10 film & tv-acteurs wiens rollen plotseling werden vervangen

Inhoudsopgave:

10 film & tv-acteurs wiens rollen plotseling werden vervangen
10 film & tv-acteurs wiens rollen plotseling werden vervangen
Anonim

Er zijn vaak in films en tv-programma's geweest dat een personage plotseling wordt herschikt en gespeeld door iemand die nieuw is. Het is niet heel gebruikelijk, maar het gebeurt wel. Soms is er een verklaring voor, maar soms worden ze vervangen zonder rijm of reden. Of het nu de acteur of de show is, personages worden helaas vervangen, zelfs midden in een seizoen of productie. Soms lukt het gewoon niet.

Hoewel producenten meestal proberen een andere acteur of actrice te vinden die op de vorige acteur lijkt om de overgang voor het publiek te vergemakkelijken en het een beetje gemakkelijker te maken, zijn er genoeg momenten geweest waarop producenten hebben karakters herschikt met een acteur die opvallend anders was. Desalniettemin vinden herschikkingen plaats, en meestal zonder enige waarschuwing.

10 Vivian Banks - 'The Fresh Prince of Bel-Air'

tante vivian werd vervangen door de verse prins van bel air
tante vivian werd vervangen door de verse prins van bel air

Sommigen van jullie herinneren zich misschien wanneer je naar The Fresh Prince of Bel-Air keek toen je jonger was dat tante Viv er vreemd anders uitzag na seizoen 3. Toen de show voor het eerst werd uitgezonden, werd tante Viv gespeeld door Janet Hubert, en zij speelde de rol tot en met seizoen 3 toen ze werd vervangen door Daphne Maxwell Reid in 1993, die haar speelde tot de laatste aflevering. Er werd veel gespeculeerd over de reden waarom Janet Hubert werd vervangen - sommigen dachten dat haar zwangerschap een schending van haar contract was, terwijl anderen speculeerden dat het haar vete met Will Smith was. Blijkbaar konden de twee niet met elkaar opschieten tijdens het filmen van de show, en Janet herinnerde zich in haar memoires dat Will had gevraagd om haar te ontslaan.

9 Perkamentus - 'Harry Potter'

perkamentus werd vervangen in Harry Potter
perkamentus werd vervangen in Harry Potter

Als je ooit hebt besloten om een Harry Potter-binge te doen, merk je misschien een verandering in Perkamentus na de tweede film, Harry Potter en de Geheime Kamer. De rol van Perkamentus werd oorspronkelijk gespeeld door Richard Harris, maar hij werd helaas herschikt voor de derde film, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban. Richard Harris was gediagnosticeerd met Hodgkin-lymfoom en zijn gezondheid ging achteruit. Helaas stierf hij voordat de derde film werd gefilmd en producenten werden gedwongen om de rol te herschikken, en Michael Gambon nam de rol op zich.

8 Carol Willick - 'Vrienden'

Carol Willick is vervangen door vrienden
Carol Willick is vervangen door vrienden

Tijdens de tweede aflevering van Friends maken we voor het eerst kennis met het personage Carol Willick, de ex-vrouw van Ross Geller die hem net had verlaten voor een andere vrouw. Om de plot te verdikken, kwam ze er ook achter dat ze zwanger was van het kind van Ross. In het begin werd Carol gespeeld door Anita Barone, maar ze werd uiteindelijk herschikt en werd uiteindelijk gespeeld door Jane Sibbett. Anita Barone besloot de rol te verlaten om grotere acteerrollen en andere projecten na te streven.

7 Ryan Vogelson - 'Last Man Standing'

Ryan Vogelson werd vervangen als laatste man overeind
Ryan Vogelson werd vervangen als laatste man overeind

Veel mensen herinneren het zich misschien niet, maar in 2011 had Nick Jonas een rol in de sitcom Last Man Standing. Hij verscheen voor het eerst in een aflevering waarin hij de rol speelde van Ryan Vogelson, de echtgenoot van Kristin Baxter. Tegenwoordig speelt Nick niet langer de rol van Ryan, en in plaats daarvan wordt de rol nu gespeeld door Jordan Masterson. Nick ging andere dingen doen, zoals jurylid worden bij The Voice en natuurlijk herenigen met de Jonas Brothers. Zijn tijd in de show was zo kort dat mensen geneigd zijn te vergeten dat hij ooit de rol heeft gespeeld, vooral niet dat Jordan Masterson het overnam.

6 Reggie Mantle - 'Riverdale'

reggiemantel werd vervangen op riverdale
reggiemantel werd vervangen op riverdale

Oorspronkelijk werd de rol van Reggie Mantle in de hitshow Riverdale gespeeld door Ross Butler, maar fans kunnen opmerken dat Ross niet langer de rol van Reggie speelt, in plaats daarvan stapte Charle Melton in en nam het over. Ross had echter een goede reden om te vertrekken, want hij had ook een rol in de populaire Netflix-show, 13 Reasons Why.

Helaas voor Ross kon hij niet beide rollen spelen omdat er planningsconflicten waren. Als gevolg hiervan verliet hij Riverdale en richtte hij zich uitsluitend op 13 Reasons Why. Daarom stapte Charles Melton in om de rol op zich te nemen, en nu heeft Reggie een gloednieuw gezicht.

5 Laurie Forman - 'Die show uit de jaren 70'

Laurie Forman werd vervangen tijdens die show uit de jaren 70
Laurie Forman werd vervangen tijdens die show uit de jaren 70

Gedurende de eerste vijf seizoenen van That '70s Show werd de rol van Laurie Forman, ook bekend als de zus van Eric, gespeeld door Lisa Robin Kelly. Fans hebben echter misschien gemerkt dat Lisa Robin Kelly niet langer de rol van Laurie speelde tijdens seizoen 6. Ze hadden gelijk, want Christina Moore nam de rol over. Lisa keerde niet terug naar de show vanwege persoonlijke problemen in haar leven waarvoor ze afstand moest doen. Ze kreeg zichzelf nooit echt weer op het goede spoor, aangezien ze in 2010 en 2013 werd gearresteerd voor rijden onder invloed en een aantal aanklachten wegens huiselijk geweld had. Ze besloot naar een afkickkliniek te gaan om te proberen haar leven weer op de rails te krijgen, maar ze stierf op tragische wijze door een accidentele overdosis.

4 Daario Neharis - 'Game Of Thrones'

daario naharis werd vervangen op game of thrones
daario naharis werd vervangen op game of thrones

In de hitshow Game of Thrones werd de rol van Daario Naharis oorspronkelijk gespeeld door Ed Skrein. Toen het personage in seizoen vier echter weer terugkwam nadat het slechts in een handvol afleveringen daarvoor was verschenen, merkten fans dat de acteur die Daario speelde niet hetzelfde was. Ze hadden gelijk, want de producers besloten de rol te herschikken en kozen Michiel Huisman om de rol op zich te nemen.

Volgens Ed Skrein waren de zaken ingewikkelder dan ze leken en beschuldigde hij de politiek van het feit dat de show hem dwong om weg te lopen van de show die hij van plan was voor de lange termijn te blijven. Helaas voor hem gebeurde dat niet en was hij heel gemakkelijk te vervangen.

3 Mandy Baxter - 'Last Man Standing'

mandy Baxter werd vervangen als laatste man overeind
mandy Baxter werd vervangen als laatste man overeind

Nadat ABC Last Man Standing had geannuleerd, besloot Fox dat ze de show terug zouden brengen. Terwijl fans super enthousiast waren om de show terug te hebben, waren ze erg in de war toen ze zagen dat een van de hoofdpersonages, Mandy Baxter, plotseling werd herschikt. Molly Ephraim speelde oorspronkelijk Mandy, en ze stond bekend als kort met donker haar. Fans werden voor een lus gegooid toen de nieuwe Mandy het tegenovergestelde was. Molly McCook nam de rol van Mandy over en ze was lang met blond haar, een groot verschil met de originele actrice. Fans waren niet blij met de verandering, maar de oorspronkelijke Mandy moest de show verlaten omdat ze andere acteeroptredens op zich nam, ervan uitgaande dat de show voorgoed werd geannuleerd, waardoor de show gedwongen werd haar opnieuw te casten.

2 Victoria - 'Twilight'

victoria werd vervangen in de schemering
victoria werd vervangen in de schemering

Er waren een aantal vampiers die in de Twilight Saga verschenen, een van de meest voorkomende vampiers was Victoria, een bloeddorstige vampier die uit was op wraak nadat haar partner was vermoord. Victoria wilde niets liever dan wraak nemen op Edward Cullen en zijn menselijke minnaar, Bella Swan, vermoorden. Oorspronkelijk, in Twilight, en de tweede film, New Moon, werd de rol van Victoria gespeeld door Rachelle Lefevre. Toen het echter aankwam op de derde film, Eclipse, werd Rachelle vervangen door Bryce Dallas Howard. Blijkbaar kwam de herschikking met een beetje controverse omdat Rachelle beweerde dat ze overrompeld was, omdat ze andere acteerrollen afwees om Victoria te spelen. Volgens producenten was het vanwege planningsconflicten dat ze besloten haar opnieuw te casten.

1 Penny - 'The Big Bang Theory'

penny werd vervangen op de oerkn altheorie
penny werd vervangen op de oerkn altheorie

Geloof het of niet, het was niet altijd de bedoeling dat Kaley Cuoco de geliefde rol van Penny zou spelen in The Big Bang Theory. Ze probeerde oorspronkelijk voor de rol, maar kreeg de rol niet. Oorspronkelijk had Kaley auditie gedaan voor een rol die niet meer bestaat - Katie - die alleen in de show was voor de unaired piloot. De rol van Katie werd gespeeld door Amanda Walsh, maar nadat de oorspronkelijke pilot was geschrapt, en de producers Katie van de hand deden en haar vervingen door het personage Penny. Als gevolg hiervan werd ook actrice Amanda Walsh vervangen en nam Kaley het over. Zoals we allemaal weten, is de rest geschiedenis.

Aanbevolen: