Wat vindt de OG-cast van de reboot van 'Pretty Little Liars'?

Inhoudsopgave:

Wat vindt de OG-cast van de reboot van 'Pretty Little Liars'?
Wat vindt de OG-cast van de reboot van 'Pretty Little Liars'?
Anonim

Pretty Little Liars heeft een enorme impact gehad op de wereld van tienerdrama's, en het mysterie van een vermist tienermeisje heeft een enorme fanbase. De populaire serie is gebaseerd op de boekenreeks van Sara Shepard, die haar verhaal vertelde over een ontvoering van een tiener die haar inspireerde.

In september 2020 kwam het nieuws naar buiten dat Pretty Little Liars een reboot zou krijgen. Fans vroegen zich af of de OG-cast terug zou komen en vroegen zich ook af of het veel te vroeg is voor een nieuwe versie, aangezien de seriefinale in juni 2017 werd uitgezonden. Volgens Variety zal de nieuwe show Pretty Little Liars: Original Sin en Roberto Aguirre heten. -Sacasa, die heeft gewerkt aan Chilling Adventures of Sabrina en Riverdale, zit erachter.

Wat heeft de cast van de originele show gezegd over deze reboot? Laten we eens kijken.

Lucy Hale's opmerkingen

Nadat Pretty Little Liars was afgelopen, speelde Lucy Hale in Life Sentence en Katy Keene, twee shows die maar één seizoen kregen.

Mensen associëren de ster zeker met haar rol als Aria Montgomery, dus het is logisch dat fans zich afvragen wat ze van de reboot vindt.

Lucy Hale is de ster van OG Pretty Little Liars die het meest over de reboot heeft gesproken.

Hale reageerde op het reboot-nieuws en volgens Us Weekly zei ze: "Ik wens iedereen oprecht het beste en ik hoop dat het een enorm succes wordt. Sommige mensen worden boos over een reboot, maar ik denk dat het belangrijk is om steun aan opkomende artiesten. Ik ben benieuwd wat ze ermee doen!"

Volgens Entertainment Tonight kwam Hale in mei 2020 met het idee van een spin-off of een soortgelijke show. Toen haar werd gevraagd naar een cast-reünie, legde ze uit: "Ik heb het gevoel dat ze voor die tijd een spin-off gaan doen of zoiets. Ik weet het niet. Ik ben zo beschermend over deze show. Dus ik heb het gevoel dat wanneer de tijd komt dat ze willen het met een hele nieuwe cast doen, misschien moet ik het produceren omdat ik er veel te beschermend voor ben."

Volgens Variety vindt de reboot plaats in een stad genaamd Millwood en worden middelbare schoolmeisjes getoond die worden gestalkt en wiens leven op het spel staat, wat fans van de originele serie heel bekend in de oren klinkt.

Terwijl in de originele show de hoofdpersonen geheimen verborgen hielden waarvan "A" en het "A-team" wisten, leren deze nieuwe meisjes dat hun ouders degenen zijn die hen in de problemen hebben gebracht. De publicatie vermeldt dat hun ouders 20 jaar eerder betrokken waren bij "een geheime zonde". Volgens Entertainment Tonight gaf HBO Max de reboot een direct-to-series-bestelling.

De mening van de cast (en sommige fans)

Naast Lucy Hale, lijkt de rest van de cast van PLL niets rechtstreeks te hebben gezegd over de herstart, behalve in één geval.

Ze zeiden wel dat ze graag hun rol weer zouden spelen: volgens Cheat Sheet had de cast een reünie op de Looped-app en ze spraken hierover.

Ian Harding, die Ezra Fitz speelde, zei: "Ik denk dat als het gebeurt, het behoorlijk extreem moet zijn." Sasha Pieterse, die Alison DiLaurentis speelde, zei: "Het zou geen PLL zijn zonder [dood]."

Creator en showrunner I. Marlene King reageerde ook op een fan die dacht dat de reboot te vroeg was: ze tweeten: "De lichamen zijn nog niet eens koud en King antwoordde:" Letterlijk. Ze zijn ergens in de WB-jungle", aldus Us Weekly.

Wat vinden fans van de reboot? Velen van hen lijken het erover eens te zijn dat het veel te vroeg is om nog een versie van de serie te hebben.

In een Reddit-thread deelde een fan hun gedachten: "Ik ben zo over Hollywood met al deze reboots." Een ander zei dat een reboot in vijf tot tien jaar logischer zou zijn.

Hoewel sommige fans denken dat het te vroeg is voor een PLL-reboot, zal het zeker interessant zijn om te zien hoe de reboot eruit ziet en hoe dit nieuwe mysterie evolueert.

De seriefinale van de show was ongelooflijk dramatisch en intens. "ADVERTENTIE." werd onthuld en het bleek dat Spencer Hastings een kwaadaardige tweeling had, Alex Drake.

In een interview met The Hollywood Reporter vertelde I. Marlene King dat ze hoopte dat de kijkers de laatste aflevering geweldig vonden.

King legde uit: "Ik heb altijd grotendeels gedacht dat de visie die we hadden als de schrijvers van de show - en ikzelf als de maker - duidelijk in overeenstemming was met wat de fans wilden. Weet je, we zijn ook fangirls, we houden van de show. Ik ben de grootste fangirl van Pretty Little Liars die er is! Dus als ik mezelf trouw ben, blijkt het meestal dat de meeste mensen gelukkig zijn, en ik wist dat al onze fans zijn het er ook niet mee eens. Er zijn veel 'shipping wars' online en zo, dus ik hoop alleen dat die mensen tevreden waren."

Hoewel Lucy Hale zich uitsprak over de reboot van Pretty Little Liars, lijkt het er niet op dat de rest van de OG-cast er te veel over te zeggen heeft.

Na twee spin-offs die maar één seizoen kregen (Ravesnwood en The Perfectionists), wordt het interessant om te zien

Aanbevolen: