Camp Rock: 10 throwback-foto's waardoor we de franchise missen

Inhoudsopgave:

Camp Rock: 10 throwback-foto's waardoor we de franchise missen
Camp Rock: 10 throwback-foto's waardoor we de franchise missen
Anonim

Toen de eerste Camp Rock-film op 20 juni 2008 in première ging, was het meteen een hit. Het volgde hetzelfde pad en dezelfde richting als Hannah Montana en The Cheetah Girls. Het volgde ook de wil van High School Musical. Muzikaal entertainment voor kinderen is altijd het perfecte recept voor succes geweest. Kinderen vinden het heerlijk om mee te zingen met geweldige teksten en om mee te dansen op leuke choreografieën. Camp Rock zorgde voor dat alles en meer.

Demi Lovato liep voorop in de franchise met haar krachtige zangstem. Ze werd vergezeld door niemand minder dan de Jonas Brothers die destijds ook grote naam maakten op Disney Channel met hun eigen tv-serie. De romance tussen Joe Jonas en Demi Lovato bloeide op op de set van de eerste film en hoewel het niet lang duurde, hebben ze de films nog steeds als herinneringen om op terug te kijken.

10 geweldige muzikale momenten

kamp rots
kamp rots

Joe Jonas is nu getrouwd met Sophie Turner en ze lijken samen heel gelukkig te zijn. Ze verwelkomden dit jaar zelfs hun eerste kind samen op de wereld, vrij recent! Voorafgaand aan zijn Sophie-dagen was Joe Jonas helemaal verliefd op Demi Lovato. Hun relatie was bezaaid met problemen vanwege het feit dat ze te maken had met middelenmisbruik, maar deze throwback-foto werpt geen licht op die negativiteiten.

9 Demi Lovato & The Jonas Brothers rocken uit

kamp rots
kamp rots

In de Camp Rock-filmfranchise deed Demi Lovato veel van haar optreden naast de Jonas Brothers. Er werd veel tijd besteed aan de liefdesdynamiek tussen Demi's personage en Joe's personage, maar Nick Jonas en Kevin Jonas hadden allebei ook een belangrijke rol in de films. Als groep maakten ze toneelvoorstellingen zoveel leuker om naar te kijken.

8 Het onderwerp pesten in de bioscoop aanpakken

kamp rots
kamp rots

De filmfranchise van Camp Rock ging over het onderwerp pesten, wat in die tijd erg belangrijk was … en nog steeds is. In de films schaamt het personage van Demi Lovato zich voor wat haar moeder doet voor de kost en behandelt ze pesterijen van een andere student in het kamp. Pesten is nooit oké en is nooit oké geweest. De franchise wierp daar een licht op.

7 De hele cast

kamp rots
kamp rots

De cast van Camp Rock poseerde samen voor deze geweldige foto. Hier zien we Meaghan Jette Martin die Tess speelt, Nick Jonas die Nate speelt, Joe Jonas die Shane Gray speelt, Demi Lovato die Mitchie Torres speelt, Kevin Jonas die Jason speelt, Anna Maria Perez de Tagle die Ella speelt, Jasmine Richards die Peggy speelt en Alyson Stoner die Caitlyn speelt.(Van links naar rechts.)

6 Alyson Stoner poseert met Demi Lovato

kamp rots
kamp rots

Demi Lovato staat bekend om haar zang, terwijl Alyson Stoner bekend staat om haar danspasjes. Toen Alyson Stoner veel jonger was, verscheen ze in de Step Up-film naast Channing Tatum en Jenna Dewan.

Het is leuk om een throwback-foto te zien van twee getalenteerde jonge vrouwen die zoveel op tafel brengen. Tegenwoordig zijn de twee mooie celebs nog steeds vrienden met elkaar.

5 Demi Lovato & Joe Jonas -- Cuteness Overload

kamp rots
kamp rots

Deze foto is genomen op de set van de tweede Camp Rock-film die in 2010 werd uitgebracht, twee jaar nadat de eerste op Disney Channel verscheen. Demi Lovato en Joe Jonas waren allebei iets ouder in de tweede film, maar behielden nog steeds hetzelfde niveau van uitmuntendheid en talent.

4 Nog een kostbaar moment

kamp rots
kamp rots

Demi Lovato heeft niet zo lang geleden de filmfranchise van Camp Rock opnieuw bekeken en een aantal interessante commentaren gegeven. Terwijl ze clips met vrienden bekeek, zei ze: "Oh mijn god, wacht. Dit is het moment waarop ik verdomd verliefd op hem werd, in het echte leven. Ik acteerde niet veel. We hadden onze eerste kus voor de camera." (Billboard.) Hoe schattig is dat?! Ze hadden een paar maanden een relatie in het echte leven voordat ze ermee ophielden.

3 Demi Lovato gebruikt die krachtige zang van haar

kamp rots
kamp rots

Tegenwoordig, wanneer Demi Lovato zingt, zingt ze haar eigen ongelooflijke muziek voor het publiek van fans die van haar houden en aanbidden. Vroeger zong ze liedjes op Camp Rock-filmsets en ze deed het net zo goed.

Camp Rock-nummers waren schattig en pakkend, maar de liedjes die ze tegenwoordig in het echte leven zingt, zijn zoveel serieuzer en oprechter. Deze throwback-foto toont Demi die haar vocale vaardigheden bewijst zoals ze altijd heeft gedaan.

2 Teksten schrijven, achter de schermen

kamp rots
kamp rots

Songteksten schrijven is iets wat Demi Lovato en de Jonas Brothers allemaal hebben gedaan, of het nu afzonderlijk of samen was. Deze foto toont het idee dat de geweldige groep getalenteerde jongeren daadwerkelijk tijd heeft doorgebracht met het schrijven van muziek om op het podium op te treden. In werkelijkheid schreef een professioneel team van tekstschrijvers de liedjes voor de Camp Rock-films, maar deze jongens hebben andere liedjes geschreven die niet in de films waren opgenomen.

1 Dit is echt, dit ben ik

kamp rots
kamp rots

Toen Demi Lovato de tekst van dit nummer aan het einde van de eerste film uitzond, was het een showstopper! Ze zong: "Dit is echt, dit ben ik / ik ben precies waar ik nu moet zijn / Laat het licht op me schijnen / Nu heb ik gevonden wie ik ben / Er is geen manier om het in te houden / Niet meer verbergen wie ik wil zijn / Dit ben ik, ja." Elke preteen en tiener in die tijd kon het helemaal begrijpen!

Aanbevolen: