15 vijanden op het scherm die IRL van elkaar houden

Inhoudsopgave:

15 vijanden op het scherm die IRL van elkaar houden
15 vijanden op het scherm die IRL van elkaar houden
Anonim

Het laatste wat een acteur wil, is een slechte reputatie. Dit kan ervoor zorgen dat hun carrière niet tot bloei komt of dat ze helemaal uit de gunst van Hollywood worden geschopt. Toch bevinden acteurs zich vaak in veeleisende situaties, waardoor het bijna onmogelijk is om met iedereen op de set overweg te kunnen. Het is geen geheim dat sommige besties op het scherm elkaar in het echte leven verachten. Sommige acteurs hadden het zo moeilijk om met hun medesterren samen te werken, dat ze gezworen hebben nooit meer met hen samen te werken. Echter, voor elk paar BFF's op het scherm die elkaar IRL haten, is er een paar vijanden op het scherm die van elkaar houden.

Het zal je misschien verbazen dat vijanden op het scherm, zoals Gabriella Montez en Sharpay Evans van de High School Musical-franchise, een hechte vriendschap achter de schermen hebben gevormd. Blijf lezen om meer te weten te komen over de vele vijanden op het scherm die in het echte leven niets dan liefde voor elkaar hebben.

15 High School Musical: Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale zijn vandaag nog steeds goede vrienden

Gabriella Montez en Sharpay Evans van de High School Musical-franchise hebben elkaar nog nooit gezien. Maar hetzelfde kan niet gezegd worden over de acteurs die ze spelen. Vanessa Hudgens en Ashley Tisdale zijn sinds hun HSM-dagen hecht gebleven. Deze vijanden zijn besties geworden en vieren elke speciale gelegenheid samen. Ze zijn meer familie dan vrienden.

14 The Big Bang Theory: Jim Parsons en Wil Wheaton zijn geen gezworen vijanden IRL

Iedereen die naar The Big Bang Theory kijkt, weet dat Sheldon Cooper Wil Wheaton met al zijn hersens haat. Maar hoewel Sheldon en Wil elkaar misschien met een passie haten, hebben de acteurs die hen spelen niets dan liefde voor elkaar. Wheaton twitterde ooit dat hij "dankbaar was om [Jim Parsons] zijn vriend te noemen."

13 Het kantoor: Jenna Fischer en Angela Kinsey zijn geen vriendelijke collega's op tv, maar ze zijn beste vrienden IRL

Angela en Pam kunnen het niet altijd goed met elkaar vinden op The Office, en dat is te danken aan Angela's gespannen houding. Maar achter de schermen zijn Angela Kinsey en Jenna Fischer beste vrienden die het grootste deel van hun vrije tijd samen doorbrengen. Ze hebben zelfs de handen ineen geslagen om de podcast Office Ladies te maken. Ze steunen en houden van elkaar met volle teugen.

12 Breaking Bad: Bryan Cranston werd goede vrienden met Giancarlo Esposito terwijl hij op de set was

Acteur Bryan Cranston speelde W alter White in AMC's spannende tv-show Breaking Bad. Zijn partner die vijand werd, Gus Fring, werd gespeeld door acteur Giancarlo Esposito. Maar in tegenstelling tot hun personages op het scherm, zijn Bryan en Giancarlo in het echte leven erg goede vrienden. Bryan verwijst naar Giancarlo als "een dierbare vriend en een geweldige acteur."

11 The Walking Dead: David Morrissey en Andrew Lincoln waren vrienden voordat ze rivalen op het scherm speelden

David Morrissey en Andrew Lincoln, die de gouverneur en Rick Grimes spelen in The Walking Dead, kenden elkaar voordat ze tegengestelde krachten speelden in de show. David vertelde Rolling Stone dat hij Andrew "al heel lang" kent. David was enthousiast om zich bij de cast aan te sluiten en samen met zijn buddy op te treden.

10 Game Of Thrones: Lena Headey en Peter Dinklage proberen elkaar alleen op de camera te vermoorden

Cersei Lannister haat haar kleine broertje Tyrion met een passie. Maar de broers en zussen die het op Game of Thrones uitvechten, lijken in niets op de acteurs die ze spelen. Lena Headey en Peter Dinklage zijn zelfs zulke goede vrienden, ze woonden zelfs samen terwijl ze de show aan het filmen waren.

9 Het kantoor: Steve Carell haat Toby maar houdt van Paul Lieberstein

De grootste vete op The Office is tussen Michael Scott en Toby Flenderson. Michael haat Toby meer dan zo ongeveer alles. Maar in het echte leven bewondert Steve Carell Paul Lieberstein om zijn komische manieren. Hij is een natuurtalent als het op schrijven aankomt, maar het kost hem tijd om te schrijven, en daarom koos Steve ervoor om hem in de eerste plaats te haten.

8 Riverdale: Lili Reinhart en Madelaine Petsch waren kamergenoten IRL

Betty Cooper en haar nicht Cheryl Blossom konden het niet altijd goed vinden met Riverdale. Cheryl kan wreed en sluw en ronduit stiekem zijn. Maar de actrices die de twee personages vertolken, Lili Reinhart en Madelaine Petsch, hebben in het echte leven een diepe liefde voor elkaar. Ze woonden zelfs samen in 2017.

7 Sherlock: Benedict Cumberbatch en Andrew Scott zijn strikt vriendelijk off-screen

Benedict Cumberbatch en Andrew Scott mogen elkaar haten op de set van Sherlock, maar in het echte leven zijn ze best aardig. Benedict plaagt graag Andrew en imiteert hem waar mogelijk. Andrew, aan de andere kant, zegt dat er "niemand is zoals hij", gaat zelfs zo ver om Benedict een "mooi persoon" te noemen."

6 Thor: Chris Hemsworth en Tom Hiddleston hebben een serieuze bromance aan de gang

Chris Hemsworth en Tom Hiddleston staan bekend om het vertolken van Thor en Loki in het Marvel Cinematic Universe. Hun personages hebben elkaar niet altijd gesteund. Maar in het echte leven hebben Chris en Tom zo'n sterke band dat het moeilijk te negeren is. Deze co-sterren zijn bro-sterren en hun verbinding was op handen.

5 Uiteenlopend: Kate Winslet is de zelfverklaarde grote zus van Shailene Woodley

Shailene Woodley kreeg de kans om samen te werken met Kate Winslet in de Divergent-franchise, en de twee dames vormden al snel een band. Kate is zelfs de zelfverklaarde grote zus van Shailene. Shailene zei het volgende over Kate: "Een van de grootste geschenken die ik in mijn leven heb gehad, is het zusterschap van Kate te ontvangen."

4 Harry Potter: Tom Felton en Emma Watson gaan samen naar het strand en hebben zelfs een slaapfeestje

Draco Malfidus en Hermelien Griffel uit de Harry Potter-films zouden nooit in hun vrije tijd rondhangen. Maar Tom Felton en Emma Watson zouden dat zeker doen. Deze twee vrienden kregen een band op de set van Harry Potter en zijn door de jaren heen van elkaars vriendschap blijven genieten. Ze gaan zelfs samen op vakantie!

3 The Walking Dead: Norman Reedus en Jeffrey Dean Morgan werden al snel de beste vrienden

Jeffrey Dean Morgan en Norman Reedus ontmoetten elkaar en kregen snel een band op de set van The Walking Dead. Terwijl hun personages Daryl en Negan elkaar verachten alsof er geen morgen is, is dat niet het geval voor Jeffrey en Norman. Ze praten dagelijks met elkaar en houden bijna net zoveel van motoren als van elkaar.

2 The Flash: Grant Gustin en Tom Cavanagh ontmoetten elkaar op de set en werken continu samen aan zijprojecten

Barry Allen en Dr. Harrison Wells zijn allesbehalve gezellig in The Flash. Maar zodra de camera's stoppen met draaien, transformeren Grant Gustin en Tom Cavanagh weer in hun gekke en vriendelijke zelf. Deze twee maatjes zullen samen walsen terwijl ze volledig voorbereid op de set staan. Ze werken zelfs samen aan nevenprojecten wanneer ze tijd over hebben.

1 Once Upon A Time: Ginnifer Goodwin en Lana Parrilla beschouwen elkaar als goede vrienden

Je zou denken dat Sneeuwwitje en de Boze Koningin in het echte leven niet met elkaar overweg zouden kunnen, maar dat is niet helemaal waar. Ginnifer Goodwin en Lana Parrilla vormden al snel een vriendschap op de set van Once Upon A Time. Lana ging naar Twitter om haar geluk te uiten voor haar vriend Ginnifer toen ze werd gecast als Judy Hopps in Zootopia.

Aanbevolen: