10 films die tijdens COVID-19 werden gefilmd

Inhoudsopgave:

10 films die tijdens COVID-19 werden gefilmd
10 films die tijdens COVID-19 werden gefilmd
Anonim

Een van de belangrijkste dingen om over na te denken te midden van COVID-19 en de regels van quarantaine, is het feit dat ieders veiligheid het allerbelangrijkste is. De gezondheid en veiligheid van werknemers moet altijd op de eerste plaats komen, wat er ook gebeurt! Als het gaat om Hollywood, filmsets en productieteams, brengt het veilig en gezond blijven tijdens het filmen van een film zijn eigen uitdagingen met zich mee.

Veel productieplannen voor films zijn gepauzeerd vanwege het virus, maar sommige van die films zijn hervat met filmen of zijn hoe dan ook helemaal klaar met filmen. Sociale afstand nemen, handen wassen, gezichtsmaskers dragen en regelmatig testen op COVID-19 zijn enkele van de veiligheidsmaatregelen die acteurs en actrices hebben moeten nemen.

10 Avatar 2

Avatar 2
Avatar 2

De eerste Avatar-film was meer dan indrukwekkend en onvergetelijk. Het omvatte acteurs als Zoe Saldana, Sigourney Weaver en Sam Worthington in de hoofdrollen. Het vervolg heeft de productie hervat te midden van quarantaine, samen met nieuwe namen als Kate Winslet en Vin Diesel. Het is gemeld dat het vervolg niet echt verbonden zal zijn met de eerste film, wat betekent dat fans de tweede film kunnen bekijken zonder de eerste te hoeven zien.

9 Malcolm & Marie

Malcolm & Marie
Malcolm & Marie

Zendaya in een film zien is opwindend omdat ze zo'n getalenteerde en geweldige actrice is. Ze is zelfs de jongste actrice die een Emmy-award wint voor haar werk in Euphoria van HBO. Ze werkte samen met John David Washington en de maker van Euphoria, San Levinson om de film Malcolm & Marie in quarantaine te filmen. De poster van de film laat kijkers geloven dat het absoluut een liefdesverhaal is.

8 Jurassic World: Dominion

Jurassic World: Dominion
Jurassic World: Dominion

Nog een film over dinosaurussen? Wij denken van wel! Jurassic World: Domination wordt de zesde film die wordt uitgebracht in de Jurassic World-franchise en die is buitengewoon spannend. Films over dinosaurussen zijn altijd spannend omdat het moeilijk is om bang te zijn voor iets dat volledig is uitgestorven. Chris Pratt en Bryce Dallas Howard keren terug om de zesde film voor de franchise te filmen en deze zou in juni 2021 uitkomen

7 Host

Gastheer
Gastheer

Host is een horrorfilm die op afstand is gefilmd via Zoom. Het werd geregisseerd door een man genaamd Rob Savage en volgt de levens van zes vrienden die een medium inhuren om mee te doen aan een zoomgesprek. Het medium helpt hen te ervaren wat het is om midden in quarantaine door een seance te gaan, maar helaas krijgen ze dan te maken met boze geesten die hen achtervolgen en hun leven overnemen. Dit is zeker geen film voor bangeriken.

6 Missie: Onmogelijk 7

Missie: Onmogelijk 7
Missie: Onmogelijk 7

Klaar voor een nieuwe Mission Impossible-film met Tom Cruise in de hoofdrol? Vrijwel iedereen is dat! Mission Impossible-films zijn zo leuk om naar te kijken omdat Tom Cruise voorop loopt als hoofdrolspeler en de films altijd vol met intrigerende actie zitten!

De spionage-actiethriller hervatte de productie en zal naar verwachting in november 2021 worden uitgebracht. Het is super opwindend dat ze door konden gaan met het filmen van de spannende film.

5 Elvis

Elvis
Elvis

Het wordt tijd dat er een Elvis-film wordt uitgebracht! De biopic van Elvis Presley is voortdurend in de maak, met Tom Hanks in de mix. Toen Tom Hanks en zijn vrouw positief testten op COVID-19, moesten de opnames voor de film natuurlijk worden stopgezet.

Op dit moment zijn Tom Hanks en zijn vrouw allebei volledig hersteld en kon de film de productie hervatten. De Elvis-film wordt naar verwachting in november 2021 uitgebracht.

4 De kleine zeemeermin

De kleine Zeemeermin
De kleine Zeemeermin

Iedereen was erg enthousiast toen ze hoorden dat Halle Bailey de rol van Ariel zou spelen in de live-actionversie van De kleine zeemeermin. Plannen om de film in Londen te filmen werden geannuleerd vanwege COVID-19, maar nu zijn de opnames hervat! Het is heel spannend om te zien wat Halle Bailey en de rest van de cast gaan doen om zo'n magisch en mystiek Disney-verhaal tot leven te brengen.

3 Zangvogel

Zangvogel
Zangvogel

Songbird is een door Michael Bay geproduceerde film die eigenlijk is gericht op een wereldwijde pandemie. Het wordt beschouwd als een thriller, wat betekent dat de kijkers op het puntje van hun stoel zullen zitten. Toen de productie voor deze film begon, begon het in LA met KJ Apa, Demi Moore en Jenny Ortega in de mix. Uiteraard moesten de opnames tijdelijk worden stopgezet, maar nu kunnen ze verder aan de film werken zodat deze uiteindelijk kan worden uitgebracht.

2 De Batman

De slagman
De slagman

Robert Pattinson als Batman is de afgelopen maanden een opwindende gedachte geweest voor mensen om over na te denken. Robert Pattinson heeft veel gedaan om zijn Twilight-achtergrond af te werpen en in het verleden te laten. Nu hij de rol van Batman op zich heeft genomen, zullen meer mensen aan hem in deze rol denken dan als Edward Cullen. De opnames werden tijdelijk stopgezet, maar kunnen nu doorgaan met de film die naar verwachting in oktober 2021 wordt uitgebracht.

1 De titelloze horrorfilm

Naamloos nieuwe regel horrorfilm
Naamloos nieuwe regel horrorfilm

The Un titled Horror Movie bevat de meren van Claire Holt uit The Vampire Diaries, Catherine McNamara uit Shadowhunters en Emmy Raver-Lampman uit The Umbrella Academy. Dat is al een behoorlijk ongelooflijke cast als je het ons vraagt! De film is volledig in quarantaine opgenomen, wat betekent dat de acteurs veel verantwoordelijkheden vanuit hun eigen huis op zich moesten nemen om deze specifieke film tot leven te brengen.

Aanbevolen: