Selena Gomez & Andere beroemdheden die kooklessen/shows doen

Inhoudsopgave:

Selena Gomez & Andere beroemdheden die kooklessen/shows doen
Selena Gomez & Andere beroemdheden die kooklessen/shows doen
Anonim

Leren koken is voor sommigen vanzelfsprekend, maar voor anderen kan het een enorme uitdaging zijn! Het leuke van koken is dat het een plezierige ervaring kan zijn, of je nu weet hoe je moet koken of niet. Beroemdheden die met kookprogramma's beginnen, behandelen de ervaring ofwel als een komische ervaring waarbij ze nauwelijks hun weg vinden in de keuken, of ze gebruiken het platform om te laten zien hoe getalenteerd ze zijn in de keuken.

Kookshows zijn erg interessant omdat verschillende recepten worden onderzocht en beroemdheden aan het licht komen. Hier zijn enkele kookprogramma's en tutorials om op af te stemmen voordat je begint met het koken van je volgende ma altijd.

10 Haylie Duff

haylie duff
haylie duff

Haylie Duff is de oudere zus van Hilary Duff, maar ze staat ook bekend als actrice en zangeres. Wat haar fans misschien nog niet van haar weten, is dat ze ook heel goed kan koken. Ze speelt in een serie genaamd The Real Girl's Kitchen, waar kijkers kunnen zien hoe ze nieuwe en opwindende recepten in de keuken toepast. De show werpt licht op haar zuidelijke roots.

9 Ayesha Curry

Ayesha Curry
Ayesha Curry

Ayesha Curry is de lieftallige echtgenote van Steph Curry, de populaire NBA-speler die naam heeft gemaakt in de basketbalindustrie. Ze begon een kookprogramma op YouTube genaamd Ayesha's Homemade Kitchen. Ze organiseerde ook ooit shows met voedselthema's genaamd The Great American Baking Show en Family Food Fight. Daarnaast heeft Ayesha Curry populaire kookboeken geschreven. Ze biedt haar eigen lijn kookgerei en keukenaccessoires die bij haar recepten passen.

8 Nancy Grace

Nancy Grace
Nancy Grace

Nancy Grace staat bekend om haar grote en botte persoonlijkheid. Ze presenteerde een populaire actualiteitenprogramma op HLN van 2005 tot 2006, Court TV's Closing Arguments van 1996 tot 2007, en ook een titelloze show! In 2015 begon ze een kookprogramma genaamd Koken met Nancy Grace dat zes afleveringen duurde. Tijdens de show zagen fans een zachtere kant van Nancy Grace dan normaal.

7 Amy Schumer

Amy Schumer
Amy Schumer

Amy Schumer's kookprogramma heet Amy Schumer leert koken en richt zich op Amy in de keuken met haar man, Chris Fisher. Ze werken samen in de keuken om interessante recepten te bereiden en hun culinaire spel op te voeren. De show ging in première op Food Network, het populairste voedselkanaal dat er bestaat. De reden waarom Amy Schumer haar eigen show kon landen, is het feit dat ze zo hilarisch is.

6 Selena Gomez

selena gomez
selena gomez

De kookshow van Selena Gomez werpt veel licht op het feit dat ze niet de beste kokkin is, maar dat ze probeert te verbeteren! De show heet Selena + Chef en ging in première op HBO Max.

Hoewel er tot nu toe slechts één seizoen van de show is, is deze al verlengd voor een tweede seizoen! De reden dat de show tot nu toe zo succesvol is geweest, is het feit dat Selena Gomez een aanstekelijke persoonlijkheid heeft en het lijkt alsof ze iemands beste vriendin zou kunnen zijn.

5 Kylie Jenner

Kylie Jenner
Kylie Jenner

De naam van Kylie Jenner's kookprogramma op YouTube heette Koken met Kylie. Ze plaatste een reeks leuke afleveringen waarin ze recepten kookte in haar keuken met verschillende vrienden van haar. Ze gebruikte het platform om te pronken met haar prachtige keuken, de luxe ingrediënten die ze zou gebruiken en haar geweldige persoonlijkheid. Op sociale media is het moeilijk om de persoonlijkheid van Kylie Jenner op de voorgrond te zien komen, maar tijdens haar kookshow was haar leuke persoonlijkheid heel duidelijk.

4 Snoop Dogg

Snoop Dogg
Snoop Dogg

Snoop Dogg werkte samen met Martha Stewart, een van de beroemdste en meest getalenteerde chef-koks ter wereld, voor Martha and Snoop's Potluck Dinner Party. De show ging in première in 2016 en was een hit vanwege hoe hilarisch het was.

Snoop Dogg heeft een komische persoonlijkheid. Na het succes van de show publiceerde Snoop Dogg een kookboek genaamd From Crook to Cook: Platinum Recipes from Tha Boss Dogg's Kitchen.

3 Tiffani Theissen

Tiffany Theissen
Tiffany Theissen

Tiffani Theissen speelde op Saved by the Bell en Beverly Hills, 90210 toen ze jonger was. Snel vooruit naar 2015 en ze was klaar om haar eigen kookserie te lanceren. Deze serie kreeg de slimme titel Dinner at Tiffani's en ging in première op The Cooking Channel. De titel is duidelijk een toneelstuk over Breakfast at Tiffany's, een van de populairste films van de jaren 60. Tiffani Theissen nodigde Elizabeth Berkeley, Tim Meadows, Seth Green en Lance Bass uit om met haar in afleveringen te verschijnen.

2 Jourdan Dunn

Jourdan Dunn
Jourdan Dunn

Jourdan Dunn's kookshow, How it's Dunn, toonde Jourdan die veel meer verkent dan alleen haar tijd in de keuken. Ze bracht ook tijd door met rondhangen op lokale markten en probeerde de perfecte ingrediënten te vinden om te kopen om de meest heerlijke recepten te maken. De show is dat in Thailand, een plaats gevuld met een heel andere keuken dan Noord-Amerikaanse mensen weten.

1 Patricia Heaton

Patricia Heaton
Patricia Heaton

Patricia Heaton, de lieftallige actrice uit Everybody loves Raymond, heeft van 2015 tot 2016 een Food Network-show geland met de naam Patricia Heaton Parties. Het was een verandering ten opzichte van haar sitcom-verleden. De show liep twee seizoenen en was gericht op de avonturen van Patricia Heaton in de keuken. Ze won uiteindelijk een Outstanding Culinary Program Daytime Emmy op basis van deze show.

Aanbevolen: