Actrices wiens zwangerschappen in hun shows werden geschreven

Inhoudsopgave:

Actrices wiens zwangerschappen in hun shows werden geschreven
Actrices wiens zwangerschappen in hun shows werden geschreven
Anonim

Televisieprogramma's gaan allemaal over het vertellen van verhalen over de menselijke ervaring. Hoewel sitcoms en drama's puur fictief zijn, beginnen ze op een bepaald moment in een serie vaak het echte leven te weerspiegelen. Personages worden verliefd, gaan uit elkaar, trouwen en soms worden ze zelfs zwanger.

Zwangerschapsverhaallijnen maken al deel uit van televisieprogramma's voordat acteurs zelfs het woord 'zwanger' op televisie konden uiten. Soms worden personages op televisie organisch zwanger door de plot, terwijl andere keren acteurs in het echte leven zwanger worden en de schrijvers besluiten om de personages ook zwanger te maken. Het opnemen van een echte zwangerschap in het leven van een personage gebeurt vaak wanneer het moeilijk wordt om het echte begin van de zwangerschap te verbergen en/of het personage op een bepaald moment kinderen zou krijgen, dus waarom niet nu.

10 America Ferrera - 'Superstore'

Amy opent kraamcadeaus bij Cloud 9
Amy opent kraamcadeaus bij Cloud 9

Tijdens het filmen van het derde seizoen van Superstore werd America Ferrera in het echt zwanger van haar allereerste kind. Hoewel het misschien gemakkelijk was om Ferrera's babybuil te verbergen terwijl ze Amy speelde, besloten schrijvers haar zwangerschap te gebruiken om wat extra drama in Cloud 9 te brengen.

Amy bevindt zich dus in een precaire situatie in seizoen drie wanneer ze officieel met Jonah begint te daten, alleen om erachter te komen dat ze zwanger is van het kind van haar ex-man.

9 Chelsea Peretti - 'Brooklyn Nine-Nine'

Gina bezorgt afhaalma altijden bij haar collega
Gina bezorgt afhaalma altijden bij haar collega

Terwijl Brooklyn Nine-Nine een succesvolle geschiedenis had met het verbergen van echte zwangerschappen tijdens het filmen, toen Chelsea Peretti aankondigde dat ze in verwachting was, besloot schrijver ermee door te gaan.

Van alle personages in de show was Gina degene die fans het minst verwachtten om moeder te worden, wat de zwangerschap zo vermakelijk maakte. Dat vermengd met het mysterie van wie de vader van de baby was, liet de fans op het puntje van hun stoel zitten tijdens seizoen vier.

8 Cynthia Nixon - 'Sex And The City'

Miranda houdt haar baby voor het eerst vast terwijl Carrie toekijkt
Miranda houdt haar baby voor het eerst vast terwijl Carrie toekijkt

Er was een 'babyboom' op de set van Sex and the City tijdens de opnames van seizoen vier. Zowel Cynthia Nixon die Miranda speelde als Sarah Jessica Parker die Carrie speelde, waren allebei in het echt zwanger. Er is echter maar één zwangerschap in het seizoen geschreven.

Omdat ze niet wilden dat Carrie een alleenstaande moeder zou worden, besloten de schrijvers om Miranda degene te laten zijn die een baby ter wereld mocht verwelkomen. Dit was een slimme zet, omdat het de schrijvers in staat stelde eindelijk Miranda en haar on-en-off-vriendje eindelijk aan elkaar te binden en te trouwen. Bovendien is de geboorte een van de beste afleveringen van de show.

7 Emily Deschanel - 'Bones'

Dr. Temperance zwanger in haar werkuniform
Dr. Temperance zwanger in haar werkuniform

Bones liep twaalf lange seizoenen, dus het is geen verrassing dat actrice Emily Deschanel, die Dr. Temperance Brennan speelde, in die tijd levensveranderende gebeurtenissen in haar persoonlijke leven heeft meegemaakt. Deschanel werd zelfs twee keer zwanger in de twaalf jaar dat ze Dr. Temperance speelde.

In een zeldzame ommekeer besloten de schrijvers om beide zwangerschappen van Deschanel in hun respectievelijke Bones-seizoenen te schrijven. De eerste zwangerschap schokte fans sinds Dr. Temperance en haar liefdesbelang officieel niet samen waren, maar het heeft ze zeker geholpen. Tegen de tijd dat de tweede zwangerschap rondkwam, waren de personages getrouwd en was het veel gemakkelijker te integreren.

6 Ginnifer Goodwin - 'Once Upon A Time'

Sneeuwwitje wiegt haar zwangere buik op Once Upon A Time
Sneeuwwitje wiegt haar zwangere buik op Once Upon A Time

Hoewel Once Upon A Time zich liet inspireren door de klassieke Disney-personages waar iedereen van is gaan houden, vergde het wel vrijheden met hun verhaallijnen sinds ze verweven waren met het moderne leven.

Dat is een deel van de reden waarom de echte zwangerschap van Ginnifer Goodwin in seizoen drie van Once Upon A Time kon worden geschreven, ondanks dat Sneeuwwitje niet echt kinderen had in de sprookjesachtige versie. Zo verwelkomden Sneeuwwitje en de prins hun eerste zoon tijdens seizoen drie van de show, net toen Goodwin beviel van haar eigen zoon.

5 Jenna Fischer - 'The Office'

Pam wijst naar haar zwangere buik terwijl Jim lacht
Pam wijst naar haar zwangere buik terwijl Jim lacht

The Office was zo geen onbekende in zwangerschapsverhaallijnen tijdens de negen seizoenen durende run. Slechts één van de verhaallijnen van de zwangerschap werd echter beïnvloed door een actrice die in het echte leven zwanger werd.

Terwijl Jenna Fischer's personage Pam in de eerdere seizoenen zwanger was, werd ze tijdens seizoen 8 opnieuw zwanger vanwege Fischer's echte zwangerschap. Omdat ze niet wilden omgaan met het verbergen van een zwangerschap, besloten de schrijvers om Pam weer zwanger te maken, wat perfect werkte in het seizoen en zorgde voor een zwangerschaps-rivaliserende verhaallijn tussen Pam en Angela, die ook zwanger was.

4 Katey Sagal - 'Getrouwd… met kinderen'

Een van de meest iconische familie sitcoms aller tijden is Married…with Children, die maar liefst elf seizoenen op Fox werd uitgezonden. Gedurende die tijd werd Katey Sagal in het echte leven zwanger en de schrijvers besloten om het in het zesde seizoen te schrijven.

In tegenstelling tot de meeste zwangere verhaallijnen die gelukkig eindigen, nam de zwangerschap van Sagal's personage Peg een wending, net als haar echte zwangerschap. Nadat Sagal een doodgeboren baby had gekregen, besloten de schrijvers om haar zwangerschap te beëindigen in de show en het in stukken te hakken als een nachtmerrie die door haar man was verzonnen.

3 Lisa Kudrow - 'Vrienden'

Een hoogzwangere Phoebe zit op een keukenstoel en praat met Rachel
Een hoogzwangere Phoebe zit op een keukenstoel en praat met Rachel

NBC's populaire sitcom Friends is een andere show die zowel op het scherm als op echte zwangerschappen ging. Terwijl sommige personages echte zwangerschappen hebben, werden anderen in de show geschreven, zoals Lisa Kudrow's echte zwangerschap tijdens seizoen 4.

De beslissing om Kudrow's echte zwangerschap op te nemen in Phoebe's verhaallijn was interessant omdat Phoebe met niemand in de show uitging. In plaats daarvan besloten de schrijvers iets wilds te doen en Phoebe de surrogaat te laten worden voor de drieling van haar stiefbroer, waardoor fans enkele van de beste Phoebe-afleveringen ooit kregen. Aangezien Kudrow in het echte leven maar van één kind zwanger was, moest ze op de set extra vulling dragen om haar er groter uit te laten zien dan ze in werkelijkheid was.

2 Lucille Ball - 'I Love Lucy'

Lucy wordt gek van weeën terwijl Ricky kalm probeert te blijven
Lucy wordt gek van weeën terwijl Ricky kalm probeert te blijven

Hoewel Lucille Ball niet de eerste actrice was die haar echte zwangerschap in haar show had geschreven, is ze een van de beroemdste. Het zou gemakkelijker zijn geweest voor Ball's zwangerschap om op de set te worden verborgen, omdat ze niet eens mochten zeggen dat ze 'zwanger' was op het scherm, maar de schrijvers kozen ervoor om het te schrijven in het gevoel dat het op dat moment paste in de verhaallijn van Lucy en Ricky.

Naast het feit dat ze niet kon zeggen dat ze "zwanger" was, mocht Lucy's karakter niet tijdens de bevalling worden getoond, dus de show moest slim worden toen het tijd was om Ricky Jr. in de wereld te verwelkomen.

1 Molly Ringwald - 'Het geheime leven van een Amerikaanse tiener'

Amy veroordeelt haar haar moeder Anne omdat ze zwanger is
Amy veroordeelt haar haar moeder Anne omdat ze zwanger is

The Secret Life of an American Teenager is een van ABC Family's, nu Freeform, meest controversiële shows vanwege de melodramatische en vaak absurde verhaallijnen. Terwijl de serie zich concentreerde op de zestienjarige Amy die zwanger werd, was zij niet de enige zwangerschap die de serie volgde.

Nadat Molly Ringwald aankondigde dat ze in het echt in verwachting was, besloten de schrijvers om het drama van de serie te verdubbelen door Ringwalds zwangerschap voor het tweede seizoen in de show te schrijven.

Aanbevolen: