De grootste verschijningen van beroemdheden in Gucci's Love Parade-modeshow

Inhoudsopgave:

De grootste verschijningen van beroemdheden in Gucci's Love Parade-modeshow
De grootste verschijningen van beroemdheden in Gucci's Love Parade-modeshow
Anonim

Als je een beroemdheid op een rode loper ziet, is de kans groot dat ze Gucci dragen. Alessandro Michele is sinds 2015 de creative director van het modelabel en heeft het merk teruggekatapulteerd naar zijn gloriedagen als star power. Gucci heeft sinds februari 2020 geen persoonlijke modeshow meer gehad, dus hun collectie voor de lente van 2022 was meer dan een show - het was een spektakelparade die de iconische Hollywood Boulevard in LA passeerde en afsloot. Degenen die het geluk hadden om Gucci's "Love Parade" bij te wonen, ontvingen de exclusieve uitnodiging; "Ontmoet me op Hollywood Boulevard."

In plaats van een traditionele landingsbaan liepen modellen over Hollywood Boulevard voor het beroemde TCL Chinese Theatre voor een met sterren bezaaid publiek. Gucci's banden met Hollywood, beroemdheden en cinema zijn opzettelijk. Michele ontwerpt kleding die meer als kostuum dan als kleding scheef staat, en hij heeft altijd een liefdesaffaire gehad met klassieke Hollywood-glamour. (Zijn moeder werkte als productie-assistent in de filmindustrie.) In de persnota's voor de show beschreef Michele zijn inspiratie voor de collectie: Deze boulevard of stars geeft perfecte ondersteuning aan mijn ongebreidelde liefde voor de klassieke wereld … Ik herinner me alle verhalen zij (zijn moeder) vertelde me, en de details en de glitters, over die droomfabriek. Er was de albasten bleekheid van Marilyn Monroe en haar doorschijnende stem. Er waren de zwarte satijnen handschoenen van Rita Hayworth en het fluwelen haar van Veronica Lake… Alles voelde als een sprookje.”

Het was echt een sprookjesachtige avond van beroemdheden en cinema. Hier is een blik op de top optredens van beroemdheden, zowel op als naast de boulevard.

10 Gwyneth P altrow's explosie uit het verleden

Gwyneth P altrow's roodfluwelen pak zag er heel bekend uit, waardoor modefans zich afvroegen of we terug waren in 1996. Alessandro Michele ontwierp een vernieuwd pak voor Gwyneth, gebaseerd op het originele roodfluwelen Gucci-pak dat ze droeg tijdens de MTV Video Music Awards in 1996. Als eerbetoon aan het originele pak van Tom Ford, bewees Gwyneth dat je dezelfde look twee keer kunt dragen en toch een belangrijk moment op de rode loper kunt hebben. Michele had dit te zeggen over de revival van het pak. "In mijn werk streel ik de wortels van het verleden om onverwachte bloeiscènes te creëren… Ik doe een beroep op zo'n vermogen om opnieuw te leven in wat al is gegeven." En hoewel Gwyneth niet op de catwalk liep, toonde ze haar decennialange steun voor het modehuis door op de eerste rij te zitten.

9 Macaulay Culkin voegt model toe aan zijn cv

De Home Alone-ster verschijnt meestal niet op de catwalk, dus fans waren dolblij dat Macaulay Culkin zijn modellendebuut maakte, à la Zoolander. Macaulay zag eruit als een geboren model dat een relaxte coole stijl nabootst in een bomberjack, een T-shirt met oceaanprint en een getinte zonnebril die het ultieme "coole kerel"-accessoire lijkt te zijn. Het is logisch dat Macaulay deelneemt aan Gucci's show die helemaal over Hollywood ging, en in het bijzonder over het oude dat het nieuwe inspireerde. Macaulay is tenslotte een van de meest iconische jeugdsterren van onze generatie.

8 Phoebe Bridgers Ben jij dat?

IMG_3099
IMG_3099

De zangeres werd bijna onherkenbaar tijdens de catwalkshow. Gekleed als een luxe hotelportier in een perfect op maat gemaakt satijnen jasje en voorzien van een zwarte zonnebril met een leren aktetas, was Phoebe het perfecte Gucci-landingsmodel voor de avond. De favoriete finishing touch waren haar zwarte kanten handschoenen, een stoffenmotief dat op veel kledingstukken in deze collectie wordt gebruikt. Phoebe is de nieuwste muze van beroemdheden voor Gucci geworden en liep onlangs met vriend Paul Mescal over de rode loper tijdens het LACMA Art + Film Gala, in een andere Gucci-outfit.

7 Jared Leto zag er erg uit Jared Leto

Het was geen verrassing dat Jared Leto deelnam aan de 'Love Parade', aangezien hij altijd al een voorliefde heeft gehad voor het Gucci-label. Hij is al heel lang een muze en goede vriend van Alessandro Michele. In 2017 vertelde Jared aan The National: "Ik denk dat Alessandro iets heel speciaals doet … hij stopt zoveel liefde, zorg en vreugde in zijn werk dat wanneer je Gucci draagt, je niet alleen iets draagt dat mooi of mooi is … je voelt je hetzelfde dat hij voelt wanneer hij het maakt." Hij heeft een hoofdrol in Ridley Scott's House of Gucci (met ook Lady Gaga en Adam Driver) en hij draagt vaak alleen kleding die door Michele is ontworpen voor een groot evenement. Jared zag eruit als een moderne Hollywood-cowboy in een witte leren veterbroek en bijpassende cowboylaarzen.

6 Lizzo is een Gucci-godin

De zangeres zat op de eerste rij tijdens de "Love Parade" in een letterlijk van top tot teen Gucci-ensemble. Van haarclips met de tekst GUCCI tot haar benijdenswaardige chique jas, tas en schoenen, Lizzo viel op tussen de sterren op Hollywood Boulevard. Ze poseerde met vriendin Serena Williams en beide dames zagen er onberispelijk uit.

5 Jodie Turner-Smith's magische modelmoment

Jodie Turner-Smith, ster van The Witcher prequel-serie, trok de aandacht op Hollywood Boulevard toen ze Gucci's oversized bontjack modelleerde met kanten panty's en torenhoge hakken. Het model/actrice zag eruit als een vroeg kerstcadeau in haar rood met groene ensemble. In haar Instagram-bericht beschreef ze het lopen op de catwalk van de "Love Parade" als "het soort show waar ik van droomde toen ik een model was… de enige reden waarom ik niet kon vallen is omdat ik zweefde!!!"

4 Salma Hayek's Gucci Date Night

Salma Hayek woonde de "Love Parade" bij met haar eigen liefde aan haar zijde. Haar miljardair-echtgenoot François-Henri Pinault voegde zich bij de House of Gucci-ster op de eerste rij. Salma bracht de glitter en glamour in een blauwe en roze sequentiejurk met open teen plateauzolen. In de langverwachte film speelt ze de rol van de helderziende die Patrizia Reggiani (Lady Gaga) hielp bij het plannen van de moord op haar man Maurizio Gucci (Adam Driver).

3 Olivia Wilde zadelt op de eerste rij

Olivia's styliste maakte een foto van haar Gucci-ensemble op de avond van de 'Love Parade'. Het enige dat aan Olivia's uiterlijk ontbrak, was een paard (en misschien wat snoep in de vorm van haar nieuwe vriend Harry Styles). Olivia maakte hippische mode sexy door haar zadeltas en kokerrok te combineren met Gucci's in elkaar grijpende logobeha en korset. Harry-fans met arendsoog merkten al snel dat Olivia de gouden kruisketting van haar beau droeg naar de 'Love Parade'.

2 Sienna Miller gekleed als een rockster

Sienna is al sinds haar vroege dagen in Hollywood een indie-stijlicoon. En terwijl ze toekeek hoe de modellen de "Love Parade" liepen, kleedde ze zich als een mode-rockster uit de jaren 80. Sienna droeg een oversized smokingjasje met lovertjes en Gucci's kenmerkende panty met kantlogo. Is er iets meer rockstar dan een paar oversized zonnebrillen 's nachts?

1 Diane Keaton poseert met Billie Eilish

De nieuwe favoriete vriendschap van het internet is tussen Diane Keaton en Billie Eilish. Beide dames zaten op de eerste rij bij de "Love Parade" met totaal verschillende looks. Diane droeg een beige overjas van de zeer gehypte samenwerking tussen Gucci en Balenciaga. Billie heeft meer looks van Gucci gedragen voor optredens op de rode loper en prijsuitreikingen, dus het was geen verrassing dat de zangeres de 'Love Parade' bijwoonde. Billie droeg een met juwelen getooide schedelkap over haar peroxideblonde lokken en een bijpassende bordeauxrode kanten top en broek. Ze paste ook bij de modellen in schoeisel en droeg platformhakken in jaren 70-stijl met open teen.

Aanbevolen: