8 Shondaland-sterren die elkaar niet kunnen uitstaan (+8 die aangesloten zijn)

Inhoudsopgave:

8 Shondaland-sterren die elkaar niet kunnen uitstaan (+8 die aangesloten zijn)
8 Shondaland-sterren die elkaar niet kunnen uitstaan (+8 die aangesloten zijn)
Anonim

Shondaland Production Company, opgericht door Shonda Rhimes in 2005, is de thuisbasis van enkele van de meest verbazingwekkende shows aller tijden. Deze omvatten onder andere grote televisieprogramma's zoals Grey's Anatomy, Scandal, Private Practice, How To Get Away With Murder (HTGAWM), The Catch.

Achter elke populaire tv-show zitten acteurs die moeiteloos werken om geweldig entertainment te maken. Sommigen verschijnen als vaste gasten, terwijl anderen terugkerende gastrollen op zich nemen. Helaas kunnen sommige Shondaland-sterren, nadat ze met elkaar hebben samengewerkt, elkaar niet uitstaan, terwijl sommigen verliefd worden nadat ze elkaar op de set hebben ontmoet. Hier is een lijst van beide:

16 Ellen Pompeo was opgelucht toen Patrick Dempsey vertrok

Met de hoofdrol in het recordbrekende medische drama, Grey's Anatomy, speelde Patrick Dempsey 10 jaar lang een liefdesbelang voor Ellen Pompeo op het scherm totdat hij besloot de show te verlaten en toen hij wegging; hun vriendschap ook. Volgens hollywoodlife heeft Ellen sinds zijn vertrek nooit meer met zijn voormalige tegenspeler gesproken. Ze onthulde dat ze werd gediscrimineerd vanwege zijn tegenspeler en was opgelucht toen hij wegging.

15 Isaiah Washington en Patrick Dempsey hebben echt gevochten

Grey's anatomische co-ster Isaiah Washington en Patrick Dempsey kunnen elkaar niet uitstaan. Zoals onthuld door screenrant, kregen de twee co-sterren ruzie nadat Dempsey laat op het werk verscheen. Washington greep het shirt van Dempsey terwijl ze ruzie maakten en de rest was geschiedenis. Washington werd kort na het incident ontslagen.

14 Er is nog steeds slecht bloed tussen Isaiah Washington en T. R. Ridder

Volgens cosmopolitan gebruikte Grey's Anatomy-ster Washington een homofobe smet naar zijn tegenspeler T. R Knight terwijl ze backstage ruzie maakten. Washington probeerde zich te verdedigen bij de Golden Globes en gebruikte nog steeds dezelfde smet. Naderhand onthulde Knight dat hij homo was en werd Washington ontslagen uit de show. Er blijft duidelijk kwaad bloed tussen de twee voormalige co-sterren.

13 De cast van Grey's Anatomy wilde stiekem dat Kate Walsh zou vertrekken

Wat kan ze hebben gedaan om een hele cast boos op haar te maken? Voormalig Grey's Anatomy-ster Kate Walsh accepteerde alleen een nieuwe carrièrekans in de spin-off-serie, Private Practice. Volgens screenrant konden haar voormalige castleden haar niet uitstaan omdat ze die baan stiekem ook wel wilden. Ze hadden echter boos op Shonda moeten zijn, aangezien zij degene was die de aanwerving deed.

12 Katherine Heigl had moeten zwijgen over de filmcarrièreambities van Ellen Pompeo

Nadat Katherine Heigl haar acteercarrière had opgebouwd in Grey's Anatomy, besloot ze de show te verlaten nadat ze haar contract had verlengd en een grote loonsverhoging had gekregen. Haar ruzie met Ellen Pompeo brak uit toen ze haar publiekelijk bekritiseerde omdat ze de show had verlaten en hoe haar filmcarrière daarna niet van de grond was gekomen, zoals dagelijkse berichten.

11 Katherine Heigl was echt boos op Shonda Rhimes toen ze die nominatie afwees

Katherine Heigl en baasdame, Shonda Rhimes kunnen elkaar niet uitstaan. Volgens fame10 is dit het geval nadat ze een nominatie kreeg voor Beste Actrice voor haar rol in Grey's Anatomy en in plaats daarvan de nominatie afwees en onthulde dat haar werk dat seizoen geen Emmy-nominatie rechtvaardigde. Rhimes en haar team waren erg woedend dat ze haar schermtijd moesten inkorten totdat ze de show verliet. Rhimes vertelde later dat ze heeft geleerd hoe ze haar soort niet moet aannemen.

10 Taye Diggs en Idina Menzel gingen na 10 jaar hun eigen weg

Na 10 jaar huwelijk konden voormalige co-sterren Taye Diggs en Idina Menzel elkaar niet meer uitstaan en besloten ze te scheiden. Ze speelden allebei in Shondaland's show Private Practice en daarvoor in een rockmusicalfilm genaamd Rent. Volgens screenrant zijn ze allebei publiekelijk verder gegaan met andere mensen.

9 Paul Adelstein had met iedereen kunnen uitgaan, maar hij koos de co-ster van Liza Weil

Scandal-ster Paul Adelstein en How To Get Away With Murder (HTGAWM)-ster Liza Weil stopten na 10 jaar met hun huwelijk, zoals People onthult. Dit ex-paar kan elkaar echt niet uitstaan, vooral nadat Weil daarna met haar HTGAWM-collega-collega begon te daten. Het duo deelt echter de gezamenlijke voogdij over hun schattige dochter.

+8 Dat klopte

8 Scott Foley en Marika Dominiczyk zijn getrouwd en hebben kinderen

Actrice Marika Dominiczyk debuteerde onlangs met haar carrière in Grey's Anatomy, jaren nadat haar huidige echtgenoot Scott Foley in dezelfde show speelde. Volgens Dailymail is het duo in 2007 in een privéceremonie getrouwd en heeft het momenteel drie kinderen. Foley speelde in nog een andere Shondaland-hitserie, Scandal.

7 Adam Shapiro en Katie Lowes trouwden in 2012

Acteur Adam Shapiro nam gastrollen op zich in Private Practice en Grey's Anatomy voordat hij als vaste klant op Scandal verscheen. Hij wist niet dat hij liefde zou vinden met mede-co-ster Katie Lowes. Zoals de screenrant onthult, speelde Adam het personage van haar ex-vriendje dat op het scherm stierf. Het stel trouwde in 2012 en verwelkomde hun eerste kind in 2017.

6 Matthew Alan en Camilla Luddington konden hun liefde niet langer verbergen

Dit is weer een huwelijk in Shondaland. Grey's Anatomy-sterren Matthew Alan en Camilla Luddington zijn het nieuwste stel in de stad, ze zijn onlangs in het huwelijksbootje gestapt tijdens een intieme kustceremonie. Volgens People probeerde het duo hun relatie te verbergen, maar een broodje in de oven leidde ertoe dat ze het onthulden. Ze hebben nu samen een prachtige 2-jarige baby.

5 Alfred Enoch en Aja Naomi King zouden heel goed het koppel kunnen zijn in de volgende grote Shondaland-bruiloft

Hoewel dit stel hun relatie nooit in het openbaar heeft bevestigd, beweren sommige bronnen dat ze een tijdje met elkaar zijn uitgegaan. Beiden staren in Shondaland's How To Get Away With Murder, Alfred en Aja hebben online foto's gedeeld die elkaar overal vergezellen. Hij was zelfs haar date op een Hollywood-gala en beiden hebben elkaars ouders ontmoet, zo meldt de film.

4 Paul Adelstein en Liza Weil zijn getrouwd, ook al was het voor altijd maar 10 jaar

Ex-koppel, Adelstein en Weil zijn misschien uit elkaar gegaan, maar ze hebben het zeker in het verleden gehad. Ze waren in feite 10 jaar getrouwd met een dochter. Volgens People speelden Adelstein en Weil samen in Gilmore Girls voordat ze naar verschillende Shondaland-shows verhuisden. Het ex-paar ging in 2016 uit elkaar, daarbij verwijzend naar onverenigbare verschillen.

3 Charlie Weber en Liza Weil hadden jarenlang een relatie, maar gingen dit jaar vroeg uit elkaar

Na het beëindigen van haar huwelijk met Adelstein, begon Weil te daten met haar HTGAWM-collega, Charlie Weber. Ze hadden een rotsachtige relatie op het scherm, wat een rare ervaring moet zijn geweest voor het echte stel. Echter, na twee jaar daten, verrasten ze fans later toen ze hun scheiding in februari 2019 aankondigden als eonline rapporten.

2 Alan Ruck en Mireille Enos gaan nog steeds sterk

Koppel Alan Ruck en Mireille Enos hebben zeker contact. Ze trouwden in 2008 en hebben twee kinderen. Het duo speelde allebei in de show The Catch voordat deze werd geannuleerd. Mireille nam de hoofdrol op zich terwijl Alan gastoptredens maakte. Volgens People heeft Mireille ooit onthuld dat ze met haar tienerliefde is getrouwd en dat het duo nooit gelukkiger kan zijn.

1 De relatie van David Sutcliffe en Kate Walsh kostte Kate bijna haar huwelijk

Een ander ex-koppel van Shondaland dat een relatie heeft gehad, is Sutcliffe en Walsh. Na staren in Grey's Anatomy kreeg Kate een hoofdrol in de spin-offshow Private Practice. Volgens de screenrant had Kate haar huwelijk met producer Alex Young kunnen beëindigen vanwege een gespeculeerde relatie met co-ster David Sutcliffe. Hun relatie duurde echter niet al te lang.

Aanbevolen: