Jake Gyllenhaal & Andere beroemdheden die openhartig zijn over hun badgewoonten

Inhoudsopgave:

Jake Gyllenhaal & Andere beroemdheden die openhartig zijn over hun badgewoonten
Jake Gyllenhaal & Andere beroemdheden die openhartig zijn over hun badgewoonten
Anonim

Hollywood staat bekend om de glitter en de glamour, maar als het gaat om een paar A-listers, lijkt het alsof ze hebben beknibbeld op een aantal nogal noodzakelijke delen van de glitter en de glamour, en dat is het badgedeelte!

Hoewel een lekkere warme douche nooit als vanzelfsprekend mag worden beschouwd, nemen een paar celebs dat idee een beetje te ver door. Eerder deze maand onthulden Ashton Kutcher en Mila Kunis dat ze hun kinderen alleen in bad doen als ze vies zijn, terwijl ze toegeven dat ze alleen maar schoonmaken de belangrijke plekken dagelijks en niets anders.

Fans begonnen meteen over het onderwerp te discussiëren, baden of niet baden, waardoor een hele reeks andere grote namen naar voren stapten en toegaven dat ook zij niet zo vaak een bad nemen! Jake Gyllenhaal was een van hen en beweerde dat hij douchen niet zo nodig vindt. Eh, excuseer me Jake; maar wat? Gelukkig waren er een handvol celebs die een ander deuntje zongen om hun hygiënegewoonten te benadrukken!

10 Jake Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal wordt beschouwd als een van Hollywood's grootste hartenbrekers, en terecht. Welnu, het lijkt erop dat de allure van Jake Gyllenhaal enigszins is aangetast door zijn minder dan geweldige gedachten over baden. Jake was een van de meest recente celebs die naar voren stapte en onthulde dat hij niet denkt dat baden alleen nodig is.

Dit roept duidelijk veel vragen op, waaronder wat hij beschouwt als baden, en hoe zit het met het feit dat het vooral "minder noodzakelijk" is? Het internet begon talloze memes rond het onderwerp te creëren, waarbij de spot werd gedreven met een mogelijk verband tussen de teksten van Taylor Swift, "Ik verdiende beter" na haar breuk met Jake, waardoor fans zich afvroegen of ze het had over het verdienen van iemand die vaak baadt.

9 Ashton Kutcher & Mila Kunis

Als het gaat om "showergate", zoals het wordt genoemd, waren Ashton Kutcher en Mila Kunis een van de eersten die hun mening over de kwestie deelden. Het duo maakte verder duidelijk dat ze ook niet in baden geloven.

Als het gaat om zichzelf wassen, onthulde Ashton dat ze de noodzakelijke gebieden dagelijks schoonmaken, maar verder besteden ze er geen aandacht aan! Wat hun kinderen betreft, zeiden de twee dat ze hun kinderen ook niet vaak in bad doen, en delen dat ze wachten tot ze vuil zijn. Nou, dan… Is dat niet iets anders!

8 Dwayne Johnson

Dwayne 'The Rock' Johnson was een van de eerste celebs die zich uitsprak tegen de gruwelijke (dramatische, toch?) opmerkingen van Ashton, Mila en Jake. De acteur was niet van plan om iemand zijn hygiënische gewoonten in twijfel te laten trekken, dus ging hij meteen de achtervolging in. Dwayne tweette zijn routine, die bestaat uit een koude douche bij het ontwaken, een training gevolgd door een warme douche.

Na zijn werkdag, die wel 12+ uur kan duren, komt Dwayne thuis en neemt een warme douche. Johnson onthulde ook dat als hij het over douchen heeft, het alles inhoudt, van exfoliëren tot reinigen en die hele negen meter.

7 Kristen Bell & Dax Shepard

Kristen Bell en Dax Shepard konden de familie Kutcher-Kunis niet het enige celebpaar laten zijn dat het nut van routinematig baden niet inzag. Het duo onthulde dat als het om hun kinderen gaat, ze meestal "wachten tot de stank" intrekt voordat ze ze een bad of douche geven. Uh, wat?

Je zou denken dat ze zulke spraakmakende figuren zijn dat ze de beste badkamers zouden hebben met enkele van de beste producten, maar ze geven er niet zoveel om. En met spullen bedoelen we hygiëne. Nadat ze veel opgetrokken wenkbrauwen van het publiek hadden ontvangen, plaatsten Kristen en Dax later een foto waarop ze hun kinderen in bad deden, wat er nog leuker op werd.

6 Chris Evans

Chris Evans was nog een andere celeb die zijn badgewoonten onthulde, en gelukkig voor fans, Chris Evans, doucht zelfs! De acteur had tijdens een live videochat voor het eerst grapjes gemaakt over niet baden en beweerde dat hij aan het begin van de pandemie gewoon thuisbleef en nooit douchte, maar hij maakte alleen maar grapjes.

Hij verduidelijkte snel en maakte duidelijk dat hij heel veel doucht en er ook van geniet, door te zeggen: Dat is niet waar, ik douche de hele tijd. Ik weet niet waarom ik dat zei. Ik ben een heel schoon mens!” Pff!

5 Cardi B

Cardi B was de meest recente celeb die haar $ 0,02 over de kwestie gaf, waarmee ze duidelijk maakte dat ze helemaal geen deel uitmaakt van het NoBathing-team. Cardi zorgt absoluut voor haar persoonlijke hygiëne, vooral als er onaangename geuren bij komen kijken.

De 'Bodak Yellow'-rapper was er snel bij om naar Twitter te gaan waar hij verwarrend vroeg: "Wasp met mensen die zeggen dat ze niet douchen? Het geeft jeuk", schreef ze hilarisch, en er zijn nog nooit echte woorden gesproken! Hoewel ze haar doucheroutine niet opzette zoals 'The Rock' deed, maakte haar tweet duidelijk dat ze niets van dat niet-badleven doet, en wij ook niet!

4 Matthew McConaughey

Matthew McConaughey is een andere A-lister die wordt beschouwd als een hartenbreker uit Hollywood, maar als het gaat om zijn meest recente onthulling over zijn standpunt over douchen, zijn fans misschien niet al te blij. De Interstellar-acteur maakte duidelijk dat niet alleen douchen geen grote prioriteit is, maar dat hij ook al meer dan drie decennia geen okseldeodorant heeft gebruikt!

Ja, je leest het goed! Dat is 30 jaar geen deodorant. Collega-actrice Yvette Nicole Brown deed een stap naar voren om te beweren dat, hoewel het nieuws misschien schokkend is, Matthew geen deodorant nodig heeft, omdat ze beweert dat hij ruikt naar 'granola en goed leven'.

3 Jason Momoa

Jason Momoa, die berucht is als Aquaman, verspilde geen tijd toen hem werd gevraagd naar zijn douchegewoonten om te onthullen dat hij praktisch in het water leeft! "Ik ben Aquaman! Ik ben in het verdomde water", zei hij hilarisch.

De acteur maakte verder duidelijk dat hij vaak doucht, en met zijn Hawaiiaanse roots onthulde hij dat hij van zout water houdt. "Maak je geen zorgen. Ik ben Hawaïaans. We hebben zout water bij me. We zijn goed."

2 Terry Crews

Terry Crews werd hier ongewild bij betrokken! Na het waanzinnige aantal beroemdheden dat naar voren stapte, werd Terry ervan beschuldigd niet te douchen op sociale media. Dit bracht de acteur ertoe om te onthullen dat zijn douchegewoonten het prima doen. Aangezien hij veel zweet, maakte Crews duidelijk dat hij inderdaad doucht. Niet alleen heeft hij aan het eind van de dag een goede douche nodig, maar Terry zei ook dat hij "van" douchen houdt, en eerlijk gezegd, wie niet?

1 Cameron Diaz

Cameron Diaz heeft in 2014 misschien een stap terug gedaan uit de schijnwerpers toen ze in haar laatste film, Annie, verscheen voordat ze definitief afscheid nam van acteren. Nou, tijdens een interview datzelfde jaar onthulde Cameron Diaz dat ze ook geen fan is van deodorant! Dit maakt haar niet alleen lid van het NoBathing-team, maar het lijkt alsof ze de trend heeft ingezet!

De actrice beweert dat deodorant er in feite voor zorgt dat de geur "binnen blijft", terwijl ze er de voorkeur aan geeft dat deze "naar buiten komt". Oké, Cameron. Wat je ook zegt!

Aanbevolen: