10 getrouwde stellen die elkaar op de set hebben ontmoet

Inhoudsopgave:

10 getrouwde stellen die elkaar op de set hebben ontmoet
10 getrouwde stellen die elkaar op de set hebben ontmoet
Anonim

Soms bieden werkromans echt de beste basis voor langdurige liefde. Of het nu een glimp van de eerste dag is of een vriendschap die meer is geworden, liefde op de werkplek kan een aantal van de duurzame relaties creëren die iedereen bewondert. Hoewel tv- en filmsets chaotisch lijken, werden deze sterren allemaal verliefd tijdens het filmen, wat leidde tot langdurige liefde en huwelijk.

10 De levens van Hugh Dancy en Claire Danes zijn veranderd

Sommige relaties beginnen met drama, maar Hugh Dancy en Claire Danes begonnen hun relatie gewoon terwijl ze in één speelden. In 2007 kwam het paar op het scherm voor The Evening en vonden elkaar fascinerend. Hoewel Dancy destijds in New York woonde om op Broadway te schitteren, was Engeland zijn thuisbasis. Nadat hij Denen op de set had ontmoet, wist hij natuurlijk dat de plannen moesten veranderen. De twee trouwden in 2009 en hebben sindsdien een zoon gekregen.

9 Alyson Hannigan en Alexis Denisof versloegen het spel

Alyson Hannigan staat de laatste jaren misschien niet zo centraal op het scherm, maar haar fans van How I Met Your Mother en Buffy the Vampire Slayer zijn loyaal tot het einde. Haar shows hebben niet alleen het leven veranderd van degenen die van haar personages hielden, maar ze hebben ook haar leven veranderd. Hannigan ontmoette haar man Alexis Denisof tijdens het filmen van Buffy in 1999 en er waren onmiddellijk vonken. De twee namen de tijd om van hun relatie te genieten voordat ze in 2003 in het huwelijksbootje stapten en hun twee dochters gingen opvoeden.

8 Julia Roberts en Daniel Moder hebben het laten werken

Een van de blijvende liefdes in Hollywood, Julia Roberts en Daniel Moder, hebben ervoor gezorgd dat het werkt sinds de eerste ontmoeting in 2000. Het duo ontmoette elkaar op de set van The Mexican, waar Roberts samen speelde met Brad Pitt. Moder werkte als cameraman en met de lange uren op de set waren de twee verbonden ondanks dat ze op dat moment een relatie hadden. Ze namen hun eigen tijd en ruimte om hun leven op een rijtje te zetten voordat ze een stel werden. De twee trouwden in 2002 en hebben sindsdien niet meer omgekeken.

7 Jennifer Connelly en Paul Bettany deelden mooie gedachten

In de jaren 2000 ontmoetten Jennifer Connelly en Paul Bettany elkaar op de set van Beautiful Mind uit 2001 en vormden ze een fundamentele vriendschap. Hoewel het duo niet meteen een romantische band had, begonnen ze dingen nadat het filmen was afgelopen. Bettany heeft verklaard dat de gebeurtenissen van 9/11 ervoor zorgden dat hij handelde naar zijn gevoelens, waardoor hij de vraag iets eerder stelde dan verwacht. Hij belde, vroeg Jennifer om met hem te trouwen, en dat was dat - er was geen echte dating bij betrokken. Ze trouwden in 2003 en verdedigen elkaar sindsdien en staan zij aan zij.

6 Samira Wiley en Lauren Morelli werden elkaars persoon

Een favoriet op het scherm, Samira Wiley was geen onbekende in de schijnwerpers tijdens het spelen van Poussey Washington op Orange Is the New Black. Toen Wiley Lauren Morelli, een schrijver voor de show, voor het eerst ontmoette, was Morelli getrouwd met een man en begon hij een paar dingen in twijfel te trekken. Wiley besprak de dingen met Morelli, werd iemand met wie ze over alles kon praten en er ontstond een band tussen hen terwijl ze hun gedachten en kwetsbaarheden deelden. Na de scheiding van haar man kwam Morelli samen met Wiley en de twee zijn sterk sinds 2014.

5 Natalie Portman en Benjamin Millepied dansten rond

Vonken vliegen niet altijd uit dezelfde baan - toen Natalie Portman aan Black Swan begon te werken, viel haar blik op die van choreograaf Benjamin Millepied. Hoewel het duo tijdens het filmen geen romantische band had, kwamen ze samen kort nadat de opnames in 2009 waren voltooid. Drie jaar daten leidde tot een huwelijk in 2012 en twee kinderen. Haar film leidde niet alleen tot een Oscar en een nieuwe mijlpaal in Portmans succesvolle filmcarrière, maar ook tot een echtgenoot en een gezin.

4 Casey Wilson en David Caspe vonden hun happy end

Geen liefdesverhaal lijkt zo passend als dat van Casey Wilson en David Caspe die elkaar ontmoetten op de set van Happy Endings. Terwijl de comedyshow het concept van nog lang en gelukkig door de lens van een verbroken verloving beschouwde, stond de naam voor wat ster Casey Wilson zou vinden bij haar toenmalige baas David Caspe. Caspe opereerde als maker, regisseur en producent, en wachtte meer dan een jaar nadat hij Wilson had ontmoet, omdat hij hun werkrelatie niet wilde verpesten. Hij had weinig te vrezen, want de twee trouwden in 2014 en hebben sindsdien twee kinderen gekregen.

3 Tom Hanks en Rita Wilson bovenaan de lijst

Een van Hollywood's iconische koppels, Tom Hanks en Rita Wilson, lijken altijd samen te zijn geweest. De realiteit is dat de twee zich in 1981 op Bosom Buddies verenigden met een solide vriendschap, aangezien Hanks destijds getrouwd was. Ze voegden zich weer bij elkaar om in 1986 samen te schitteren in Vrijwilligers als geliefden en beiden begrepen dat de chemie echt was. Toen Hanks gescheiden was van zijn vrouw, probeerden ze het en sindsdien zijn de twee samen. Hun huwelijk in 1988 haalde de krantenkoppen en ze zijn nog steeds een favoriet beroemd koppel.

2 Adam Brody en Leighton Meester namen de tijd

Sterren van hun individuele tienerdrama's, Adam Brody en Leighton Meester kruisten elkaar voor het eerst via Josh Schwartz die zowel Meester's Gossip Girl als Brody's The O. C.. Schwartz introduceerde de twee al vroeg, maar pas in 2011, toen ze allebei in The Oranges schitterden, raakte het duo echt verbonden. Liefde werkte snel, want de twee waren aan het daten in 2012, verloofden zich in 2013 en trouwden in 2014. Ze hebben sindsdien één kind gekregen en Brody speelde zelfs een gastrol in Meester's show Single Parents.

1 Freddie Prinze Jr. en Sarah Michelle Gellar wilden iets serieus

Een ander populair Hollywood-koppel dat bekend staat om hun vaste relatie, Freddie Prinze Jr. en Sarah Michelle Gellar serveerden het voor het eerst op het scherm voor I Know What You Did Last Summer. Het duo kon het heel goed met elkaar vinden, maar pas drie jaar later begonnen ze echt te daten. Toen een wederzijdse vriend niet bij het avondeten arriveerde, at het duo alleen en vanaf dat moment was het magisch. De twee stapten in 2002 in het huwelijksbootje en vieren nog steeds hun liefde, hun leven en hun kinderen.

Aanbevolen: