Bewijs dat er daadwerkelijk een 'Glee'-castvloek kan zijn

Inhoudsopgave:

Bewijs dat er daadwerkelijk een 'Glee'-castvloek kan zijn
Bewijs dat er daadwerkelijk een 'Glee'-castvloek kan zijn
Anonim

Er zijn zoveel dingen misgegaan voor verschillende leden van de Glee cast dat het veilig zou kunnen zijn om aan te nemen dat de Glee-cast "vloek" waar mensen jaren geleden grappen over maakten, echt zou kunnen een ding zijn. Glee ging in première in 2009 en eindigde in 2015. Het werd constant vergeleken met een High School Musical, maar het staat op zichzelf omdat het zijn eigen speciale televisieshow is.

De coversongs, de manier waarop de middelbare scholieren elkaars rug hadden, de duidelijke ambitie en passie in hun ogen als ze zouden optreden… deze dingen maakten de show zo ongelooflijk. Het is zo jammer dat er een lange lijst van negatieve dingen is gebeurd met acteurs en actrices van Glee. Amber Riley moet gewoon het enige castlid zijn dat geen echt drama heeft.

10 Heather Morris: haar naaktfoto's zijn gelekt

Heather Morris werd heel open en eerlijk over haar naaktfoto-lekschandaal uit 2012 jaren later in 2020. Ze plaatste op Instagram: "OK, dus meer dan 10 jaar geleden lekten enkele naaktfoto's van mij en vele andere actrices in Om te zeggen dat ik GESLAAGD was, is een understatement; mijn lichaam was en maakt nog steeds deel uit van mijn werk en ik had het gevoel dat ik niet eens over mijn werkplek kon lopen omdat ik dacht dat iedereen elk stukje van mij had gezien (een paar hatelijke opmerkingen van co-sterren kwamen op mijn pad, wat niet hielp)." Ze is nu zo ver voorbij het schandaal en nog steeds zo geliefd als ze was voordat het gebeurde. Het feit dat ze de beproeving heeft doorstaan, is een grote teleurstelling, maar ze liet het duidelijk haar leven niet verpesten.

9 Melissa Benoist: haar beweringen over huiselijk geweld tegen Blake Jenner

Tegenwoordig herkennen de meeste mensen Melissa Benoist uit haar tijd bij CW's Supergirl, maar daarvoor kreeg ze ook een rol in Glee, waar ze een van de zingende tieners speelde. Tijdens haar tijd in de show ontmoette ze Blake Jenner, een andere acteur in de cast. Ze begonnen te daten en trouwden! Ze waren getrouwd van 2015 tot 2017 en het leek goed te gaan tussen hen… Totdat ze onthulde dat ze huiselijk partnergeweld had meegemaakt. Ze is nu hertrouwd met Chris Wood, haar medespeler van Supergirl.

8 Chris Colfer: Omgaan met typecasting in Hollywood

Chris Colfers problemen na de hoofdrol in Glee hebben niet echt geleid tot serieuze schandalen of openbare incidenten, maar het feit dat hij in Hollywood is getypecast, is nog steeds een groot minpunt. Hij kreeg twee geweldige rollen, Hot in Cleveland en Julie's Greenroom, maar in beide rollen wordt van hem verwacht dat hij zingt en optreedt. Nu het grote publiek hem vooral herkent vanwege zijn uitvoerende talenten en capaciteiten, vragen fans zich af of hij de rest van zijn carrière in soortgelijke rollen zal worden getypeerd of dat hij later in staat zal zijn om in serieuzere delen door te breken.

7 Kevin McHale: onthulde zijn seksuele uitbuitingen op Twitter, waardoor hij van streek raakte met 'X-Factor'

Kevin McHale maakte zich op om in 2019 te schitteren in C elebrity X-Factor, maar vlak voor de primetime-lancering van deze show raakte hij verwikkeld in een zeer onthullende dialoog op sociale media waardoor zijn fans hun hoofd krabden. Het was op zijn zachtst gezegd ongepast. Hij nam deel aan een gesprek over enkele van de intieme dingen die hij heeft gedaan, enkele van de privé-dingen die hij leuk vindt, en enkele zeer persoonlijke dingen die waarschijnlijk van het internet moeten worden gehouden … vooral omdat hij zo'n grote schare fans heeft van jonge mensen.

6 Darren Criss: werd opgeroepen voor het maken van problematische opmerkingen over zijn eigen erfgoed

Darren Criss speelde de rol van Blaine in Glee en we weten allemaal dat hij veel zong. Het personage dat hij speelde was lief, maar sommige opmerkingen die hij in het echte leven heeft gemaakt, zijn dat niet. Een interview van Darren Criss met Vulture veroorzaakte een negatieve reactie van fans, waaronder iemand die een open brief rechtstreeks aan Darren schreef. De fan was erg teleurgesteld dat Darren Criss zijn afkomst niet per se met liefde of trots opeiste. Hij sprak over zijn afkomst op een manier die op zijn best negatief was.

5 Dianna Agron had ruzie met producer Ryan Murphy

Volgens Cafe Mom hebben producer Ryan Murphy (en Lea Michele) allebei "een hekel aan Dianna en hebben allebei gewerkt om haar zoveel mogelijk te marginaliseren." Het filmen van afleveringen van vrolijkheid was waarschijnlijk niet erg gemakkelijk voor Dianna Agron. De ervaring was absoluut huiveringwekkend en moeilijk voor haar terwijl ze haar best deed om elke aflevering door te komen. Ze was niet eens uitgenodigd om deel te nemen aan de aflevering waarin de dood van Finn Hudson werd erkend, hoewel Dianna Agron in het echte leven dicht bij Cory Monteith stond.

4 Lea Michele: blootgesteld aan pesten op set en 'geannuleerd' in 2020

2020 was een jaar vol tragedie, waanzinnig drama en schandalen. Het schandaal rond Lea Michele haalde de krantenkoppen omdat ze werd ontmaskerd voor het pesten van enkele van haar medespelers op de set van de show. Sociale media sloegen de handen ineen om haar te 'annuleren'.

Meerdere castleden kwamen aan het woord, waaronder Samantha Ware en Amber Riley. Lea Michele verontschuldigde zich meteen, maar veel van de schade is al aangericht… Haar slechte gedrag op de set van de show wordt aan het licht gebracht.

3 Mark Salling: betrapt op ongepaste inhoud van minderjarigen en beëindigde zijn eigen leven

Mark Salling speelde de rol van Noah Puckerman in Glee. Het personage dat hij speelde was een rebelse bad boy die nog enkele verlossende eigenschappen had. In het echte leven deelde Mark Salling die verlossende eigenschappen niet noodzakelijkerwijs. Hij werd betrapt met ongepaste inhoud met minderjarige kinderen, gearresteerd en schuldig bevonden. Het plan was dat hij zeven jaar gevangenisstraf zou uitzitten en zich zou laten registreren als zedendelinquent. Hij beëindigde zijn eigen leven in 2018 op 35-jarige leeftijd.

2 Naya Rivera: tragisch overleden in 2020

De dood van Naya Rivera was buitengewoon tragisch en onverwacht. Ze ging op een boottocht met haar zoontje van peuterleeftijd om van de dag te genieten, iets wat ze meerdere keren met haar zoon deed.

Volgens haar Instagram was rondhangen op boten en zwemmen in het water iets dat ze regelmatig deed. Dat is de reden waarom zoveel mensen in de war zijn over de omstandigheden van haar overlijden. Ze was zo mooi en vol leven!

1 Cory Monteith: tragisch overleden in 2013

De dood van Cory Monteith is net zo hartverscheurend als de dood van Naya Rivera. Hij stierf in juli 2013 aan een overdosis terwijl hij nog een relatie had met Lea Michele. Hij had even een pauze genomen van het filmen van Glee om een pad naar nuchterheid in de afkickkliniek te proberen, maar na een terugval stierf hij uiteindelijk. Hij werd op 31-jarige leeftijd bewusteloos gevonden in Canada in een hotelkamer. Hij deed zijn best om weer op het goede spoor te komen, wat zijn verhaal zo veel droeviger maakt.

Aanbevolen: