Bewijs dat Travis Barker's kinderen zijn muzikale talent hebben geërfd

Inhoudsopgave:

Bewijs dat Travis Barker's kinderen zijn muzikale talent hebben geërfd
Bewijs dat Travis Barker's kinderen zijn muzikale talent hebben geërfd
Anonim

Travis Barker is zeker een van de meest iconische en invloedrijke drummers ter wereld. De drummer van Blink-182 heeft wereldwijde erkenning gekregen voor zijn adembenemende techniek, ingenieuze samenwerkingen en boeiende solo-optredens. Gezien de immense passie van de 46-jarige voor muziek, is het begrijpelijk dat hij zou willen dat zijn kinderen, Landon en Alabama Barker, die hij deelt met zijn vervreemde ex-vrouw, Shanna Moakler, in zijn voetsporen treden.

Travis' onmiskenbare talent en overweldigende roem zijn ongetwijfeld handig geweest bij het transformeren van zijn jonge kinderen in muzikale protégés. Onder het mentorschap van hun zeer getalenteerde vader zijn Landon en Alabama voorbestemd om de Barker-erfenis voort te zetten. We breken de muziekcarrières van Landon en Alabama af als definitief bewijs dat de Barker-kinderen het muzikale talent van hun vader hebben geërfd.

8 Hoe Travis Barker de muzikale talenten van zijn kinderen voedde

Travis Barker wil er graag voor zorgen dat zijn kinderen zijn grote erfenis voortzetten. De drummer van Blink-182 zorgde ervoor dat hij de muzikale talenten van zijn kinderen vanaf jonge leeftijd koesterde.

In 2016 onthulde Travis aan E! News: “Toen [Landon en Alabama] heel jong waren, had ik ze allebei drummen. Ik heb ze eigenlijk op elk moment gezegd dat als iemand je een stok in de hand houdt, omdat je mijn kinderen bent, je moet weten wat je ermee moet doen."

7 Travis Barker's kinderen zijn met hem op tournee geweest

Travis Barker zorgde er ook voor dat hij zijn kinderen meenam op zijn talrijke tours, waardoor Landon en Alabama Barker de zeldzame en benijdenswaardige kans kregen om getuige te zijn van alle hoogte- en dieptepunten van het nastreven van een muziekcarrière.

In een interview in 2017 met ET, onthulde Travis dat zijn dochter, Alabama, de meedogenloze, gekke uren van oefenen heeft gezien, tot de meer glamoureuze kant van het daadwerkelijk naar de Grammy's gaan en optreden en zich helemaal verkleden.”

6 Landon Barker treedt op sinds 2018

Landon Barker voert sinds 2018 R&B-geïnspireerde rapmuziek uit als OTG Landon. De 18-jarige maakte zijn debuut voor een openbaar optreden in het Roxy Theatre in West Hollywood in februari 2022.

Het spectaculaire optreden van de jonge rapper inspireerde een lovende recensie van Echo waarin stond: "Landon Barker voerde zijn allereerste show uit en iedereen ging wild voor zijn set … Zijn set was gevuld met emotie en liet zien dat hij in staat is om een een publiek laten zien en boeien."

5 Landon Barker heeft meerdere singles uitgebracht

Landon Barker begrijpt dat het geen gemakkelijke taak zal zijn om de naam van zijn vader eer aan te doen. De 18-jarige heeft veel moeite gedaan om zijn muziekcarrière een vliegende start te geven. Landon heeft verschillende singles uitgebracht, waaronder Don't Need Her, Trust, Holiday en I'm Sorry.

De jonge rapper heeft ook samengewerkt met artiesten Gunna en Young Thug aan een Machine Gun Kelly-nummer genaamd Die in California.

4 Landon Barker te zien in Machine Gun Kelly's Downfalls High

Ondanks zijn vertakking in rapmuziek, weet Landon Barker nog steeds zijn weg op de drums. De ontluikende rapper demonstreerde zijn drumkunsten naast zijn vader in een Machine Gun Kelly pop-punk musicalfilm getiteld Downfalls High.

Vooruitlopend op de première van de film plaatste Landon een video van zichzelf en Travis Barker die drumden op wat muziek op Instagram met het bijschrift: Zo blij om hier deel van uit te maken! Downfalls High, een eerste in zijn soort musical filmervaring, gaat vanavond in première.”

3 Alabama Barker speelt graag piano

Terwijl de drumlessen van Travis Barker een grote bijdrage leverden aan het koesteren van de muzikale talenten van Alabama, ging de 16-jarige uiteindelijk over op andere bezigheden. Tijdens zijn aanloop met E! Tijdens de 58e Grammy Awards bekende Travis dat zijn dochter "nog steeds [drums] kan spelen, maar ze geeft de voorkeur aan piano en zang."

In 2016 deelde de 46-jarige drummer een video van Alabama die piano speelde en haar vertolking van James Bay's Let It Go zong met het bijschrift: Mijn baby @alabamaluellabarker ging aan de piano zitten en speelde dit voor mij vandaag. Ik hou net zoveel van mijn kinderen als ik van muziek.”

2 Alabama Barker's muziekcarrière is goed begonnen

Hoewel ze de erkenning van haar vader nog moet krijgen, lijkt de muziekcarrière van Alabama Barker van de grond te komen. De 16-jarige zanger en pianist heeft drie singles uitgebracht met de titels Heartbreaker, Our House en Mistletoe.

Travis Barker speelde een belangrijke rol bij het lanceren van de muziekcarrière van Alabama Barker. In een interview in 2017 met ET, onthulde Alabama dat Travis onschatbare begeleiding bood bij het schrijven van haar debuutsingle, Our House.

1 Alabama Barker schrijft haar muziekcarrière toe aan Travis Barker

Alabama Barker schrijft haar opmerkelijke prestaties in de entertainmentindustrie toe aan de niet-aflatende steun van haar vader, Travis Barker. In 2017 vertelde de 16-jarige aan ET: "[Travis Barker] hielp me veel over muziek te leren, en ook alleen al het kijken naar hem op tournees maakte me altijd zelfverzekerder en gelukkiger."

Travis onthulde ook dat hij zich tot het uiterste had ingespannen om Alabama voor te bereiden op een entertainmentcarrière, inclusief haar mee te nemen op 'hiphoptours met Lil Wayne en Nicki Minaj en Rick Ross'.

Aanbevolen: