15 vrienden op het scherm die elkaar IRL haten

Inhoudsopgave:

15 vrienden op het scherm die elkaar IRL haten
15 vrienden op het scherm die elkaar IRL haten
Anonim

Het is gemakkelijk om te vergeten dat de mensen die in onze favoriete films en tv-programma's te zien zijn, acteurs zijn die in het echte leven totaal verschillende persoonlijkheden hebben. Vaker wel dan niet slagen acteurs er niet in oog in oog te komen met sommige van hun collega-acteurs voor de gehele duur van hun contract. Als kijkers krijgen we alleen het eindproduct te zien, wat een goede zaak kan zijn, aangezien niemand op het scherm wil zien hoe besties op het scherm beledigingen heen en weer gooien.

Regies en producenten hebben hun handen vol als het gaat om het onder controle houden van hun acteurs. Hoewel sommigen misschien beginnen als beste vrienden (of acteurs die graag samenwerken), kunnen dingen vrij snel veranderen. De volgende acteurs moesten zowel op als naast het scherm chummy zijn. Maar laten we eerlijk zijn, dat gebeurde gewoon niet. Deze co-sterren haten elkaar in het echte leven, ongeacht hoe close hun personages op tv zijn.

15 Verloren: Dominic Monaghan was geen fan van Matthew Fox

In 2012 vochten voormalige Lost-co-sterren Dominic Monaghan en Matthew Fox het uit op Twitter, waarmee ze een einde maakten aan hun aarzelende vriendschap. Dominic kon niet geloven dat Matthew vorig jaar een vrouwelijke buschauffeur had aangevallen. Toen een fan Dominic vroeg om Matthew uit te nodigen voor Twitter, antwoordde hij: "Hij slaat vrouwen. Nee, bedankt."

14 Will & Grace: Debra Messing & Megan Mullally botsten op set

Megan Mullally en Debra Messing van Will & Grace staan er niet om bekend dat ze op de set met elkaar overweg kunnen. Na een enorm en geheimzinnig gevecht stopte Megan met het volgen van Debra op Instagram, en ze deed hetzelfde met Sean Hayes. Megan en Debra hielden afstand van elkaar terwijl ze het elfde seizoen van de show promootten.

13 The Vampire Diaries: Nina Dobrev & Paul Wesley waren vroeger vijanden

Nina Dobrev en Paul Wesley leken misschien de perfecte vrienden en geliefden op de set van Vampire Diaries. Maar deze twee konden niet altijd met elkaar opschieten. Ze vochten de eerste paar seizoenen voordat ze het verleden voorbij lieten gaan. Hun persoonlijkheden botsten onmiddellijk. Maar al snel werden ze als familie en hebben ze een goede vriendschap onderhouden.

12 Sex And The City: Kim Cattrall & Sarah Jessica Parker waren het tegenovergestelde van Chummy

Je zou denken dat Kim Cattrall en Sarah Jessica Parker van Sex And The City in het echt net zo close zouden zijn als op het scherm. Maar dat is gewoon niet het geval. Kim en Sarah haten elkaar met een passie. Hun persoonlijkheden botsen en Kim zou nooit over Sarah's enorme salaris en ego heen kunnen komen.

11 Gilmore Girls: Lauren Graham & Scott Patterson's chemie op het scherm weerspiegelt niet hun werkelijke situatie

Op het eerste gezicht lijken Lauren Graham en Scott Patterson van Gilmore Girls de beste vrienden en geliefden op het scherm. Maar als je beter kijkt, realiseer je je dat deze co-sterren weinig liefde voor elkaar hebben. Lauren ontkende ten stelligste dat zij en Scott in het echte leven een hechte band hadden toen een verslaggever ernaar vroeg.

10 Sam & Cat: Ariana Grande & Jennette McCurdy hebben dingen nooit gepatcht

Ariana Grande en Jennette McCurdy waren goede vrienden en co-sterren op de set van Sam & Cat. Deze dames hadden echter hun deel van het rundvlees. Jennette was boos omdat Ariana veel meer betaald kreeg dan zij. Bovendien werden de riskante foto's van Jennette uitgelekt op internet en weigerde Ariana een prijsuitreiking met haar bij te wonen.

9 Wat je niet moet dragen: Stacy London en Clinton Kelly zijn niet zo close als ze lijken

Stacy London en Clinton Kelly zijn al tientallen jaren goede vrienden. Ze kwamen samen op What Not To Wear en steunen elkaar al jaren. Maar in 2018 brak er een vete uit tussen hen, waardoor Stacy Clinton op Twitter blokkeerde. Clinton zei dat Stacy's blokkade als een "klap in het gezicht" was."

8 Grey's Anatomy: een gevecht tussen Patrick Dempsey en Isaiah Washington werd fysiek

Het is geen geheim dat de cast van Grey's Anatomy niet goed kon opschieten met Isaiah Washington. Isaiah en Patrick Dempsey kregen op de set van de show een fysieke woordenwisseling. Jesaja kreeg "alles in het gezicht van Patrick" omdat hij te laat op zijn werk was en ging zelfs zover dat hij hem bij de keel greep.

7 The Good Wife: Julianna Margulies & Archie Panjabi konden niet eens een set delen

Julianna Margulies en Archie Panjabi van The Good Wife waren vroeger een match made in heaven. Maar hun botsende persoonlijkheden konden niet worden getolereerd, waardoor Archie van de show werd afgeschreven. Er is weinig bekend over wat er werkelijk gebeurde, maar Julianna en Archie haatten elkaar zo erg dat ze weigerden een set te delen.

6 Glee: Naya Rivera & Lea Michele zijn nooit vrienden geworden

We zouden niet zo ver gaan om de personages van Naya Rivera en Lea Michele op Glee als zo dicht mogelijk te bestempelen. Ze deelden echter speciale momenten waardoor fans ze als vrienden in plaats van als vijanden zagen. Maar in het echte leven konden Naya en Lea elkaar gewoon niet uitstaan. Hun persoonlijkheden botsten enorm.

5 Victorious: Ariana Grande & Victoria Justice haten elkaar na jaren nog steeds

Ariana Grande en Victoria Justice kwamen allebei samen op de Nickelodeon-show Victorious. Victoria noemde Ariana ooit een 'scène-stealer'. En Ariana heeft Victoria nooit uitgenodigd om te schitteren in haar muziekvideo, "Thank U, Next", zoals ze deed met de rest van de cast. Deze twee dames konden gewoon geen goede vriendschap vormen.

4 Charmed: Shannen Doherty & Alyssa Milano konden elkaar niet uitstaan

Deze volgende vete is een van de oudste in Hollywood. Alyssa Milano en Shannen Doherty speelden vroeger in Charmed. Ondanks dat ze besties op het scherm waren, konden deze dames zichzelf er niet van weerhouden hoofden te stoten. Gelukkig hebben Alyssa en Shannen de strijdbijl eindelijk begraven, decennia nadat Charmed ten einde kwam.

3 Gossip Girl: Blake Lively & Leighton Meester constant ruzie

Blake Lively en Leighton Meester staan bekend om het spelen van besties en rivalen op het scherm op Gossip Girl. Deze acteurs waren echter dichter bij vijanden dan besties in het echte leven. Het bleek dat Blake en Leighton heel verschillende persoonlijkheden hadden. Maar in plaats van 24 uur per dag ruzie te maken, deden ze alsof ze dicht bij hun fans stonden.

2 Desperate Housewives: bijna iedereen haatte Teri Hatcher

En de prijs voor de meest dramatische tv-show aller tijden gaat naar… Desperate Housewives! Het is geen geheim dat de cast gedurende de hele serie met hand en tand heeft gevochten. Wist je echter dat Teri Hatcher meestal de schuldige was voor de dramatische momenten van de show? Het lijkt alsof iedereen een appeltje te schillen had met Teri.

1 The Hills: Heidi Montag & Lauren Conrad willen hun vriendschap achter zich laten

Als je een fan was van The Hills, was je hoogstwaarschijnlijk geschokt toen Lauren Conrad en Heidi Montag hun vriendschap verbreken en publieke vijanden werden. Volgens Lauren, Heidi "weet wat ze deed." Deze besties op het scherm haalden hun klauwen uit toen geruchten over een schandalige tape de krantenkoppen haalden.

Aanbevolen: