Friends': de 10 beste afleveringen van Chandler

Inhoudsopgave:

Friends': de 10 beste afleveringen van Chandler
Friends': de 10 beste afleveringen van Chandler
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat Friends nog steeds zo iconisch is als altijd, ook al zijn sommige dingen in de loop der jaren niet goed verouderd. Een deel van de reden voor de enorme invloed van de popcultuur is vanwege de zes personages die fans graag liefhebben en soms ook haten.

Iedereen die naar Vrienden kijkt, heeft een personage waarmee ze zich kunnen identificeren. Voor veel fans is dat personage Chandler Bing. Als het om de mannen van Friends gaat, zit Chandler ergens in het midden. Hij is lief en charmant, maar ook onhandig, wat altijd voor gelach zorgt. Chandler heeft de show zeker meer dan eens gestolen.

10 'The One With The Blackout' (Seizoen 1, Aflevering 7)

Chander zit vast in de vestibule van de geldautomaat
Chander zit vast in de vestibule van de geldautomaat

Chandler Bing slaagt erin om al vroeg het doorbraakpersonage te zijn met aflevering zeven van het eerste seizoen, "The One with the Blackout." Het is ook een van de beste afleveringen van het eerste seizoen.

In de aflevering vindt er een stroomstoring plaats in New York City, waardoor Chandler vast komt te zitten in een voorportaal van een geldautomaat. Opgesloten zitten is een goede zaak als Chandler zich realiseert dat hij vastzit met Victoria's Secret-model Jill Goodacre. Chandler brengt de rest van de aflevering door met proberen indruk te maken op Jill voordat hij uiteindelijk stikt in het stuk kauwgom van iemand anders.

9 'The One Where Heckles Dies' (Seizoen 2, Aflevering 3)

Chandler aan de telefoon
Chandler aan de telefoon

De dood is meestal niet grappig, maar de Friends-schrijvers slaagden erin om het grappig te maken in de aflevering van seizoen 2, "The One Where Heckles Dies", dankzij Chandler.

Na de dood van Monica's bovenbuurman, meneer Heckles, leren de meisjes dat hij al zijn bezittingen aan hen heeft nagelaten. De groep van zes gaat naar boven om alles te controleren. Terwijl Chandler voorwerpen begint te doorzoeken, begint hij te geloven dat hij en meneer Heckles dezelfde persoon zijn die hem in een existentiële crisis brengt.

8 'The One Where Eddie Won't Go' (Seizoen 2, Aflevering 19)

Degene waar Eddie niet zal gaan
Degene waar Eddie niet zal gaan

Een deel van Chandlers komische charme kwam van zijn relatie met zijn kamergenoot Joey. Chandler slaagt er echter in om het grappige af en toe zonder Joey te brengen, zoals in deze aflevering van seizoen 2.

Als Joey moeilijke tijden doormaakt, stelt Chandler voor dat hij terug naar hun appartement verhuist. Het is een geweldig plan, behalve dat Chandlers nieuwe kamergenoot Eddie weigert te verhuizen. Uiteindelijk verandert Chandler in het geheim de sloten en doet hij alsof hij Eddie niet kent wanneer hij in het appartement verschijnt.

7 'The One Where Chandler Can't Remember Welke zus' (Seizoen 3, Aflevering 11)

Degene waar Chandler zich niet kan herinneren welke zus
Degene waar Chandler zich niet kan herinneren welke zus

Een van de terugkerende thema's in Friends was dat de personages altijd in wilde situaties terechtkomen als het gaat om hun datingleven. Ondanks dat hij de onhandige van het stel was, was Chandler geen onbekende in dit thema.

Een van Chandlers meest hilarische relatiemomenten vindt plaats in het derde seizoen wanneer Chandler een beetje te dronken wordt op Joey's verjaardagsfeestje en uiteindelijk slaapt met een van Joey's zussen. Om Joey van zijn rug te houden, liegt Chandler en zegt dat hij verliefd is op de zus. Het enige probleem is dat Chandler zich niet kan herinneren met welke zus hij contact heeft gehad. Het drama culmineert in Chandler in de gang met alle zussen van Joey, waar hij uiteindelijk de verkeerde kust.

6 'The One With The Cuffs' (Seizoen 4, Aflevering 3)

Chandler geboeid aan de deur
Chandler geboeid aan de deur

Tijdens seizoen vier bevindt Chandler zich in een andere ongemakkelijke en ongemakkelijke situatie nadat hij contact heeft gehad met Rachels baas Joanna. Het is ook een van de beste fysieke komedies uit Matthew Perry's carrière als Chandler Bing.

Ondanks de belofte om het met haar uit te maken, blijft Chandler Joanna zien achter Rachels rug om. Natuurlijk komt Rachel er uiteindelijk achter wanneer ze Joanna's kantoor binnenloopt en Chandler half gekleed ziet, geboeid aan Joanna's bureaustoel. Chandler smeekt Rachel om hem te laten gaan, maar Rachel weigert geen problemen met haar baas te krijgen.

5 'The One On The Last Night' (Seizoen 6, Aflevering 6)

Chandler speelkaarten met Joey
Chandler speelkaarten met Joey

'The One on the Last Night' was een grote aflevering voor Friends toen Chandler zich voorbereidde om bij Monica in te trekken terwijl Rachel van plan was om te verhuizen. Het is zelfs een van de beste afleveringen aller tijden, omdat het echt laat zien hun dynamiek met elkaar.

Terwijl Rachel en Monica het hart brengen, brengen Chandler en Joey het grappige. Chandler maakt zich zorgen om Joey alleen te laten omdat hij het financieel nog steeds moeilijk heeft, dus creëert hij een nieuw spel waarmee hij Joey geld kan geven zonder zijn trots te schaden.

4 'The One With The Proposal' (Seizoen 6, Aflevering 24)

Degene met het voorstel
Degene met het voorstel

Chandler Bing is misschien het best bekend om zijn ongemakkelijke en hilarische scènes, maar hij is ook een personage dat heel veel liefde te geven heeft. Fans zijn getuige geweest van die zachtere kant in "The One with the Proposal."

Na een reeks mislukte aanzoekpogingen staat Chandler op het punt op te geven Monica ten huwelijk te vragen. Maar dan loopt hij het appartement binnen en vindt Monica op één knie voor hem. Als ze niet door haar toespraak kan komen, mag Chandler Monica eindelijk die vier kleine woordjes vragen. De scène is niet alleen een van de beste Chandler- en Monica-momenten, maar het is ook een van de beste televisievoorstellen aller tijden.

3 'The One With The Red Sweater' (Seizoen 8, Aflevering 2)

Chandler en Ross maken foto's
Chandler en Ross maken foto's

Het v alt niet te ontkennen dat "The One With The Red Sweater" meer gericht is op het proberen erachter te komen wie de vader van Rachel's baby is, maar de aflevering heeft ook enkele van de beste Chandler-momenten ooit.

Om Monica's verdriet na het huwelijk te genezen, stemt Chandler ermee in om de wegwerpcamera's naar de winkel te brengen om ze te laten ontwikkelen. Wanneer hij de camera's echter niet kan vinden, besluiten hij en Ross een bruiloft te laten crashen en willekeurige foto's te maken om Monica niet droeviger te maken dan ze al is. Dit eindigt natuurlijk met Chandler die een andere bruid kust waar Monica achter komt.

2 'The One Where Chandler Takes A Bath' (Seizoen 8, Aflevering 13)

Chandler in bad
Chandler in bad

Voor iemand die niet van baden houdt, heeft Chandler veel geweldige momenten gehad terwijl hij in de badkuip zat, maar de beste kwam in de aflevering van seizoen 8, "The One Where Chandler Takes A Bath."

Nadat Monica aan Monica heeft toegegeven dat hij alleen van baden houdt als ze erbij betrokken is, dwingt Monica Chandler om een solobad te nemen dat ze voor hem organiseert. Hij vindt het geweldig, maar als hij het een paar dagen later probeert te repliceren, is het een complete ramp. Uiteindelijk steelt hij een bad dat Monica voor zichzelf heeft klaargemaakt, wat eindigt met iedereen die zich in de badkamer verzamelt om het geslacht van de baby van Rachel en Ross te bespreken.

1 'The One With The Mugging' (Seizoen 9, Aflevering 15)

Chandler houdt zijn nieuwe schoenontwerp vast
Chandler houdt zijn nieuwe schoenontwerp vast

Chandler besteedt de meeste vrienden aan een baan die hij haat, maar dat begint langzaam te veranderen in het negende seizoen.

Nadat Chandler van loopbaan is veranderd, gaat hij stage lopen bij een reclamebureau, maar hij voelt zich al snel niet op zijn plaats als hij zich realiseert dat hij de oudste is daar. Zijn leeftijd wordt echter beter als hij het perfecte nieuwe showontwerp bedenkt. Nu is hij vastbeslotener dan ooit om de baan aan het einde van de stage te krijgen.

Aanbevolen: