10 Scherm BFF's die elkaar niet kunnen uitstaan IRL

Inhoudsopgave:

10 Scherm BFF's die elkaar niet kunnen uitstaan IRL
10 Scherm BFF's die elkaar niet kunnen uitstaan IRL
Anonim

Als twee acteurs zo'n geweldige chemie op het scherm hebben, is het echt moeilijk te geloven dat ze in het echte leven niet zo met elkaar zijn. We begrijpen dat de hele taak van een acteur te goed is, maar je zou graag denken dat veel co-sterren op het scherm en beste vrienden ook in het echte leven behoorlijk dichtbij zijn, toch? Helaas voor ons fans is dat niet altijd het geval. Veel acteurs op het scherm zijn niet zo in de echte wereld, en het is echt moeilijk te geloven, vooral met wat er op het scherm gebeurt.

Er kunnen veel redenen zijn waarom deze beste vrienden op het scherm in het echte leven niet zo zijn. Van gevechten die uitmonden in fysieke woordenwisselingen tot meningsverschillen, en zelfs het feit dat ze elkaar gewoon niet mogen, je zou er versteld van staan hoeveel van je favoriete co-sterren van beroemdheden dat wel kunnen.' t staan elkaar.

10 Patrick Dempsey & Isaiah Washington

Patrick Dempsey en Isaiah Washington waren misschien close als personages in Grey's Anatomy, maar in het echte leven zijn de twee helemaal geen vrienden. Een paar jaar geleden, toen ze aan het filmen waren op de set van Grey's Anatomy, raakten Dr. McDreamy en Dr. Burke er echt in - fysiek. Er werd gemeld dat de twee ruzie kregen over andere castleden toen de figuur gewelddadig werd toen Isaiah Patrick bij de keel greep. De twee zaten in elkaars gezicht en wisselden verhitte woorden uit. Daarna kunnen we gerust zeggen dat ze nooit echte vrienden waren.

9 Matthew Fox & Dominic Monaghan

Matthew Fox en Dominic Monaghan waren ooit hecht toen ze allebei schitterden in de hitshow Lost. De zaken tussen de twee liepen uit de hand toen Dominic een tweet stuurde waarin hij Matthew beschuldigde van het slaan van vrouwen. Een fan vroeg hoe hij zoiets kon zeggen, aangezien ze vrienden waren en goede tijden samen hadden.

Dominic antwoordde: "Hoe weet je dat we dat ooit gedaan hebben? Je kent ons allebei niet. Hij slaat vrouwen. Geen geïsoleerde incidenten. Vaak. Niet geïnteresseerd." Matthew en zijn team hebben de beschuldigingen natuurlijk van tafel geveegd en volgehouden dat de twee nooit vrienden waren geweest en al een eeuwigheid niet met elkaar hadden gepraat. Matthew was door de jaren heen in veel juridische problemen gekomen, waar Dominic op doelde. Het is veilig om te zeggen dat ze vandaag geen vrienden zijn.

8 Ariana Grande & Jennette McCurdy

We herinneren ons allemaal toen Ariana Grande op Victorious was, maar weet je nog toen ze een spin-off had naast Jenette McCurdy genaamd Sam & Cat? Misschien niet, want er was maar één seizoen van de show voordat deze in 2014 werd geannuleerd. Er gingen geruchten rond dat de show was geannuleerd omdat er een kloof was tussen de twee meisjes. Tijdens het filmen leken ze de beste vrienden. Er deden echter veel geruchten de ronde dat ze niet met elkaar konden opschieten en dat Jenette het gevoel had dat ze niet eerlijk werd behandeld en dat ze niet hetzelfde werd betaald als Ariana. Die geruchten werden echter verpletterd en Jenette gaf wel toe dat zij en Ariana vaak stoten op de set, maar tegenwoordig hebben ze betere voorwaarden.

7 Nina Dobrev & Paul Wesley

Vampire Diaries-sterren Nina Dobrev en Paul Wesley waren misschien super dichtbij in de show, maar de twee waren in het echte leven helemaal niet close. Aan het begin van het filmen van de show konden Nina en Paul niet echt met elkaar overweg, ondanks het feit dat hun personages op een gegeven moment elkaars liefdesbelangen waren. Gelukkig voor de fans en de twee leerden ze elkaar langzaam aardig te vinden. Het gekibbel op de set en de algemene afkeer van elkaar begonnen langzaam af te nemen naarmate ze meer met elkaar samenwerkten, en nu kunnen de twee zichzelf een beetje vrienden noemen.

6 Leighton Meester & Blake Lively

Blair Waldorf en Serena van der Woodsen hadden een behoorlijk gecompliceerde vriendschap op Gossip Girl. Wat betreft Leighton Meester en Blake Lively, de twee benadrukken die hen speelden, ze hadden ook een beetje een gecompliceerde relatie. De twee waren helemaal geen vrienden. Ze haatten elkaar niet per se, maar ze waren ook geen beste vrienden. Simpel gezegd, de twee tolereerden elkaar omdat ze moesten samenwerken. Ze waren bevriend met elkaar, maar buiten de Gossip Girl-set waren ze helemaal niet close.

5 Channing Tatum & Alex Pettyfer

Channing Tatum en Alex Pettyfer waren misschien dichtbij in Magic Mike, maar buiten de set was dat niet het geval. Volgens Alex mag Channing hem niet. Helemaal niet. Toen hij de rol in de film op zich nam, gaf Alex toe dat hij een beetje nerveus was. Als gevolg daarvan hield hij zichzelf op de set terwijl hij op de set was, helaas kwam dat als afstandelijk over, wat ertoe leidde dat de twee helemaal geen relatie hadden.

Om het drama verder gaande te houden, had Alex een appartement gehuurd van een van Channings vrienden. In slechte smaak verhuisde Alex zonder vier maanden huur te betalen. Natuurlijk kwam Channing erachter, en liet Alex het hebben, tegen hem schreeuwend om zijn vriend terug te betalen en nooit meer met ze te rotzooien. Jakkes! We denken dat ze toch geen vrienden zijn.

4 Sarah Jessica Parker & Kim Cattrall

In de loop der jaren waren er een aantal geruchten rond Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker van Sex and the City en het feit dat de twee co-sterren in het echte leven ruzie hadden. Onlangs kwamen die geruchten tot een hoogtepunt toen de twee publiekelijk het tegen elkaar opnemen. Sarah had Kim subtiel de schuld gegeven van het feit dat Sex and the City 3 niet doorging, wat Kim natuurlijk boos maakte, waardoor ze uithaalde en zei dat dat niet waar was. Toen de broer van Kim niet lang daarna overleed, betuigde Sarah publiekelijk haar medeleven, waar Kim niet licht over vatte. Ze antwoordde en zei: "Laat me dit HEEL duidelijk maken. (Als ik dat nog niet heb gedaan). Je bent mijn familie niet. Je bent mijn vriend niet." Jakkes. Denk dat er toch al die jaren een vete was.

3 Debra Messing & Megan Mullally

Hoewel we dol zijn op Debra Messing en Megan Mullally samen als Grace en Karen in Will & Grace, is hun vriendschap die we hebben leren kennen en liefhebben in het echte leven niet zo. Tijdens de recente heropleving van de show, nam Megan verlof van de show. Er gingen geruchten over waarom ze plotseling de show verliet, en het is aan het licht gekomen dat er een enorme vete was tussen Megan en Debra. Om de geruchten verder te bevestigen, ontvolgde Megan Debra op sociale media. Hoewel het niet duidelijk is waar hun ruzie over ging, kwam er toch een einde aan de opwekking.

2 Ariana Grande & Victoria Justice

Ariana Grande heeft weer een vete gehad met een andere tegenspeler, dit keer met Victorious' Victoria Justice. Het was echt geen geheim dat de twee meisjes elkaar echt niet mochten, omdat ze constant met elkaar in botsing kwamen op de set. Door de jaren heen leken ze subtiel naar elkaar te graven, en Ariana zei zelfs op een niet-zo-subtiele manier dat de reden waarom Victorious eindigde, was vanwege Victoria. De twee zijn nog steeds geen vrienden, want Ariana herenigde de Victorious-cast voor haar videoclip "Thank U, Next", maar Victoria sloot ze uit. Victoria postte zelfs publiekelijk dat ze op Coachella was op de avond dat Ariana optrad, en maakte zelfs een punt om te zeggen dat ze vroeg moest vertrekken en Ariana's set miste. We denken niet dat deze twee ooit vrienden zullen worden.

1 Miley Cyrus & Emily Osment

We hielden allemaal van Miley Cyrus' vriendschap op het scherm met Emily Osment terwijl de twee Miley en Lily speelden in Hannah Montana. Aan het begin van het filmen van de show waren de twee eigenlijk best close, maar naarmate de tijd verstreek, dreven ze uit elkaar. Miley onthulde in haar autobiografie dat zij en Emily echt probeerden vrienden te zijn, omdat hun personages beste vrienden waren. Maar wanneer ze het probeerden, eindigden ze altijd met vechten en het liep nooit goed af. Gelukkig leken ze de strijdbijl te hebben begraven, aangezien de twee het tegenwoordig beter hebben.

Aanbevolen: