10 dingen waar Bella Thorne mee bezig is sinds haar Disney Channel-dagen

Inhoudsopgave:

10 dingen waar Bella Thorne mee bezig is sinds haar Disney Channel-dagen
10 dingen waar Bella Thorne mee bezig is sinds haar Disney Channel-dagen
Anonim

Actrice Bella Thorne werd beroemd in 2010 toen ze CeCe Jones begon te spelen in de Disney Channel-sitcom Shake It Up, waarin ze samen met Zendaya speelde. In 2013 eindigde de show en sindsdien heeft Bella Thorne nogal wat veranderingen ondergaan. Momenteel is Bella Thorne 23 jaar oud en ze is absoluut fel, onbeschaamd en leeft haar beste leven.

De lijst van vandaag laat zien wat Bella Thorne heeft gedaan sinds ze in 2013 afscheid nam van Disney Channel.

Van lid worden van Only Fans tot het starten van haar eigen platenlabel - blijf scrollen om te zien wat de ster de afgelopen acht jaar heeft gedaan!

10 In 2017 speelde Bella de hoofdrol in de dramashow 'Famous In Love'

Bella Thorne in Beroemd in de liefde
Bella Thorne in Beroemd in de liefde

De aftrap is het feit dat Bella Thorne speelde in de dramashow Famous in Love die in april 2017 in première ging op Freeform. In de show portretteerde de voormalige Disney Channel-ster de jonge studente en aspirant-actrice Paige Townsen en ze speelde naast Charlie DePew, Georgie Flores, Carter Jenkins, Niki Koss, Keith Powers, Pepi Sonuga en Perrey Reeves. Na twee seizoenen werd Famous in Love echter geannuleerd - en het heeft momenteel een 6,9 rating op IMDb.

9 En door de jaren heen speelde ze in talloze films zoals 'The Babysitter' en 'Infamous'

Bella Thorne The Babysitter Killer Queen
Bella Thorne The Babysitter Killer Queen

Sinds ze het Disney Channel heeft verlaten, heeft Bella Thorne in heel wat beroemde films gespeeld en hierboven is de actrice te zien als Allison in The Babysitter-films. Naast de thriller-filmserie staat Bella ook bekend om haar hoofdrol in films als Blended, Alvin and the Chipmunks: The Road Chip, The DUFF, Amityville: The Awakening en Infamous.

8 Bella's stijl is de afgelopen jaren zeker vetter en edgy geworden

Bella Thorne
Bella Thorne

Hoewel Bella Thorne misschien is opgegroeid op Disney Channel, is het veilig om te zeggen dat de stijl van de ster vandaag absoluut heel anders is dan wat Bella in die tijd rockte.

Vandaag de dag is Bella een edgy en gedurfde koningin, of het nu gaat om haar haar, make-up of outfits - en iedereen die de ster volgt op sociale media wist dat zeker al!

7 In 2015 verscheen de voormalige Disney Channel-ster op MTV's Slasher Show 'Scream'

Bella Thorne in Schreeuw
Bella Thorne in Schreeuw

In juni 2015 ging de anthologie Scream slasher-show in première op MTV, en daarin portretteerde Bella Thorne het populaire meisje Nina Patterson. Naast Bella speelde de show ook Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, John Karna, Amadeus Serafini, Jessica Sula, Giorgia Whigham, C. J. Wallace. Tyga. Tyler Posey en Keke Palmer. In 2019, na drie seizoenen, werd de show geannuleerd en heeft momenteel een 7,2 rating op IMDb.

6 In 2018 lanceerde Bella Thorne haar eigen platenlabel 'Filthy Fangs'

Bella Thorne
Bella Thorne

Als het gaat om beroemdheden die zich uitbreiden naar verschillende bedrijven - dat is zeker niet ongewoon en in 2018 besloot Bella Thorne haar eigen platenlabel te beginnen, dat ze Filthy Fangs noemde. Het platenlabel heeft een samenwerkingsovereenkomst met Epic/Sony en het lijdt geen twijfel dat Bella daar succes mee zal hebben!

5 Een jaar later publiceerde Bella 'The Life Of A Wannabe Mogul: Mental Disarray' - A Book of Poems She Wrote

Bella Thorne's boek The Life of a Wannabe Mogul Mental Disarray
Bella Thorne's boek The Life of a Wannabe Mogul Mental Disarray

De volgende op de lijst is het feit dat Bella Thorne in 2019 haar allereerste boek publiceerde - een verzameling persoonlijke gedichten die ze schreef over haar eigen worstelingen, relaties en levensstijl. Het boek heet The Life Of A Wannabe Mogul: Mental Disarray - en het werd al snel een hit onder haar fans over de hele wereld.

4 Vorig jaar verscheen de ster als de zwaan in de reality-zangwedstrijd 'The Masked Singer'

Bella Thorne op The Masked Singer
Bella Thorne op The Masked Singer

Vorig jaar verscheen Bella Thorne in het derde seizoen van de populaire reality-zangwedstrijd augustus 2020 Bella Thorne voegt zich bij het populaire platform alleen fans en daarmee veroorzaakte ze nogal wat controverse. Sindsdien wordt er gedebatteerd of beroemdheden daadwerkelijk lid moeten worden van het platform, omdat ze het voor gewone mensen veel moeilijker maken om daar geld te verdienen. als de zwaan - en ze werd zeker veel geprezen.

Helaas werd Bella na haar tweede optreden uitgeschakeld, maar dat verandert niets aan het feit dat velen onder de indruk waren van haar optreden! Hierboven zie je een foto van wat de voormalige Disney Channel-ster precies droeg op het podium.

3 En ze werd lid van het platform Alleen fans

Bella Thorne
Bella Thorne

In augustus 2020 trad Bella Thorne toe tot het populaire platform Only Fans en daarmee veroorzaakte ze nogal wat controverse. Sindsdien wordt er gedebatteerd of beroemdheden daadwerkelijk lid moeten worden van het platform, omdat ze het voor gewone mensen veel moeilijker maken om daar geld te verdienen. Toen Bella eenmaal lid was geworden van het platform, brak ze meteen een van de records, want ze verdiende $ 1 miljoen in haar eerste 24 uur!

2 Eind vorig jaar bracht Bella het nummer "Lonely" uit

Bella Thorne's videoclip voor Lonely
Bella Thorne's videoclip voor Lonely

Eind vorig jaar - meer bepaald in november - bracht Bella Thorne het nummer "Lonely" uit, vergezeld van een videoclip waarvan hierboven een still te zien is. Als het nu nog niet duidelijk was dat Bella Thorne afscheid neemt van haar onschuldige Disney Channel-imago, zou het nummer het zeker moeten doen. Momenteel heeft de muziekvideo voor "Lonely" 2,1 miljoen views op YouTube.

1 En tot slot, dit jaar zal Bella Thorne haar debuutalbum 'What Do You See Now?' uitbrengen

Bella Thorne zingt
Bella Thorne zingt

Bella Thorne plaagt haar debuutalbum What Do You See Now sinds 2018 en terwijl fans hoopten dat het in 2020 zou worden uitgebracht, gebeurde dat zeker niet. Bella heeft echter haar eerder genoemde single "Lonely" uitgebracht, wat zeker een goed teken is - en momenteel wordt verwacht dat de voormalige Disney Channel-ster dit jaar haar debuutalbum What Do You See Now uitbrengt. Het lijdt geen twijfel dat muziek de zoveelste manier zal zijn waarop Bella haar miljoenen verdient.

Aanbevolen: