Het leven van de 'Pretty Little Liars'-cast in 2022

Inhoudsopgave:

Het leven van de 'Pretty Little Liars'-cast in 2022
Het leven van de 'Pretty Little Liars'-cast in 2022
Anonim

Pretty Little Liars is een Amerikaans tienerdrama vol mysterie en spanning. De eerste aflevering ging in première in juni 2010 en liep zeven seizoenen, waarvan de seizoensfinale in juni 2017 werd uitgezonden. Deze show was donker en verwrongen, en voedde het publiek elk seizoen met wendingen.

Deze tv-show had een grote cast. Hoewel de primaire sterren een groep van vier (en later vijf) beste vrienden waren, waren er ook liefdesbelangen en ouders voor elke hoofdrol. De meeste terugkerende personages waren van het begin tot het einde bij de show, alle zeven jaar van productie.

Sinds Pretty Little Liars aan zijn einde is gekomen, zijn de sterren verspreid en volgen ze hun eigen pad. Sommigen hebben zich teruggetrokken uit de schijnwerpers, sommigen zijn blijven acteren en anderen voegen nieuwe creatieve inspanningen toe aan hun cv. Wat is de hoofdcast in 2022 aan het doen?

9 Janel Parrish heeft 2 films die uitkomen

Janel Parrish, die 'Mona' speelde in de show, is sinds haar debuut in Pretty Little Liars bezig geweest met een paar dozijn verschillende films en tv-shows. Omdat ze de afgelopen jaren aan meerdere projecten per jaar werkt, is het geen schok dat ze momenteel aan een nieuwe titel werkt. Run & Gun wordt dit jaar uitgebracht en The Bothy is een film van haar die momenteel in pre-productie is.

8 Tyler Blackburn speelt in 'Roswell, New Mexico'

Na Pretty Little Liars werkte Tyler Blackburn, die "Caleb" speelde, slechts aan een paar projecten. De enige Hollywood-productie waar hij sinds 2019 deel van uitmaakt, is een televisieshow met de titel Roswell, New Mexico. Deze tv-serie wordt momenteel nog steeds uitgezonden en hij heeft tot nu toe in 2022 al een paar afleveringen gehad. Op dit moment is dit het enige werk waar Tyler zich op richt.

7 'Walker' is de huidige hoofdrol van Keegan Allen

Keegan Allen speelde "Toby" in dit tienerdrama en is in verschillende werken gecast sinds hij bij het PLL-team kwam. Nadat de show was afgelopen, bleef hij hier en daar acteren in een paar verschillende tv-shows, maar uiteindelijk boekte hij een terugkerende rol in de show Walker. Deze titel begon vorig jaar en Keegan is eerder deze maand al in twee afleveringen verschenen.

6 Ian Harding neemt even pauze van de spotlight

Ian Harding werd ingehuurd om "Ezra" te spelen in Pretty Little Liars, die in 2010 in première ging. Na verloop van tijd bleef hij acteren in films en tv-shows, maar zijn meest recente rol was vorig jaar. Na Long Slow Exhale in 2021 heeft hij niet meer in andere projecten geacteerd. Hij neemt ook lange pauzes van sociale media, waardoor hij echt even afstand kan nemen van Hollywood en de wereld.

5 Sasha Pieterse houdt van het gezinsleven en blijft acteren

Het middelpunt van de show, "Alison DiLaurentis", werd gespeeld door Sasha Pieterse. De afgelopen jaren heeft Sasha geworsteld met gezondheidsproblemen, is ze getrouwd en heeft ze haar eerste kind gekregen. Ze heeft een gulden middenweg gevonden om het privé-leven en het werk-leven in evenwicht te brengen terwijl ze blijft acteren, meest recentelijk in een film die dit jaar wordt uitgebracht, getiteld Ivy & Bean.

4 Troian Bellisario acteert, schrijft en produceert dit jaar

Toen de seizoensfinale van Pretty Little Liars eenmaal was uitgebracht, kon Troian Bellisario zich in haar creatieve kant storten. Ze heeft misschien 'Spencer Hastings' gespeeld in de show, maar in de afgelopen vier jaar heeft ze de kans gekregen om te schrijven, te regisseren en te produceren, maar ook om te acteren. Momenteel werkt ze aan een film getiteld Doula, waarin ze werd ingehuurd als actrice.

3 Ashley Benson probeert de stoel van de producer uit

"Hanna Marin"-actrice Ashley Benson heeft het het afgelopen jaar waanzinnig druk gehad, niet alleen met acteren in vijf verschillende projecten (waarvan één een podcastserie is), maar dit jaar produceert ze haar eerste film. Private Property, Lapham Rising en 18 & Over zijn allemaal films waarvoor ze is aangenomen en die momenteel in postproductie zijn. De laatste titel is ook de film die ze dit jaar gaat produceren.

2 Shay Mitchell balanceert moeder-leven en Hollywood

Shay Mitchell heeft momenteel een peuter en als alleenstaande moeder leert ze hoe ze het gezinsleven kan combineren met Hollywood. Toen Pretty Little Liars ten einde liep, bleef deze actrice uit "Emily Fields" bijna elk jaar acteren in verschillende televisieshows. Ze filmt momenteel een film getiteld Something from Tiffany's, en beheert haar eigen YouTube-, TikTok-, Instagram- en Facebook-accounts.

1 Lucy Hale rolt drie verschillende projecten uit

“Aria Montgomery” werd gespeeld door Lucy Hale, en ze is zeker bezig gebleven. Ze heeft talloze films en televisieprogramma's aan haar cv toegevoegd sinds ze begon met Pretty Little Liars. Vanaf nu werd ze gecast in films met de titel Borrego die eerder in januari werd uitgebracht, Big Gold Brick die later dit jaar uitkomt, en The Storied Life of A. J. Fikry, een film die momenteel wordt opgenomen.

Aanbevolen: