10 getrouwde stellen die samen in een film speelden

Inhoudsopgave:

10 getrouwde stellen die samen in een film speelden
10 getrouwde stellen die samen in een film speelden
Anonim

Artiesten zijn doorgaans emotioneler en gepassioneerder, zowel in hun werk als in hun relaties, en ze zoeken meestal gelijkgestemde mensen om hun leven mee door te brengen. Dat is de reden waarom het zo gewoon is om koppels van acteurs en mensen in de showbusiness in het algemeen te zien. Ze delen een vergelijkbare kijk op de wereld en een passie voor hun kunst.

Liefde duurt niet altijd voor altijd, maar in deze gevallen heeft hun talent de relaties iconisch gemaakt. Van Elizabeth Taylor en Richard Burton tot Brad en Angelina, dit zijn enkele van de meest populaire getrouwde stellen die samen in films hebben gewerkt.

10 By The Sea - Angelina Jolie & Brad Pitt

Angelina Jolie, Brad Pitt, Aan zee
Angelina Jolie, Brad Pitt, Aan zee

Hoewel ze een paar jaar geleden in het openbaar zijn gescheiden, waren Angelina Jolie en Brad Pitt jarenlang het populairste beroemdheidspaar. Bovendien zijn ze allebei ongelooflijk in hun vak, dus het is niet verwonderlijk dat ze zaken met plezier combineerden en samenwerkten terwijl ze getrouwd waren. By The Sea kwam uit in 2015 en Brad en Angelina speelden een getrouwd stel. Angelina speelde Vanessa, een voormalige danseres, en Brad speelde Roland, een succesvolle schrijver. De twee hebben problemen in hun relatie, en de film gaat over hoe ze proberen de vlam opnieuw aan te wakkeren.

9 Blades of Glory - Will Arnett & Amy Poehler

Blades of Glory, Will Arnett & Amy Poehler
Blades of Glory, Will Arnett & Amy Poehler

Will Arnett en Amy Poehler waren tien jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen. Ondanks hun scheiding is het paar op goede voet gebleven en heeft het co-ouderschap goed geregeld. Terwijl ze getrouwd waren, namen ze samen deel aan vele films, waaronder Blades of Glory, On Broadway en Spring Breakdown. De twee hebben niets dan vriendelijke woorden te zeggen over elkaar, als acteurs en als mensen, en als de genoemde films iets bewijzen, dan was hun professionele relatie goed.

8 Hit And Run - Kristen Bell & Dax Shepard

Hit And Run, Kristen Bell en Dax Shepard
Hit And Run, Kristen Bell en Dax Shepard

The Good Place-ster en acteur Dax Shepard zijn samen sinds 2007 en verloofd sinds 2010. In 2012 speelden Kristen Bell en haar man in de film Hit and Run, en Dax was ook de regisseur ervan, dus Onnodig te zeggen dat ze tijdens dat project veel tijd samen doorbrachten.

Dax speelde Charlie Bronson, een man die is ingeschreven voor getuigenbescherming, en Kristen speelde zijn vriendin, een professor die moeite heeft om hun gecompliceerde relatie te beheren, omdat het problemen veroorzaakt in haar werk.

7 Flesh And Bone - Dennis Quaid & Meg Ryan

Flesh And Bone - Dennis Quaid & Meg Ryan
Flesh And Bone - Dennis Quaid & Meg Ryan

Flesh and Bone is een thriller uit 1993, en de sterren van de film waren Meg Ryan en Dennis Quaid. De twee trouwden in 1991, waren bijna tien jaar samen en hebben samen een kind. Hun scheiding kwam als een schok voor fans en vrienden, maar soms werken zelfs de paren die perfect lijken niet uit. Professioneel werkten ze echter heel goed. In Flesh and Bone speelde Dennis een eenzame chauffeur die Kay (Meg) onderweg tegenkomt, om er later achter te komen dat ze een overlevende was van een brute moord waarvan hij deel uitmaakte toen hij een kind was.

6 Eyes Wide Shut - Tom Cruise & Nicole Kidman

Nicole Kidman, Tom Cruise
Nicole Kidman, Tom Cruise

De relatie van Tom Cruise en Nicole Kidman was erg beroemd en er werd over gepraat, en dat gold ook voor hun scheiding. Ze hebben allebei hun liefde en respect betuigd voor de tijd die ze samen doorbrachten en voor hun werk. Eyes Wide Shut is een erotische en psychologische film, waarin Tom en Nicole een getrouwd stel spelen dat een feestje bijwoont, zich niet bewust van wat sommige gasten van hen willen. Na verschillende seksuele toespelingen, tijdens en na het feest, belandt het paar in nieuwe fantasieën, maar daarna gaat niet alles soepel meer.

5 Ali - Will Smith & Jada Pinkett Smith

Ali - Will Smith & Jada Pinkett Smith
Ali - Will Smith & Jada Pinkett Smith

Ali is een biopic over de legendarische bokser Muhammad Ali, die zich richt op tien jaar van zijn leven, beginnend vlak voor zijn kampioenschapsdebuut. Will Smith speelde Muhammad Ali, en zijn vrouw, actrice Jada Pinkett Smith, speelde Sonji Roi, zijn ex-vrouw.

De film was een kritische succesfactor en Will Smith ontving een Academy Award-nominatie voor Beste Acteur voor zijn geweldige werk. Hoewel het paar ups en downs heeft gehad, is het duidelijk dat hun liefde echt is, net zo echt als hun talent.

4 Wie is er bang voor Virginia Woolf? - Richard Burton & Elizabeth Taylor

Wie is er bang voor Virginia Woolf? -Richard Burton & Elizabeth Taylor
Wie is er bang voor Virginia Woolf? -Richard Burton & Elizabeth Taylor

Zowel Richard Burton als Elizabeth Taylor hadden een schandalig romantisch leven. Ze zijn allebei een handvol keren getrouwd geweest, en twee van hen waren met elkaar. Ze waren meer dan tien jaar samen en erg verliefd, maar hun tumultueuze leven stond hen niet toe een normale relatie te hebben. De twee speelden een echtpaar van middelbare leeftijd, George en Martha, die een zeer wisselvallige relatie hebben, maar in tegenstelling tot Richard en Elizabeth, hielden ze niet zo veel van elkaar.

3 Shanghai Surprise - Madonna & Sean Penn

Shanghai Surprise - Madonna & Sean Penn
Shanghai Surprise - Madonna & Sean Penn

Deze film was niet erg succesvol, vooral niet in vergelijking met andere geweldige Sean Penn-films, maar het jaar nadat ze trouwden, speelden Sean en Madonna in Shanghai Surprise. Het stel speelde Glendon Wasey en Gloria Tatlock, twee mensen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen en uiteindelijk verwikkeld raken in drugsproblemen. Het huwelijk van Madonna en Sean Penn duurde vier jaar en ging met ups en downs, met veel problemen veroorzaakt door de pers en de druk van twee bekende beroemdheden.

2 Een rustige plek - John Krasinski & Emily Blunt

Een rustige plek, Emily Blunt
Een rustige plek, Emily Blunt

John Krasinski en Emily Blunt zijn sinds 2008 samen en zijn sinds 2010 getrouwd. De twee zijn op zichzelf al succesvolle acteurs, maar samen zijn ze niet te stoppen. Ze speelden in de horrorfilm A Quiet Place uit 2018 en het was een daverend succes, zowel kritisch als commercieel. De film gaat over een moeder en een vader, gespeeld door het stel, en hun strijd om hun kinderen op te voeden in een post-apocalyptische wereld. De monsters die de weinige overlevenden achtervolgen, hebben een belangrijk voordeel, namelijk hun scherpe gehoor, dus ze moeten stil blijven om hun leven te redden.

1 Veel drukte om niets - Emma Thompson & Kenneth Branagh

Veel drukte om niets - Emma Thompson & Kenneth Branagh
Veel drukte om niets - Emma Thompson & Kenneth Branagh

In de jaren '90 waren Emma Thompson en Kenneth Branagh het gouden koppel. Beiden hebben een zeer succesvolle carrière, en het was triest om ze uit elkaar te zien gaan, maar fans kregen in ieder geval deze ongelooflijke film om deze twee talenten samen te zien. Much Ado About Nothing, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van William Shakespeare, werd een van de meest succesvolle Shakespeare-bewerkingen ooit, en zowel Emma als Kenneth hebben prijzen gewonnen voor hun uitvoeringen erin.

Aanbevolen: