15 dingen waar Dakota Johnson mee bezig is sinds Fifty Shades Of Grey

Inhoudsopgave:

15 dingen waar Dakota Johnson mee bezig is sinds Fifty Shades Of Grey
15 dingen waar Dakota Johnson mee bezig is sinds Fifty Shades Of Grey
Anonim

Dakota Johnson scoorde een pruimrol toen ze werd uitgekozen om Anastasia Steele te spelen in de beruchte Fifty Shades of Grey-serie. Ondanks het zeer volwassen karakter van deze roman-gedraaide filmfranchise, is het een cultureel fenomeen geworden, vooral voor volwassen vrouwen. Het greep een grote schare fans van volwassen dames, net zoals de Twilight Saga tienermeisjes boeide.

Hoewel ze opmerkelijk filmwerk deed voor de Fifty Shades of Grey-serie, begint ze pas met andere activiteiten, zoals regisseren en produceren. Dakota heeft ook mainstream aandacht gekregen voor haar relaties met andere beroemdheden… Antonio Banderas was haar stiefvader en Chris Martin is haar vriend. Met de E. L. James-serie achter haar, er zijn veel kansen die ze heeft gekozen om te grijpen.

Hier zijn vijftien dingen die Dakota Johnson heeft gedaan sinds Fifty Shades Of Grey.

15 Verhuizen van de franchise

Toen Fifty Shades Freed in 2018 in de bioscoop werd uitgebracht, was Dakota vrij van de ketenen van de volwassen roman-gedraaide filmfranchise. Dat jaar was een groot jaar als het ging om haar andere filmprojecten. Samen met de laatste film in de Fifty Shades-trilogie speelde ze ook in Bad Times at the El Royale en Suspiria.

14 Op weg naar therapie

Hoewel de Fifty Shades of Grey-franchise Dakota wereldwijde erkenning gaf, had ze niet de beste ervaring tijdens het filmen van de drie films. Dakota koos ervoor om professionele hulp te zoeken en verklaarde dat ze zich in de war voelde.

Het was zorgwekkend dat ze zulke maatregelen moest nemen, maar het was moedig van haar om hulp te zoeken. Ze is aan het herstellen en dat is het enige dat telt.

13 vond haar nieuwe man

Naast haar rol als de ooit onschuldige Anastasia Steele, kreeg Dakota ook aandacht voor de man met wie ze momenteel gelinkt is. Sinds 2017 is ze samen met Coldplay-zanger Chris Martin en de twee, hoewel ze vrij privé zijn over hun relatie, lijken een geweldig, gelukkig stel te zijn.

12 Bijdragen met Coldplay

Ze vormde niet alleen een relatie met Chris Martin… ze droeg ook bij aan zijn band. 2020 markeert het jaar van haar regie- en productiedebuut voor Coldplay's videoclip, 'Cry Cry Cry'.

Hoewel het een kleiner project is, vergeleken met haar andere werk, heeft Dakota zeker het talent en de drive om in de toekomst meer te gaan regisseren en produceren.

11 Haar talenten uitbreiden

Over produceren gesproken, Dakota richtte uiteindelijk haar eigen productiebedrijf op, genaamd TeaTime Pictures. Chris Martin heeft samen met haar het bedrijf opgericht. Gezien hun sterke relatie, kunnen we verwachten dat Dakota meer werk zal doen buiten acteren, samen met Coldplay. We kijken er zeker naar uit om meer van Dakota zijprojecten met Chris Martin te zien.

10 Horror opnemen

Na het filmen van romantische drama's voor volwassenen, welk ander filmgenre kan Dakota dan aanpakken? In een verrassende wending koos ze voor het horrorgenre.

In 2019 speelde ze in de psychologische horrorfilm Wounds, waarin ook Armie Hammer en Zazie Beetz te zien waren. Deze film werd niet weggegooid door critici zoals Fifty Shades was.

9 Haar tandopening aanpassen

Een van Dakota's meest herkenbare en schattige eigenschappen was toevallig haar tandgat. Maar onlangs werd die beroemde kloof gedicht. Ze verscheen in de show van Jimmy Fallon en legde de ontbrekende tandopening uit. Ze vertelde dat ze lange tijd een vaste houder had, maar nekproblemen begon te krijgen. Ze ging naar haar orthodontist om de houder te laten verwijderen en de opening te dichten!

8 Een beetje stijl laten zien

Dakota is misschien geen model, maar ze heeft gratie en schoonheid om te wedijveren met elke catwalkkoningin. Niet zo lang geleden was Dakota aanwezig bij Milan Fashion Week in Italië. Ze was aanwezig bij de modeshow van Gucci.

Ze rockte helemaal in het zwart, met een Gucci-blazer, kanten korset, broek en hakken met enkelbandje.

7 Genieten van haar tijd

Een van de liefste dingen die Chris en Dakota als stel hebben gedaan, is naar Disneyland gaan om de 43e verjaardag van Chris Martin te vieren. Ze werden ook vergezeld door Chris' kinderen, Apple en Moses, uit zijn vorige huwelijk met Gwyneth P altrow. Het lijkt erop dat ze veel plezier hadden.

6 Tatoeages krijgen

Alsof Chris en Dakota niet schattiger samen konden zijn, hebben ze bijpassende tatoeages! Meestal, als koppels bijpassende tatoeages krijgen, betekent dat dat het behoorlijk serieus wordt.

Hun tatoeages bevatten het oneindigheidssymbool en een dubbele "XX" in het symbool. Misschien krijgen ze in de toekomst meer bijpassende tatoeages?

5 Openen over haar familie

Over het gezinsleven van Dakota is niet veel gesproken, ondanks het feit dat ze de dochter is van acteurs Melanie Griffith en Don Johnson. Melanie trouwde met acteur Antonio Banderas, en hoewel hij niet meer de aangetrouwde stiefvader van Dakota is, beschouwt ze hem nog steeds als familie.

Ze bracht hulde aan hem tijdens de Hollywood Film Awards en bedankte hem voor zijn aanwezigheid in haar leven.

4 De moeilijke tijden tegemoet

Toevoegend aan haar cv, speelde Dakota in het comedy-drama van 2019, The Peanut Butter Falcon. Een van haar co-sterren was Shia LeBeouf en het filmen kwam abrupt tot stilstand toen hij werd gearresteerd.

Dakota voelde enorme sympathie voor haar co-ster en vertelde Ellen DeGeneres: "Het was echt een beetje triest en ik voelde me erg beschermend voor hem en ik voelde… dat is een echt angstaanjagende en moeilijke reis voor iemand om te ervaren en ik voelde me daar echt van bewust"

3 Een gezonde vriendschap met Gwyneth

Sommige exen koesteren wrok tegen voormalige partners, maar de ex-vrouw van Chris Martin, Gwyneth P altrow, is absoluut dol op Chris en zijn nieuwe vriendin, Dakota. Met beiden heeft ze gezonde vriendschappen.

Om het nog beter te maken tussen hen, gaf Gwyneth Dakota een shoutout op haar 30e verjaardag en ging zelfs op een dubbele date met hen, vergezeld door haar man Brad Falchuk.

2 Spreken over haar werk

Vijftig tinten grijs is bekritiseerd omdat het een ietwat giftige relatie tussen een onschuldige afgestudeerde en een onrustige miljardair romantiseerde. Dakota heeft opmerkingen gemaakt over hoe de films haar hebben beïnvloed en ze heeft toegegeven zich zowel fysiek als emotioneel kwetsbaar te voelen. Dat gezegd hebbende, voelde ze zich nog steeds vereerd om haar personage te portretteren.

1 Haar succes voortzetten

Zelfs als de Fifty Shades of Grey-trilogie Dakota's meest iconische films zullen zijn, heeft ze nog steeds rollen in aantocht in 2020. Dit jaar zal ze als zichzelf schitteren in de dramafilm The Nowhere Inn. Ze zal ook verschijnen in The High Note, een comedy-dramamusical. Tot nu toe zit Dakota's carrière nog steeds in de lift.

Aanbevolen: