10 meest onhandige verschijningen van beroemdheden in kinderprogramma's

Inhoudsopgave:

10 meest onhandige verschijningen van beroemdheden in kinderprogramma's
10 meest onhandige verschijningen van beroemdheden in kinderprogramma's
Anonim

Het is niet altijd een goed idee voor beroemde beroemdheden om cameo's te maken in tv-programma's of films voor kinderen. Mensen maken fouten en soms overschaduwen die fouten elke cameo die in eerste instantie een goed idee leek. Wanneer beroemdheden zich voor het eerst aanmelden om deel uit te maken van een tv-programma of film van een kind, weten ze niet altijd waar ze aan beginnen.

Sommige acteurs, actrices, muzikanten, modellen en reality-tv-sterren hebben ervoor gekozen om als zichzelf in kinderprogramma's te verschijnen, terwijl anderen nieuwe en fictieve personages hebben aangenomen. Hoe dan ook, dit zijn enkele van de meest ongemakkelijke optredens van celebs tot nu toe, waardoor ouders zouden kunnen heroverwegen of de show goed genoeg is voor hun kind om naar te kijken of niet.

10 Gordon Ramsay In Phineas And Ferb

Gordon Ramsay in Phineas en Ferba
Gordon Ramsay in Phineas en Ferba

Gordon Ramsay verscheen als zichzelf in geanimeerde vorm in een aflevering van Phineas And Ferb. De cameo zou niet als ongemakkelijk worden beschouwd als zijn personage niet ter plekke iemand hoefde te ontslaan! De geanimeerde versie van Ramsay ontsloeg willekeurig een van zijn medewerkers in de aflevering met de titel 'Thanks But No Thanks'.

9 The Backstreet Boys In Arthur

De Backstreet Boys In Arthur
De Backstreet Boys In Arthur

De populaire boyband uit de jaren 90, The Backstreet Boys, verscheen in een aflevering van Arthur als zichzelf. Wat maakt deze aflevering zo ongemakkelijk? Het hilarisch schattige karakter van Muffy (die de afgelopen jaren verschillende keren als meme is gebruikt) stuiterde van een fan van Nick Carter naar Howie. Dan verandert ze de boel weer en begint ze te fangirlen over A. J. Hoe zit het met Brian en Kevin?!

8 Chris Kirkpatrick bij tamelijk vreemde ouders

Chris Kirkpatrick in tamelijk vreemde ouders
Chris Kirkpatrick in tamelijk vreemde ouders

Chris Kirkpatrick speelde een overdreven en fictieve versie van zichzelf met een andere naam op Fairly Odd Parents voor een reeks afleveringen. Het personage dat hij speelde heette Chip Skylark, een ditzy en luchtige zangeres waar meisjes naar smachten. De reden dat dit ongemakkelijk is, is dat Chris Kirkpatrick in feite inspeelt op het feit dat wie hij is als zanger in het echte leven (als onderdeel van NSYNC vroeger) als dwaas en luchthartig overkomt … net als Chip Skylark.

7 Katy Perry in Sesamstraat

Katy Perry in Sesamstraat
Katy Perry in Sesamstraat

Katy Perry's aflevering van Sesamstraat werd door ouders overal als ongepast beschouwd vanwege het feit dat ze nogal wat decolleté liet zien. Katy Perry is niet iemand die bescheidenheid promoot of kleding die je lichaam verbergt, dus wat had iedereen eigenlijk verwacht?!

Katy Perry is zo'n mooie en getalenteerde zangeres, songwriter en artiest. De producenten van Sesamstraat hadden haar betere aanwijzingen en richtlijnen moeten geven over wat ze moet dragen!

6 Larry David In Hannah Montana

Larry David In Hannah Montana
Larry David In Hannah Montana

Larry David maakte een cameo over Hannah Montana als zichzelf. Gaststerren op Hannah Montana doen het meestal verbazingwekkend goed! We hebben het over Dolly Parton, Alison Brie, Brooke Shields en meer. Waarom moest de cameo van Larry David zo onhandig uitkomen? Waarschijnlijk omdat hij de rol speelde van een zeer ongeduldige en zenuwachtige man die niet in de rij wilde wachten.

5 Joe Biden Waar in de wereld is Carmen Sandiego?

Joe Biden Waar in de wereld is Carmen Sandiego?
Joe Biden Waar in de wereld is Carmen Sandiego?

President-elect Joe Biden verscheen ooit als zichzelf in de live-actionversie van 1993 van Where In The World Is Carmen Sandiego? De film is gebaseerd op een videogame die in de jaren 80 is gemaakt. In 1993 was Joe Biden slechts de senator. Het is nogal gek dat hij binnenkort de president van de Verenigde Staten wordt… en dat hij ooit in zo'n gekke film met een videogamethema verscheen.

4 Larry King In Gravity Falls

Larry King In Gravity Falls
Larry King In Gravity Falls

Larry King verscheen in Gravity Falls als een geanimeerde versie van zichzelf in een aflevering genaamd "Headhunters", waarin hij een wassen beeld van zichzelf uitsprak. Larry King verscheen ook in een andere aflevering genaamd "Weirdmageddon 3: Take Back The Falls."

Het enige dat deze cameo van beroemdheden zo ongemakkelijk maakt, is dat hij een wassen beeld van zichzelf speelt (geen menselijke versie van zichzelf) met een beetje een houding!

3 Alice Cooper in de muppetshow

Alice Cooper in de muppetshow
Alice Cooper in de muppetshow

De cameo van Alice Cooper in The Muppet Show is ongemakkelijk omdat het veel donkerder en angstaanjagender is dan het zou moeten zijn. Ze speelt de rol van iemand die beweert voor de duivel te werken die de Muppets een deal kan sluiten voor een leven vol rijkdom en roem. Hoe eng is dat?! De aflevering werd uitgezonden in november 1978.

2 Macklemore In Sesamstraat

Macklemore in Sesamstraat
Macklemore in Sesamstraat

De reden waarom mensen Mackelmore's cameo in Sesamstraat zo ongemakkelijk vinden, is dat hij zijn tijd doorbracht met rappen over afval. Hij is een rapper en een zeer getalenteerde bovendien! Maar het zou cool zijn geweest om hem te horen rappen over de anti-pestbeweging, hoe je een goede en eerlijke vriend kunt zijn, of waarom het belangrijk is om op school te blijven. De trash rap was pakkend, maar had totaal anders kunnen zijn, gebaseerd op een ander onderwerp.

1 OJ Simpson In Disney's Adventures In Wonderland

OJ Simpson in Disney's avonturen in Wonderland
OJ Simpson in Disney's avonturen in Wonderland

Als we terugkijken, vinden mensen de cameo van OJ Simpson in Disney's Adventures In Wonderland nu een beetje ongemakkelijk en ineenkrimpend, wetende wat we nu weten. Zijn schandalige rechtszaak over de moorden op Nicole Brown en Ron Goldman overschaduwt volledig elke redenering om hem op te nemen in een tv-programma of film voor kinderen.

Aanbevolen: