De cast van Pretty Little Liars, gerangschikt op Instagram-volgers

Inhoudsopgave:

De cast van Pretty Little Liars, gerangschikt op Instagram-volgers
De cast van Pretty Little Liars, gerangschikt op Instagram-volgers
Anonim

Toen het cult-tienerdrama P retty Little Liars in 2010 in première ging, werd het al snel duidelijk dat de show niet te snel zou worden geannuleerd, aangezien fans over de hele wereld maar niet konden stoppen met het creëren van fantheorieën over alle show's mysteries. Na zeven succesvolle seizoenen in 2017 te hebben afgerond, was het ook veilig om te zeggen dat de cast niet zou worden vergeten en dat de acteurs door zouden gaan naar andere succesvolle projecten.

De lijst van vandaag werpt een blik op de cast van Pretty Little Liars en rangschikt ze volgens het aantal Instagram-volgers, dus blijf scrollen om erachter te komen welke mooie kleine leugenaar plek nummer één heeft behaald!

10 Tammin Sursok - 1,3 miljoen volgers op Instagram

Tammin Sursok in Pretty Little Liars
Tammin Sursok in Pretty Little Liars

De start van de lijst op plek 10 is Tammin Sursok die Jenna Marshall speelde op Pretty Little Liars. De Australische actrice - geboren in Zuid-Afrika - is ook bekend van haar rollen en de soapseries Home and Away, evenals The Young and the Restless. Momenteel heeft Tammin 1,3 miljoen volgers op Instagram, waar ze vooral schattige foto's van haar familie deelt.

9 Ian Harding - 5,1 miljoen volgers op Instagram

Ian Harding in Pretty Little Liars
Ian Harding in Pretty Little Liars

De volgende op de lijst is Ian Harding die Ezra Fitz speelde op Pretty Little Liars. Momenteel heeft de acteur 5,1 miljoen volgers op Instagram, waar hij een kijkje in zijn persoonlijke leven deelt met zijn volgers. Hoewel Ian in de loop der jaren nogal wat films en tv-shows heeft gemaakt, is hij nog steeds het best bekend om zijn rol in het mysterieuze tienerdrama!

8 Keegan Allen - 6,7 miljoen volgers op Instagram

Keegan Allen in Pretty Little Liars
Keegan Allen in Pretty Little Liars

Spot nummer acht op de lijst van de meest gevolgde Pretty Little Liars-castleden op Instagram gaat naar Keegan Allen die Toby Cavanaugh speelde in de tienershow. Naast die rol speelde Keegan in aardig wat films en shows, en meest recentelijk speelde hij de hoofdrol in de horrorfilm No Escape. Momenteel heeft Keegan Allen 6,7 miljoen volgers op Instagram.

7 Janel Parrish - 7,5 miljoen volgers op Instagram

Janel Parrish in Pretty Little Liars
Janel Parrish in Pretty Little Liars

Laten we verder gaan met Janel Parrish die Mona Vanderwaal speelde in het populaire mysterieuze tienerdrama. Voorafgaand aan Pretty Little Liars werd Janel beroemd vanwege haar vertolking van Jade in de tienerfilm Bratz uit 2007. Net als de meeste castleden is Janel ook erg actief in de industrie en heeft de ster momenteel 7,5 miljoen volgers op Instagram.

6 Tyler Blackburn - 7.7 miljoen volgers op Instagram

Tyler Blackburn in Pretty Little Liars
Tyler Blackburn in Pretty Little Liars

Nummer zes op de lijst van meest gevolgde Pretty Little Liars-sterren op Instagram gaat naar Tyler Blackburn die Caleb Rivers speelde in de tienershow. Naast zijn rol in Pretty Little Liars staat Tyler ook bekend om zijn huidige hoofdrol in het sci-fi drama Roswell, New Mexico. Op Instagram - waar hij 7,7 miljoen volgers heeft - deelt Tyler graag foto's van zijn exotische reizen en leuke avonturen.

5 Sasha Pieterse - 11.1 miljoen volgers op Instagram

Sasha Pieterse in Pretty Little Liars
Sasha Pieterse in Pretty Little Liars

De top vijf van meest gevolgde Pretty Little Liars-sterren wordt geopend door Sasha Pieterse die Alison DiLaurentis speelde in de show. Terwijl de meeste castleden overgingen van Pretty Little Liars nadat de show in 2017 was afgerond, speelde Sasha eigenlijk in de spin-off Pretty Little Liars: The Perfectionists van de show. Momenteel heeft de actrice 11,1 miljoen volgers op Instagram, waar ze - net als Tammin Sursok - dol is op het delen van leuke familiefoto's!

4 Troian Bellisario - 12,9 miljoen volgers op Instagram

Troian Bellisario in Pretty Little Liars
Troian Bellisario in Pretty Little Liars

Nummer vier op de lijst gaat naar Troian Bellisario die Spencer Hastings speelde in de populaire tienershow. Sinds de show was afgelopen, staarde Troian in tal van films en een paar televisieshows, maar het meest opvallend was dat de actrice in 2018 moeder werd.

Momenteel heeft Troian Bellisario 12,9 miljoen volgers op Instagram - een platform dat de ster meestal gebruikt om het bewustzijn over mondiale problemen te vergroten.

3 Ashley Benson - 21,4 miljoen volgers op Instagram

Ashley Benson in Pretty Little Liars
Ashley Benson in Pretty Little Liars

De top drie van meest gevolgde Pretty Little Liars-sterren wordt geopend door Ashley Benson die Hanna Marin speelde in het tienermysteriedrama. Naast Pretty Little Liars staat Ashley ook bekend om haar hoofdrol in films als Spring Breakers, Chronically Metropolitan en Her Smell. Momenteel heeft Ashley - die nogal wat dingen heeft gedaan sinds het einde van Pretty Little Liars - 21,4 miljoen volgers op Instagram.

2 Lucy Hale - 24,6 miljoen volgers op Instagram

Lucy Hale in Pretty Little Liars
Lucy Hale in Pretty Little Liars

De nummer twee op de lijst van vandaag is Lucy Hale die Aria Montgomery speelde in Pretty Little Liars. Naast deze rol is de actrice ook bekend van haar films A Cinderella Story: Once Upon a Song, Truth or Dare en Dude, evenals de televisieprogramma's Life Sentence en Katy Keene. Momenteel heeft Lucy Hale - die ook veel dingen heeft gedaan sinds het tienerdrama eindigde - 24,6 miljoen volgers op Instagram, waar ze veel gezonde inhoud deelt.

1 Shay Mitchell - 29,3 miljoen volgers op Instagram

Shay Mitchell in Pretty Little Liars
Shay Mitchell in Pretty Little Liars

Op nummer één staat Shay Mitchell die Emily Fields speelde in Pretty Little Liars. De actrice - die momenteel 29,3 miljoen volgers op Instagram heeft - heeft nogal wat dingen gedaan sinds de show eindigde, maar haar misschien wel meest bekende rol was in de Netflix psychologische thriller-show You. In 2019 beviel Shay van haar dochter Atlas en het is veilig om te zeggen dat de meeste feeds van de actrice bedekt zijn met foto's van haar schattige dochter!

Aanbevolen: