De cast van 'Jersey Shore' gerangschikt op hoe duur hun huizen zijn

Inhoudsopgave:

De cast van 'Jersey Shore' gerangschikt op hoe duur hun huizen zijn
De cast van 'Jersey Shore' gerangschikt op hoe duur hun huizen zijn
Anonim

Het is moeilijk te geloven dat de reality-tv-serie Jersey Shore meer dan tien jaar geleden begon. De blijvende roem en, inderdaad, het fortuin van zijn sterren is een bewijs van de populariteit en levensduur van de show binnen het popcultuurmilieu. Ondanks het succes is Jersey Shore echter zwaar bekritiseerd vanwege het bestendigen van Italiaans-Amerikaanse stereotypen en vanwege het veelvuldige gebruik van etnische laster onder de hoofdcast. Maar de controverse heeft de cast, die stinkend rijk is, nauwelijks geschrokken.

De belangrijkste aluin hebben allemaal luxe eigendommen met een waarde van honderdduizenden tot miljoenen dollars. Van al zijn kleurrijke cast van meer dan levensgrote personages, is de meest bekende de tengere en eigenzinnig charmante Snooki, maar het castlid met het duurste bezit is eigenlijk behoorlijk verrassend. Hier is de cast van Jersey Shore gerangschikt op hoe duur hun huizen zijn.

8 Angelina Larangeira heeft een mooi maar bescheiden huis van $ 400.000

Jersey Shore-ster Angelina Larangeira deelt een prachtig, modernistisch huis met haar man, Chris (als ze in ieder geval geen echtscheidingsgeruchten ontwijken). Het huis met vier slaapkamers kostte $ 400.000, wat redelijk bescheiden is gezien de immense bekendheid van de realityster. Het huis ligt in een rustige buitenwijk van New Jersey en heeft een subtiele, moderne inrichting en veel groen omringend.

Met een nettowaarde van $ 4 miljoen volgens de Celebrity Net Worth, heeft Larangeira ongetwijfeld haar fortuin verstandig geïnvesteerd.

7 Deena Cortese woont in dit indrukwekkende huis van $ 630, 000 in New Jersey

Deena Cortese kocht haar prachtige pad in New Jersey voor $ 630.000. Het enorme vrijstaande huis, dat ze deelt met echtgenoot Christopher Buckner en hun kinderen, heeft vijf slaapkamers, een zwembad, een jacuzzi en een inloopwadrobe voor haar uitgebreide collectie designerkleding. In tegenstelling tot veel van haar co-sterren, geeft Cortese de voorkeur aan een traditionele en smaakvolle inrichting, die de schilderachtige buitenkant weerspiegelt.

6 Snooki heeft onlangs haar prachtige strandhuis verkocht voor $ 740, 000

Misschien de meest bekende van alle Jersey Shore-sterren, Snooki's huis ha alt verrassend genoeg niet de nummer één plek op deze lijst. Ze verkocht onlangs haar prachtige strandhuis voor $ 740, 000. Het huis bleek een grote investering te zijn, aangezien ze het aanvankelijk in 2015 voor $ 370.000 had gekocht, waardoor ze haar geld verdubbelde met de verkoop.

Na het vangen van Covid-19 moest Snooki zichzelf isoleren in het pad; onaangename herinneringen aan deze moeilijke tijd hebben mogelijk bijgedragen aan haar beslissing om het te verkopen.

5 Ronnie Ortiz-Magro zette zijn pad op voor $ 869, 900

Het huis van Ronnie Ortiz-Magro, gelegen in het hart van Las Vegas, is modern en over het algemeen smaakvol, afgezien van hier en daar een met goud ingelegde meubelen. In 2020 zette hij het pad te koop voor $ 869.900, wat helemaal niet slecht is voor een enorm huis in een chique gated community.

Volgens makelaar biedt het "huis van 3.000 vierkante meter, vier slaapkamers en 3,5 badkamers uitzicht op de Strip, de omliggende bergen en de skyline van de stad."

4 Michael "The Situation" Sorrentino kocht een sjieke pad voor $ 1,8 miljoen

De zwaargebruinde Mike "The Situation" Sorrentino mag dan als een grap worden beschouwd onder Jersey Shore-fans, maar hij heeft er nauwelijks last van gezien het luxe leven waarvan hij geniet. Hij is eigenaar van een herenhuis van 9.800 vierkante meter gelegen in Monmouth County, New Jersey en opzichtig begint het niet eens te beschrijven. Het pand, dat naar verluidt $ 1,8 miljoen kostte, "heeft 7 slaapkamers en 10 badkamers" verdeeld over vier verdiepingen, volgens Life and Style Mag.

3 DJ Pauly D heeft een $ 2 miljoen Las Vegas herenhuis

Het is niet verwonderlijk dat het huis van Pauly D een eigen zonnebank heeft, wat de geobsedeerde realityster waarschijnlijk heeft geholpen om door de lockdown te komen. Blijkbaar heeft zijn verblijf op Jersey Shore zijn vruchten afgeworpen, aangezien hij een enorm herenhuis van $ 2 miljoen in Las Vegas bezit. Naast de zeven slaapkamers beschikt het huis met marmeren vloer over een inloopkast vol met designer sneakers, een fitnessruimte, een zonnestudio en een garage die tot de rand gevuld is met de luxe autocollectie van de ster. Pauly leeft zonder twijfel zijn beste leven van 1%.

2 Jwoww leeft het leven in haar $ 2 miljoen herenhuis

Jenni "JWoww" Farley heeft maar liefst $ 100.000 per aflevering verdiend tijdens haar tijd op Jersey Shore, en leeft het goede leven en opende onlangs haar eigen winkel.

Ze kocht haar herenhuis in Holmdel, New Jersey voor een indrukwekkende $ 2 miljoen en het huis heeft 6 slaapkamers, 6 badkamers en vooral talloze inloopkasten voor de altijd ontluikende designer kicks van de ster.

1 Vinny Guadagnino bezit een $ 3,5 miljoen Hollywood Hills herenhuis

Officieel de Jersey Shore-ster met de duurste pad, Vinny Guadagnino kocht zijn herenhuis in Hollywood Hills voor een verbluffende $ 3.5 miljoen. Met een gerapporteerde nettowaarde van $ 5 miljoen volgens Celebrity Net Worth, lijkt de overgrote meerderheid van Guadagnino's contanten te zijn geïnvesteerd in zijn chique huis.

Hij kocht zijn woning met 3 slaapkamers en 2, 685 vierkante meter in 2020 en het biedt "een adembenemend panoramisch uitzicht over West Hollywood, Century City en helemaal naar de Stille Oceaan", zoals gerapporteerd door TMZ. Na enkele persoonlijke worstelingen te hebben overwonnen, leeft de realityster nu zijn beste leven.

Aanbevolen: