Brie Larson en Kat Dennings speelden samen in deze show voordat ze lid werden van de MCU

Inhoudsopgave:

Brie Larson en Kat Dennings speelden samen in deze show voordat ze lid werden van de MCU
Brie Larson en Kat Dennings speelden samen in deze show voordat ze lid werden van de MCU
Anonim

Ook al hebben we Darcy Lewis nog niet het scherm zien delen met Carol Danvers (ook bekend als Captain Marvel) in de MCU, dat betekent niet dat het niet is gebeurd al.

Kun je je van de hele Marvel-cast voorstellen dat Brie Larson samen met Kat Dennings in de hoofdrol speelt? Nu beide actrices een thuis hebben gevonden in de MCU, en Larson's zelfs uitverkochte bioscopen als de eerste vrouwelijke hoofdrol in een superheldenfilm, kunnen we ons niet echt voorstellen dat ze samenwerken. Vooral in een tijd op deze aarde toen de MCU nog niet eens een droom was, en zowel Dennings als Larson net begonnen in het bedrijf.

Hoewel ze allebei op dezelfde plek begonnen, verliepen de carrières van Dennings en Larson totaal verschillend. Ze werkten allebei afzonderlijk met Michael Cera in de vroege jaren 2000. Daarna werd Dennings beroemd door komedies als The 40-Year-Old Virgin en haar hitshow 2 Broke Girls, terwijl Larson zich met The Spectacular Now, Don Jon, in de indiefilmwereld dook en later een Oscar won voor Beste Actrice voor Room. Dennings betrad eerst de MCU met Thor uit 2011 en nam later een pauze van acht jaar om vervolgens terug te keren in WandaVision. Nadat Larson loog over haar rol als Captain Marvel, trad ze (technisch gezien) toe tot de franchise in Avengers: Endgame.

Bovendien hebben ze ook heel verschillende ervaringen in de franchise gehad. Darcy is een favoriet bij de fans, terwijl Larson dat niet is. Fans begonnen zelfs een petitie om haar te vervangen omdat ze haar zo haten, ondanks al het werk dat ze heeft gestoken in het spelen van de superheld. Volgens haar stond er veel druk op haar, iets wat Dennings waarschijnlijk niet heeft gevoeld toen ze Darcy speelde.

Hoe dan ook, voordat ze de melkweg aan het redden waren, begonnen ze al die jaren geleden met dezelfde sitcom.

Ze speelden samen met Bob Saget

Ondanks hun zeer verschillende uiterlijk speelden Dennings en Larson de zussen Sarah en Emily Stewart naast Bob Saget van Full House, die hun vader Matt Stewart speelde in Raising Dad. Sagets personage was een alleenstaande vader die weduwe was en een baan aannam als leraar creatief schrijven op de school van zijn dochter. De show volgde Matt terwijl hij probeerde zijn twee meisjes op te voeden en de dood van zijn vrouw te verwerken.

Dit was de tweede rol van Dennings ooit nadat ze in een aflevering van Sex and the City verscheen. Ze speelde een "bratty" 13-jarige genaamd Jenny Brier, "de dochter van een rijke restauranthouder uit Manhattan die Samantha Jones (Kim Cattrall) inhuurt om haar bat mitswa van een miljoen dollar te plannen."

"Ik was net veranderd, ik denk 14 of 13, en mijn familie had geen kabel, dus ik had geen idee wat de show was. Mijn moeder had geen idee wat het was. Het was duidelijk echt ongepast voor mij op die leeftijd. En de fantastische Michael Patrick King was de persoon die me inhuurde voor die show toen ik een kind was, en hij huurde me ook in voor 2 Broke Girls toen ik een volwassene was. Dus hij is een soort van mijn feeënpeetvader van acteren. Hij zou het geweldig vinden als ik dat zou zeggen: "Dennings vertelde The Hollywood Reporter over haar korte periode in Sex and the City.

Hoewel Larson jonger is, had ze meer rollen dan Dennings toen ze speelde in Raising Dad. Ze begon met acteren toen ze een kind was, en haar eerste rol was Roadkill Easy Bake Oven Girl / Girl Scout in een sketch op The Tonight Show met Jay Leno. Daarna speelde ze in Touched by an Angel, To Have & to Hold, and Then Came You.

In een gesprek met Ellen DeGeneres over Roadkill Easy Bake Oven zei Larson dat het "kwaliteitswerk" was. Ze zei ook dat ze haar uiterlijk in de video geweldig vond en dat ze hem terug wil.

Dennings zal haar tijd op 'Raising Dad' nooit vergeten

Toen ze Raising Dad maakten, dat maar ongeveer een seizoen duurde, was Dennings 15 en Larson een preteen. Het gebeurde al zo lang, maar Dennings herinnert zich dat hij het filmde alsof het gisteren was. Larson heeft ook een blijvend effect op haar zus op het scherm achtergelaten.

"We woonden nog steeds in Pennsylvania," vertelde Dennings aan THR, "dus vlogen ze me weg met mijn moeder, en we deden de piloot, en toen gingen we naar huis. En ik herinner me dat ik een geweldige tijd had. Brie Larson speelde mijn kleine zusje, duidelijk een ongelooflijke Oscar-winnende actrice die in die tijd gewoon een lieve kleine noedel was. En ik ontmoette een van mijn beste vrienden ter wereld, die de achtergrondacteur was in die show op de middelbare school. Haar naam is Rodene [Jones], en ze is nog steeds mijn beste vriendin tot op de dag van vandaag. Ze had blauwe cornrows die tot aan haar kont reikten, en ik dacht: 'Wie is dat? Hallo? We zijn vrienden. Hallo.' Ze is geweldig."

Nadat Raising Dad was geannuleerd, was de volgende grote rol van Dennings Raise Your Voice naast Hilary Duff. Ze speelde Sloane. Larson ploeterde een beetje in de industrie na de show, maar ze scoorde een kleine rol in 13 Going on 30, naast een andere MCU-alumnus, Mark Ruffalo.

Nu Dennings en Larson allebei in het MCU zitten, hopen we dat we ze op een dag het scherm weer kunnen zien delen en een kleine Raising Dad-reünie kunnen houden. Beide actrices zijn net zo grappig als hun personages in de franchise, dus hoe dan ook, er zal zeker wat gelachen worden op en naast het scherm.

Aanbevolen: