eigenlijk elke dag, zagen we een nieuwe vrouw naar buiten komen om haar verhaal te vertellen." De show zorgde ervoor dat het onderwerp gelijkheid voor vrouwen zwaar werd besproken. Kijkers zullen Ross Butler misschien ook herkennen van haar korte tijd die ze aan Riverdale heeft doorgebracht.

6 Katherine Langford On The Open Discussions Created By The Show

Katherine Langford
Katherine Langford

Katherine Langford beschreef 13 redenen waarom ze zei: Over het algemeen denk ik dat het een goede zaak was. Je moet meningen hebben om discussies te laten zijn, en daar gaat de show echt over - praten over onderwerpen die taboe zijn of die mensen normaal niet zouden bespreken met ouders of leraren.” (Verscheidenheid.)

De show opende ongetwijfeld de discussielijnen voor het moeilijke en gevoelige onderwerp. Het personage van Katherine Langford, Hannah, haalde het niet tot het einde, maar zij is de reden waarom het verhaal begon.

5 Christian Navarro over het onderwerp van deportatie in de show

Christian Navarro
Christian Navarro

Christian Navarro besprak het onderwerp van deportatie in 13 Reasons Why to MTV. Hij zei: Ik vond het heel belangrijk om dat verhaal te vertellen, vooral als we beweerden de show te zijn die deze echt actuele problemen aanpakt. Echt, het voelde als een verantwoordelijkheid om de strijd te laten zien en er zo eerlijk mogelijk over te zijn.” De scène waarin Tony thuiskomt en ontdekt dat zijn hele familie is ontvoerd, is buitengewoon pijnlijk, maar ook zeer waarheidsgetrouw voor de realiteit van de VS op dit moment.

4 Justin Prentice over communicatie op de set

Justin Prentice
Justin Prentice

Volgens GQ was Justin Prentice er altijd zeker van dat zijn vrouwelijke medespelers zich veilig voelden op de set van de show. Hij zei: "Conversatie was altijd de sleutel. Communicatie, open communicatie, vanaf het moment dat we de scripts zouden krijgen. Het was gewoon de dialoog aangaan en zien waar ze zich prettig bij voelen, waar ze zich niet prettig bij voelen."

Hij ging verder met te zeggen: "En als iets op een bepaald moment onveilig of ongewoon voelt, laat het me dan weten, laat het iemand anders weten." De vrouwelijke costars met wie hij werkte, moesten nogal wat ongemakkelijke posities met hem aannemen! Ze zorgden ervoor dat iedereen zich goed verzorgd en gerespecteerd voelde.

3 Miles Heizer over Alex & Hannah-overeenkomsten

Miles Heizer
Miles Heizer

In een interview met de Hollywood Reporter vergeleek Miles Heizer de karakters van Hannah en Alex. Hij zei: "Het was interessant om overeenkomsten tussen Alex en Hannah te zien, omdat er het hele seizoen veel waarschuwingssignalen zijn. Ik wist ongeveer drie afleveringen in en het is echt een donker onderwerp. Ik was in staat om met de schrijvers te praten en te klokken wanneer hij schreeuwde om hulp of liet zien dat hij op hetzelfde pad zit als Hannah." Beide personages probeerden een einde aan hun eigen leven te maken. Hannah slaagde er in, maar Alex overleefde.

2 Devin Druid op Tyler's Character Arc

Devin Druïde
Devin Druïde

Het personage van Devin Druid, Tyler, ging door zoveel pesterijen op de middelbare school en voelde zich buitengesloten dat hij verbaasd was waar het personage naartoe ging. Hij zei: "In seizoen één wist ik niet dat die boog eraan kwam. Er is een aflevering in seizoen één waarin Tyler het pistool koopt. Ik herinner me dat ik het script voor die aflevering kreeg en las en dacht: 'Wacht, wat? '" Kijkers waren ook geschokt. Het karakter van Tyler werpt veel licht op pesten, het belang van geestelijke gezondheid en het belang van vriendschap.

1 Timothy Granaderos over het spelen van Monty

Timothy Granaderos
Timothy Granaderos

Timothy Granaderos speelde Monty op 13 Reasons Why. Hij onthulde: "Bij de voorbereiding om Monty te spelen, bedacht ik al deze verschillende achtergrondverhalen, en grappig genoeg leken ze behoorlijk op hoe ze zich in de show afspeelden. Ik denk dat de onthulling van zijn worsteling met zijn seksualiteit en zijn relatie met zijn vader vermenselijkt hem tot op zekere hoogte." Het kan niet gemakkelijk voor hem zijn geweest om zo'n complex en onrustig personage te spelen.

Aanbevolen: